Ενδιαφέροντα

Ο Λουκάς Πρατίλας βάζει σήματα για το Ultra Tihiorace και γιορτάζει στο βουνό

Άλλη μια χρονια που την ημέρα της γιορτής μου την πέρασα πάνω στα βουνά. Σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερος εορτασμός. Σηματοδότηση για το Ultra Tihio Race 115 km που θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο.

Αλλη μία χρονιά που την ημέρα της γιορτής μου την πέρασα πάνω στα βουνά. Σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερος εορτασμός! Σηματοδότηση για το ultra τειχίο race τα 115 χιλιόμετρα που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Φέτος 115 χιλιόμετρα καθώς συμπεριλάβαμε και τον Παρνασσό -Πολύδροσο -Λιάκουρα (2.457) μέτρα Γεροντόβραχος -Δελφοί. Του χρόνου θα συμπεριληφθεί και η Γκιώνα (2510 μέτρα) ώστε ο αγώνας να φτάσει τα 100 μίλια.
Η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη καθώς τα επόμενα χρόνια θα προστεθούν τα Βαρδούσια (2.495 μέτρα) και ισως καποια ακόμα βουνά, Οιτη, Οξυά, κ
Καλλίδρομο. Μία προσπάθεια που ξεκίνησε το 2013 σαν gr.giants 270 χιλιόμετρα με τους Κωστόπουλο Νίκο, Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, Ιωάννη Γκανασούλη ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να γίνει αγώνας.
Χάρη στον Θωμά Ρούμπα όλα αυτά παίρνουν σάρκα και οστά. Ελπίζω λοιπόν τα επόμενα χρόνια να μπορέσουμε να δώσουμε στους Έλληνες και όχι μόνο, δρομείς τον πρώτο αγώνα μεγάλης διάσχισης που θα περιλαμβάνει μερικά από τα ομορφότερα τοπία της χώρας μας. Καλή δύναμη σε όσους θα σταθούν αύριο στην εκκίνηση
Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close