Ενδιαφέροντα

Εθελοντισμός ΣΔΥ Βόλου στο Ultra Trail Pelion

Τη 1 Δεκεμβρίου θα γίνει το Ultra Trail Pelion απόστασης 80 χιλιομέτρων, και οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν. Από τον ΣΔ Βόλου θα τρέξουν στον αγώνα η Μάρθα Ξηροφώτου και ο Θανάσης Αλεξίου. Την επόμενη μέρα θα γίνει ο παράλληλος αγώνας 10 χιλιομέτρων CentaurHunterSecrets -Portaria running tour και ο ΣΔ Βόλου καλεί τα μέλη του να τρέξουν και να ενισχύσουν τον αγώνα, καθώς και να δηλώσουν εθελοντές στο αγωνιστικό διήμερο.

Για τη διεξαγωγή μιας διοργάνωσης τέτοιου βεληνεκούς όπως είναι ο Ultra Trail Pelion, πολύτιμη και απαραίτητη είναι η στήριξη από τους εθελοντές. Οι εθελοντές δίνουν πάντα το καλύτερο μήνυμα και παράδειγμα σε όλους βοηθώντας στην ομαλή διεξαγωγή κάθε διοργάνωσης και ενισχύουν τους αθλητές όπου έχουν ανάγκη.

Ο Σύλλογος Δρομέων Βόλου θα προσφέρει έμπρακτα τη βοήθεια στο Ultra Trail Pelion, και θα αναλάβει να στελεχώσει στον σταθμό της Αλυκόπετρας (κοντά στα Χάνια). Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και το κύριο χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί η βοήθεια είναι από τις 6.00 το απόγευμα, ως και τα μεσάνυχτα.

Όλοι οι δρομείς του ΣΔ Βόλου που έχουν τη δυνατότητα, καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Μπορείτε να δηλώσετε εθελοντές είτε στον σύλλογο, είτε στον υπεύθυνο του Ultra Trail Pelion Κώστα Τσαντό.

Θυμίζουμε ότι την επόμενη μέρα (2 Δεκεμβρίου) θα γίνει ο παράλληλος αγώνας 10 χιλιομέτρων CentaurHunterSecrets -Portaria running tour και τα μέλη του ΣΔ Βόλου μπορούν στο utp.gr να κάνουν εγγραφή για να τρέξουν στον αγώνα.

Στις 2 Δεκεμβρίου θα γίνει και ο 15ος Ημιμαραθώνιος Ράξας Τρικάλων, και ο ΣΔΒ συνεχίζοντας την ανελλιπή παρουσία στη διοργάνωση προτίθεται να ναυλώσει λεωφορείο για να συμμετέχει στον αγώνα καθώς και για να επισκεφτεί πριν την επιστροφή τον Μύλο των Ξωτικών. Βάση της απόφασης του ΔΣ για κάθε εκδρομή, σε αυτή το ανώτερο ποσό ανά άτομο για τη μετάβαση-επιστροφή θα είναι 10 ευρώ, και τυχόν υπόλοιπο θα καλυφθεί από τον σύλλογο.

Η προκήρυξη για τον 17ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Μνήμης και Θυσίας Αγριά-Δράκεια δημοσιεύθηκε, και ο αγώνας ορίστηκε να γίνει στις 16 Δεκεμβρίου με δωρεάν συμμετοχή. Οι δρομείς του ΣΔ Βόλου προαιρετικά μπορούν να γράφονται επίσης στο κατάστημα Aspirina ώστε ο σύλλογος να σταλεί ομαδική συμμετοχή.

Το 3ο Volos Santa Run θα γίνει το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30. Θα διατηρηθεί η ίδια διαδρομή με τις προηγούμενες χρονιές, απόστασης ενός χιλιομέτρου με εκκίνηση από το χωριό του Άη Βασίλη, θα διασχίζει την Ερμού και θα τερματίζει στον Άγιο Νικόλαο. Το Volos Santa Run θα εξακολουθήσει να μην έχει αγωνιστικό/ανταγωνιστικό χαρακτήρα, και θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερη φιλανθρωπική διάσταση.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close