Ενδιαφέροντα

Τα καλύτερα ντοκιμαντέρ για το τρέξιμο! (part 2)

Σε συνέχεια του αφιερώματός μας πάμε να δούμε μερικά ακόμα εξαιρετικά ντοκιμαντέρ για όσους έχουν πάθος με το τρέξιμο!

 

(Δείτε το part 1 εδώ)

Τι καλύτερο για έναν δρομέα από το να ξεκουραστεί από την απαιτητική του προπόνηση στον καναπέ παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για αυτό που αγαπάει;

Στη λίστα που ακολουθεί συγκεντρώσαμε κάποια από τα δημοφιλέστερα ντοκιμαντέρ για το τρέξιμο που θα σας γεμίσουν με κίνητρο για να συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά:

1. Gun Runners

Στο ντοκιμαντέρ αυτό παρακολουθούμε τη συγκλονιστική ιστορία δυο Κενυατών που αποφάσισαν να παραμερίσουν τα στρατιωτικά τους καθήκοντα στην χώρα τους η οποία βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και να ακολουθήσουν το πάθος τους για το τρέξιμο!

 

2. Free To Run

Το ντοκιμαντέρ αυτό παρακολουθεί την εξέλιξη του τρεξίματος και συγκεκριμένα των μακρέων αποστάσεων. Κατά τη διάρκειά του αναφέρονται μεγάλοι αθλητές που έγραψαν ιστορία και διαμόρφωσαν το άθλημα όπως το ξέρουμε.

 

3. Breaking 2

Το Breaking 2 είναι ένα project για το οποίο μιλούσαν όλοι! Φυσικά όταν παράγεται από τη Nike και το National Geographic είναια πόλυτα λογικό να είναι υψηλών προδιαγραφών και άκρως ενδιαφέρον. Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί 3 δρομείς της Nike που πάνε για το ακατόρθωτο: Να σπάσουν το φράγμα των 2 ωρών στον μαραθώνιο της Μόντσα!

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close