Ενδιαφέροντα

Επιστημονικό Σεμινάριο 2018: Αθλητισμός για Όλους – Αθλητισμός και Υγεία

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου το πρώτο μέρος του Επιστημονικού Σεμιναρίου με θέμα: Μεγάλες αποστάσεις χαμηλής έντασης

 

 

 

Οι Επιστημονικές Βάσεις κινητικής προσαρμογής για Δρομείς.

Οι Ομιλητές κα Μαρίνα Τούτουζα – Ιατρός Βιοπαθολόγος, Διευθύντρια Μικροβιολογικού Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών και ο κ. Γεώργιος Ηλιόπουλος – Γυμναστής, Φυσικοθεραπευτής, Προπονητής, αναφέρθηκαν σε χαρακτηριστικά σημεία πρωταρχικής σημασίας που αφορούν και είναι απαραίτητα να τα γνωρίζει ο Δρομέας που εντάσσει το τρέξιμο στην καθημερινότητά του.

Στην συζήτηση που ακολούθησε οι παρευρισκόμενοι δρομείς έθεσαν διάφορες ερωτήσεις στους Ομιλητές οι οποίοι έδωσαν ουσιαστικές και με παραδείγματα απαντήσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Αθήνας ευχαριστεί την κα Μαρίνα Τούτουζα, τον κ. Γεώργιο Ηλιόπουλο και το Μέλος του Συλλόγου κ. Αλέξανδρο Παπαχριστόπουλο κινηματογραφιστή που ασχολήθηκε με την βιντεοσκόπηση όλης της εκδήλωσης.

Το 2ο μέρος του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Απριλίου στον ίδιο χώρο από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8 και μισή το βράδυ

Θα ακολουθήσει συζήτηση

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Τηλέφωνα επικοινωνίας :

210 3625168 Ελένη Μπερτσάτου Πρόεδρος

210 8612469 Μανώλια Μιχαλογιαννάκη – Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close