Ενδιαφέροντα

Εγγραφές – εκδρομές, ΣΔΥ Βόλου

Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά στο Αθλητικό Κέντρο Γιάννη Δήμου με Μεταμορφώσεως κάθε Τετάρτη και ώρες 19.00 ως 21.00 και θα είναι έγκυρες μόνο με την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διαδικασίας. Παρακαλούμε τα μέλη να γραφτούν έγκαιρα στους αγώνες που ενδιαφέρονται, καθώς μετά τις ημερομηνίες που ορίζονται για τον κάθε ένα οι εγγραφές θα είναι αδύνατες.

Κατ’εξαίρεση για τους αγώνες που αναφέρονται παρακάτω, οι εγγραφές για τους αγώνες Καλών Νερών, Αλμυρού, Σκιάθου γίνονται καθημερινά ώρες καταστημάτων στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160τηλ.2421023523. Οι κυριότεροι προσεχείς αγώνες κατά σειρά ημερομηνίας είναι:

Ο 4ος Αγώνας Δρόμου Καλών Νερών προγραμματίστηκε να γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου με αγώνες αποστάσεων 5 και 10 χιλιομέτρων, και επίσης με παιδική διαδρομή 500 μέτρων. Στο λινκ http://www.voloshalfmarathon.gr/4os-agonas-dromou-kalon-neron-prokiryxi-engrafes/ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν τη προκήρυξη και να κάνουν την εγγραφή. Σημειώνεται ότι όσοι βρίσκονται στον Βόλο μπορούν να γράφονται απευθείας στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 3 Σεπτεμβρίου .

Στις 23 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο 12ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 30 και 10 χιλιομέτρων, ενώ μια μέρα πριν θα γίνει και αγώνας 5 χιλιομέτρων. Οι εγγραφές ανά αγώνα έχουν τα ποσά 12-10-6 ευρώ αντίστοιχα και γίνονται στο Αθλητικό Κέντρο Γιάννη Δήμου με Μεταμορφώσεως κάθε Τετάρτη και ώρες 19.00 ως 21.00, και θα διαρκέσουν μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου. Επίσης γίνονται κρατήσεις για το ξενοδοχείο, ενώ θα ναυλωθεί από τον ΣΔΥΒ λεωφορείο για το διήμερο. Ο ΣΔΥΒ είχε 19μελή αποστολή το 2015 και βραβεύτηκε από τη διοργάνωση, 36μελή το 2016, 45μελή το 2017 και φέτος στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερη παρουσία σε συνέχεια της συνεργασίας με το φιλικό σωματείο των Ιωαννίνων.

Ένας νέος αγώνας, ο Historic Run θα γίνει σε συνεργασία με το Μουσείο Τσαλαπάτα στις 30 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ θα προηγηθεί συνεδρίαση των διοργανωτών για τον άρτιο προγραμματισμό του αγώνα.

Την ίδια μέρα, 30 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο Ορεινός Ημιμαραθώνιος Σκιάθου. Οι εγγραφές θα ανοίξουν σύντομα και θα ανακοινωθούν όλες οι πληροφορίες.

Ο 6ος Αχίλλειος Άθλος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Φαρσάλων θα γίνει την ίδια ημέρα (30 Σεπτεμβρίου) και προσεχώς θα ανακοινωθούν όλες οι πληροφορίες.

Η μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή, το 6ο Τρέχω για την ΦΛΟΓΑ, θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου. Με ποσό συμμετοχής 3 ευρώ που πηγαίνει απευθείας στη Φλόγα, χωρίς το παραμικρό έξοδο ώστε να υπάρχουν κρατήσεις, με απόσταση μόλις 2 χιλιόμετρα ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι, από ενός μέχρι 101 ετών, η παραλία του Βόλου πλημμυρίζει κάθε χρόνο από χιλιάδες πολίτες και η Φλόγα λαμβάνει σημαντική βοήθεια. Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ»  και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου μας καλούν όλους μας σε αυτή τη ξεχωριστή δρομική εμπειρία. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθεια τους. Σύντομα περισσότερες πληροφορίες.

Υποστηρικτής στον 2ο Ημιμαραθώνιο Αλμυρού 21Km «AlmyrosCity–ZereliaLakes» & 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 5Km που θα γίνει την ίδια μέρα, στις 7 Οκτωβρίου από τον Δήμο Αλμυρού σε συνεργασία με τον ΕΟΣ Αλμυρού και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, είναι ο ΣΔΥ Βόλου. Οι εγγραφές άνοιξαν και γίνονται στα σάιτ www.almyroshalfmarathon.gr και https://www.eosalmyrou.gr/ . Όσοι βρίσκονται στον Βόλο μπορούν να γράφονται στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160, τηλ.2421023523 υπεύθυνος κ.Τρύφωνος. Όσοι βρίσκονται στον Αλμυρό μπορούν να γράφονται στο καφέ Στάκα Μαμ οδός Βόλου 53, τηλ.2422022272, υπεύθυνος κ.Βανικιώτης πρωινές ώρες.

Ανοιξαν οι εγγραφές για τον 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τον παράλληλο αγώνα 5 χιλιομέτρων που θα γίνουν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου το βράδυ. Το ποσό συμμετοχής είναι 12 και 7 ευρώ για τον κάθε αγώνα αντίστοιχα (ενισχυμένο πακέτο 37 και 32 ευρώ, πλήρες πακέτο 62 και 57 ευρώ). Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν αρκετά νωρίς, και πιο συγκεκριμένα ένα μήνα πριν τον αγώνα, τη Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά στο Αθλητικό Κέντρο Γιάννη Δήμου με Μεταμορφώσεως κάθε Τετάρτη και ώρες 19.00 ως 21.00 και θα είναι έγκυρες μόνο με την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διαδικασίας.

Την επόμενη, στις 14 Οκτωβρίου θα γίνει ο 18ος Ρήγειος Δρόμος στο Βελεστίνο. Στη διοργάνωση συμμετέχουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Βελεστίνου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου. Προσεχώς οι εγγραφές και όλες οι πληροφορίες.

4ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου Χανίων Πηλίου θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου. Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Ο.Σ) Βόλου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και της Δ/σης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με την υποστήριξη την Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνουν τους αγώνες αποστάσεων 5χλμ και 10χλμ καθώς και 1000 και 500 μέτρων για παιδιά. Και για αυτό τον αγώνα προσεχώς θα ανοίξουν οι εγγραφές αφού προηγηθεί συνεδρίαση των διοργανωτών για να προγραμματιστεί η άρτια οργάνωση.

Όλοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας. Περισσότερα εδώ: 160 δρομείς του ΣΔΥ Βόλου θα καταρρίψουν κάθε ρεκόρ με τη συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων ο Βόλος θα γιορτάσει με το 3ο Volos Santa Run. Ο ΣΔΥ Βόλου θα υποστηρίξει επίσης όλους τους αγώνες στη Μαγνησία που θα ανακοινώνονται.

Όσον αφορά το 2019, κατόπιν συνεδρίασης του ΔΣ του ΣΔΥ Βόλου αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η οριστική ημερομηνία διεξαγωγής του 5ου Ημιμαραθωνίου Βόλου / 26ου Δρόμου Υγείας, η οποία είναι η 20η Απριλίου 2019 ημέρα Σάββατο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει η σύσταση της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα. Δείτε τις πρώτες πληροφορίες: http://www.voloshalfmarathon.gr/o-5os-imimarathonios-volou-26os-dromos-ygias-oristike-gia-to-savvato-13-apriliou-2019/

Ο προγραμματισμός του ΣΔΥΒ δεν σταματά εδώ, και έτσι ο 5ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρούπρογραμματίστηκε από τώρα, για το Σάββατο 11 Μαΐου 2019.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close