Ενδιαφέροντα

Dynafit Greece : Συμμετοχές αθλητών σε εγχώριους αγώνες

Αρκετοί οι αγώνες διοργανώθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα. Δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους αθλητές να αποδράσουν σε διαφορετικά μέρη…

Οι δικοί μας Platonas Kostas Aronis και Stavros Baliotis, βρέθηκαν στη διοργάνωση του Lailias Mountain Running απολαμβάνοντας τόσο το δάσος οξιάς του Λαϊλιά, όσο και την μοναδική φιλοξενία της διοργάνωσης. Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν μοναδικές..

Οι Konstantinos GiannopoulosFoteini Koloka και Dimitris Eleftheriouβρέθηκαν στον ορεινό όγκο Φωκίδας και τη διοργάνωση Tihio Race. Οι δύο άνδρες ευχαριστήθηκαν το ορεινό τρέξιμο και με το παραπάνω, διότι συμμετείχαν τόσο το Σάββατο στον αγώνα Wolf Race των 50χλμ όπου διακρίθηκαν, όσο και στον αγώνα των 30χλμ την Κυριακή (με τον Δημήτρη να καταλαμβάνει την 1η θέση στη συνολική κατάταξη του διημέρου). H γυναίκα της παρέας συμμετείχε στον αγώνα των 20χλμ . Καταλαμβάνοντας μάλιστα την πρώτη θέση, κατάφερε να κερδίσει την συμμετοχή της, στο «Υοuth Skyrunning World Championship 2018». Να αναφέρουμε την σπουδαία κίνηση της διοργάνωσης να στηρίξει τα νέα ταλέντα της χώρας μας σε μια σημαντική διοργάνωση του εξωτερικού.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close