Ενδιαφέροντα

Dynafit – LimitlLess : Πόσο σημαντικό είναι για σας το βάρος στον εξοπλισμό σας;

Μπορεί ένα πλήρες σύνολο ρουχισμού, υπόδησης, εξοπλισμού να είναι λιγότερο από ένα κιλό,

Πόσο σημαντικό είναι για σας το βάρος στον εξοπλισμό σας; Αρκετά σημαντικό; Μπορεί ένα πλήρες σύνολο ρουχισμού, υπόδησης, εξοπλισμού να είναι λιγότερο από ένα κιλό, λιγότερο από ένα λίτρο νερό;! Παπούτσια , σορτς, μπλούζα, αντιανεμικό, καπέλο είναι ιδανικά για να σας προσφέρουν μια γρήγορη εξόρμηση στο κοντινότερο μονοπάτι! Η φύση ξαναγεννάτε μετά τον χειμώνα και εμείς πλέον μπαίνουμε στο ορεινό τρέξιμο με περίσσια όρεξη. Η σωστή επιλογή του εξοπλισμού όχι μόνο θα μας φτιάξει την διάθεση αλλά σίγουρα μπορεί να μας προστατεύσει από κάποιο δύσκολο τερέν όσο και από απρόβλεπτες μεταβολές του καιρού (ηλιοφάνεια, βροχή, άνεμο).

Τι σημαίνει για εμάς το βάρος του εξοπλισμού στις δραστηριότητες βουνού; Λιγότερο βάρος σημαίνει καλύτερη απόδοση, περισσότερη άνεση, πιο πολλές δυνατότητες. Είτε στο ορεινό τρέξιμο, είτε στην γρήγορη πεζοπορία, το μειωμένο βάρος σου επιτρέπει να κινηθείς γρήγορα και να βιώσεις περισσότερα στη φύση!

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της εταιρίας μας, Benedikt Böhm: ¨Για εμένα υπάρχουν δύο μεταβλητές: Βάρος και απόδοση. Εάν κουβαλάς πολύ εξοπλισμό ή ο εξοπλισμός είναι πολύ βαρύς, πέφτει η απόδοση. Για τον λόγο αυτό, ο ελαφρύς εξοπλισμός είναι το κλειδί για την επιτυχία μέσα στα βουνά¨

Με γνώμονα το βάρος, η Dynafit δημιούργησε και σας προτείνει τις παρακάτω συλλογές!

Vertical Running

Για τους δρομείς που θέλουν να κινηθούν γρήγορα με τον πιο ελαφρύ και απαραίτητο εξοπλισμό σε μικρές διαδρομές! Με βάρος λιγότερο από 700gr:

Vertical Shorts (98gr), Vertical tank 2.0 (83gr) Vertical pro shoes (250gr), Vertical mesh footie (25gr).

   

Υπάρχουν βεβαίως προϊόντα που είτε μπορούν αντικαταστήσουν τα προηγούμενα, είτε να τα πλαισιώσουν. Όπως είναι τα : Vertical Wind 72 jacket (72gr), Vertical pro poles (152gr), React 600 (101gr), React band (28 g) Alpine speed bottle(110gr), Vertical s/s 2.0 tee men (109 g), Trailbreaker (260gr).

Alpine Running

Για τους δρομείς που αναζητούν περισσότερο χρόνο στο βουνό, περισσότερες εικόνες από τα βουνά μας. Επιλέγοντας μεσαίες αποστάσεις έχουμε την παρακάτω πρόταση! Με λιγότερο από ένα κιλό ή το βάρος από 2 πακέτα μακαρόνια! Προτείνουμε:

Alpine Pro Shoes (300gr), Alpine short socks (35gr), Alpine shorts (145gr), Alpine Pro tee (102gr).

Βέβαια και αυτά μπορούν να πλαισιωθούν ή αντικατασταθούν από τα : Vertical 4 Backpack (204gr), react cap (32gr), Alpine Wind Jacket (154gr), Feline SL shoes (290gr)

  

Ultra running

Για όλους αυτούς που δεν χορταίνουν το βουνό, ξεκινούν και ξεχνούν να σταματήσουν! Προστασία και όλα όσα χρειάζονται σε λιγότερο από 1.5kgr. Επιλογή λοιπόν των :

Ultra Pro shoes (320gr), Ultra Cushion Socks (38gr), Ultra 2in1 Shorts (162gr), Alpine seamless s/s tee (110gr), Enduro 12 Backpack (289gr)

Συνοδευόμενο από τα : Transalper Light DST Jacket Men (298gr), , Ultra pole (260gr), Performance Dry Headband 2.0 (15gr)

 

Η τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρία όσον αφορά την υπόδηση, τον ρουχισμό και τον εξοπλισμό, είναι ένα κομμάτι που την κάνει να ξεχωρίζει. Παράλληλα πάντα με σπουδαίες συνεργασίες, εταιριών που προσφέρουν τα αντίστοιχα κορυφαία υλικά ( Vibram, GoreTex, Polartec, Primaloft). Στη σχεδίαση, οι ιταλοί Sibylle Egele και Alessandro Marengo συνδύασαν την εργονομία και το κομψό σχεδιασμό δίνοντας το κορυφαίο αυτό αποτέλεσμα.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close