Ενδιαφέροντα

Συνέντευξη των Κ. Γιαννόπουλου και Θ. Ανδρούτσου για το Tihio Race 2018

Η αθλητική διοργάνωση του Tihio Race 2018 αποτέλεσε πόλο έλξης για πάρα πολλούς αθλητές. Δυο σημαντικοί αθλητές ο K. Γιαννόπουλος  και ο Θ.Ανδρούτσος μας παραχώρησαν συνεντεύξεις στις οποίες αναφέρθηκαν τόσο στη εμπειρία τους από το οργανωτικό σκέλος της διοργάνωσης όσο και στην ίδια την διαδρομή του αγώνα.

Η συνέντευξη του Κ. Γιαννόπουλου

Ποια ήταν η εμπειρία σας από την φετινή διοργάνωση του Tihio Race.

Για εμένα υπήρξε μια ξεχωριστή εμπειρία, ήταν ένα τριήμερο πολύ όμορφο για εμένα. Για να συμβεί αυτό πρέπει να συμβαδίσουν αρκετά πράγματα, όπως, μια άρτια διοργάνωση, μια όμορφη διαδρομή και ευχάριστοι άνθρωποι γύρω από αυτή. Η διοργάνωση αυτή τα είχε όλα σε υπερθετικό βαθμό.

Θεωρείτε ότι ήταν αναβαθμισμένος ο φετινός αγώνας ; Που πιστεύετε ότι οφείλεται αυτό ;

Είναι η πρώτη χρονιά που συμμετέχω στην διοργάνωση αυτή, δεν γνωρίζω τις παροχές που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό που μπορώ να πω, ότι ήταν άρτια, με πολύ υψηλές παροχές. Δύσκολα μπορείς να τα βρεις σε έναν αγώνα, όσα προσέφερε στους αθλητές η συγκεκριμένη διοργάνωση.

Πως σας φάνηκε η διαδρομή ; Υπήρχε κάποιο σημείο που δυσκολευτήκατε περισσότερο ;

Η διαδρομή ήταν πολύ όμορφη, πράσινο παντού. Μου άρεσε πάρα πολύ το κομμάτι μετά το 23χλμ όπου συναντήσαμε το ανηφορικό πετρόχτιστο παλιό καλντερίμι, η θέα στον Κορινθιακό κόλπο φανταστική! Επίσης η κλίση από το κομμάτι του αγώνα το οποίο ήταν ανηφορικό, ήταν παρά πολύ καλή με αποτέλεσμα να ανεβαίνεις γρήγορα αλλά να μη σε κουράζει. Οι σταθμοί ήταν σε σωστά σημεία και η ΔΕΛΤΑ μας κράτησε ενυδατωμένους με το φυσικό ενεργειακό ποτό Vibe.

Πως σας φάνηκε το ενεργειακό ποτό Vibe;

Αν και το δοκίμασα πρώτη φορά σε αγώνα μου άρεσε πάρα πολύ (πρέπει να το βάλω στην υδροδοσία μου στους αγώνες σίγουρα). Ένιωσα ότι με τόνωσε από την πρώτη κιόλας γουλιά και με βοήθησε να συνεχίσω μέχρι τον τερματισμό. Δοκίμασα και τις 3 γεύσεις, αλλά πραγματικά ξετρελάθηκα με το VIBE Τροπικά Φρούτα, είναι πραγματικά ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει!! Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θέλω να ξανατρέξω αυτή την διαδρομή και ότι πραγματικά συστήνω το VIBE σε όλους τους δρομείς.

Θα προτείνατε και σε άλλους αθλητές να δηλώσουν συμμετοχή στο επόμενο Tihio Race ;

Είναι δεδομένο πως θα προτείνω σε άλλους αθλητές να έρθουν, πρέπει να δουν αυτόν τον καταπράσινο τόπο, να ζήσουν αυτή την γιορτή του ορεινού τρεξίματος.

Πως θα περιγράφατε με μια λέξη/φράση την εμπειρία σας από το φετινό Tihio Race ;

Θα χαρακτήριζα τον αγώνα σαν απόλαυση, είναι ένας αγώνας απόλαυση για μένα!

Η συνέντευξη του Θ. Ανδρούτσου

Ποια ήταν η εμπειρία σας από την φετινή διοργάνωση του Tihio Race ;

Φέτος συμμετείχα για δεύτερη χρονιά και για μένα ήταν μια αναμενόμενη επανάληψη της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης!! Πέρασα για ακόμη μια φορά όμορφα και αναμένω ήδη την επόμενη φορά που θα ξαναβρεθώ στο Τειχιο.

 Θεωρείτε ότι ήταν αναβαθμισμένος ο φετινός αγώνας ; Που πιστεύετε ότι οφείλεται αυτό ;

Σίγουρα η εμπειρία των παλαιότερων διοργανώσεων βοηθάει στην αναβάθμιση του αγώνα. Οι παροχές όπως και τα προηγούμενα χρόνια είναι υψηλές προς τους αθλητές, νομίζω άλλωστε είναι κοινό μυστικό όλων αυτών που συμμετέχουν στον αγώνα!!!

Πως σας φάνηκε η διαδρομή ; Υπήρχε κάποιο σημείο που δυσκολευτήκατε περισσότερο ;

Η διαδρομή είναι πολύ όμορφη, το γνώριζα άλλωστε από πέρυσι, ήταν ένας λόγος από τους πολλούς λόγους για να ξαναέρθω στον τόπο αυτόν. Μου αρέσει πολύ το πράσινο που σκεπάζει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής όπως επίσης ψηλά στα αλπικά κομμάτια όπου η θέα προς τον Κορινθιακό είναι φανταστική!! Δυσκολία ιδιαίτερη δεν συνάντησα, ίσως η περσινή εμπειρία να με βοήθησε σε αυτό. Όλα στην διαδρομή ήταν άρτια, η σήμανση, οι σταθμοί υπερπλήρης και οι εθελοντές εκεί παρόν δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Πως σας φάνηκε το ενεργειακό ποτό Vibe;

Το vibe είναι αυτό που αναζητεί ο αθλητής μέσα στον αγώνα. Τόσο για την ενυδάτωση που προσφέρει όσο και για την απαραίτητη ενέργεια που δίνει!!! Με βοηθάει ακόμα στις καθημερινές μου προπονήσεις. Η αγαπημένη μου γεύση είναι το raspberry !

Θα προτείνατε και σε άλλους αθλητές να δηλώσουν συμμετοχή στο επόμενο Tihio Race ;

Σίγουρα, το έκανα ήδη μετά την περσινή συμμετοχή και η αλήθεια είναι πως χάρηκα πολύ που είδα αρκετούς φίλους να έρχονται και να συμμετέχουν.

Πως θα περιγράφατε με μια λέξη/φράση την εμπειρία σας από το φετινό Tihio Race ;

Αρτιότητα! Η διοργάνωση όπως είπα ήταν πάνω από πλήρης, πριν τον αγώνα, στον αγώνα και μετά τον αγώνα!!

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close