Ενδιαφέροντα

Mountopia = Mountain +Utopia

 

Ο διαγωνισμός «Mountopia» είναι ένας διαγωνισμός που τρέχει τα τελευταία 3 χρόνια από την Dynafit. Απευθύνεται σε ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό στο βουνό και η ζωή τους είναι συνυφασμένη με την αντοχή και τον «ιδρώτα» . Παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό , μοιράζεστε τις προπονήσεις και τις δράσεις σας και έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε το μεγάλο έπαθλο ….. ένα μοναδικό ταξίδι εμπειρία ζωής ….

WHAT’S YOUR MOUNTOPIA

4 λοιπόν αθλητές από όλες τις χώρες θα κερδίσουν μια τριήμερη αθλητική περιπέτεια στις κορυφές Grossglockner 3.798μ ( Αυστρία) , Ortler 3905μ (Ιταλία) , Zugspitze 2962μ (Γερμανία). Η Dynafit θα καλύψει όλα τα έξοδα των νικητών , μετακινήσεις , διατροφή , διαμονές την οργάνωση της αποστολής και συνοδεία από έμπειρους οδηγούς βουνού .

Μα φυσικά το καλύτερο δώρο θα είναι ο κορυφαίος εξοπλισμός που θα αποκτήσει από την Dynafit

Αυτό που θα χρειαστεί ο κάθε συμμετέχοντας τις 3 μέρες είναι η καλή φυσική κατάσταση, η ομαδικότητα, η εμπειρία στο βουνό και η θέληση να παλέψει για την υλοποίηση του στόχου. Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί 13-16 Σεπτεμβρίου 2018

Igone Campos Odriozola ήταν η προηγούμενη νικήτρια, η mountopia της ήταν να σκιάρει στις χιονισμένες πλαγιές του Καναδά.

Στο διαγωνισμό αυτό οι τέσσερις που θα επιλεγούν, με βάση την κατάταξη τους θα ταξιδέψουν για την υλοποίηση του ταξιδίου στις 13 – 18 Σεπτεμβρίου 2018

https://www.youtube.com/watch?v=pjV2LvkonFY

Ο νικητής του πρώτου διαγωνισμού, ο στόχος που είχε θέσει ήταν να καταφέρει να τερματίσει στον υψηλότερο μαραθώνιο αυτό του Έβερεστ ¨TenzingHilary ¨.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close