Ενδιαφέροντα

Test event ενόψει του Ρήγειου Δρόμου

Test event ενόψει του Ρήγειου Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 14 Οκτωβρίου, έγινε σήμερα από τη Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, και από τον ΣΔΥ Βόλου.

Θυμίζουμε ότι κατόπιν συνεννόησης που είχε ο σύλλογος με τη διοργάνωση του Ρήγειου Δρόμου, από φέτος ο μεγάλος αγώνας θα είναι απόστασης 10 χιλιομέτρων, θα ξεκινάει από το Βελεστίνο, θα πηγαίνει προς τον Άγιο Γεώργιο όπου είναι το 4ο χιλιόμετρο, και θα επιστρέφει από άλλο δρόμο για να τερματίσει στο Βελεστίνο. Στο σημερινό τεστ η διαδρομή μετρήθηκε 9.860 μέτρα και μπορείτε να τη δείτε εδώ: https://www.strava.com/activities/1882163643 Κατόπιν μελετήθηκε ο τρόπος με τον οποίο θα προστεθούν ακόμη 140 μέτρα ώστε η διαδρομή του αγώνα να είναι ακριβώς 10 χιλιόμετρα. Τα 140 αυτά μέτρα όπως αποφασίστηκε θα προστεθούν λίγο πριν τον τερματισμό, και θα γίνεται μικρή αναστροφή πριν την είσοδο στη πλατεία.

Οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου που έτρεξαν τη νέα διαδρομή έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ανέφεραν ότι ενδείκνυται για γρήγορους χρόνους, καθώς κόπηκαν οι μεγάλες ανηφόρες που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Από την Οργανωτική Επιτροπή του Ρήγειου Δρόμου ακολούθησαν τη διαδρομή οι Λευτέρης Πασιάς, Στέργιος Γκαρέλιας, Νίκος Σιδηρόπουλος. Από τον ΣΔΥ Βόλου έτρεξαν οι Αντώνης Δροσινός, Παντελής Ζήσης, Στέργιος Κουσκουρίδας, Κώστας Παλάντζας.

Στη διοργάνωση του Ρήγειου Δρόμου συμμετέχουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Βελεστίνου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως 12 Οκτωβρίου 2018 στο ΚΕΠ Βελεστίνου τηλ:2425024290, καθώς και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: d.feron-magnisias@kep.gov.gr και passgog@gmail.com . Δηλώσεις συμμετοχών γίνονται επίσης στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 Βόλος.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close