Ενδιαφέροντα

VIBE by Life : Το ενεργειακό ποτό που αναζητούν οι αθλητές

Το VIBE βραβεύτηκε στο διεθνή διαγωνισμό καινοτομίας «World Beverage Innovation Awards»

Το Vibe by Life είναι ένα ενεργειακό ποτό με εξαιρετικά φυσικά χαρακτηριστικά που χαρίζει ευεξία και ενέργεια στον οργανισμό. Πρόκειται για ένα ενεργειακό κοκτέιλ από χυμό φρούτων, φυσική καφεϊνη , γκουαράνα και πλήθος βιταμινών. Το αποτέλεσμα είναι αισθητό από τις πρώτες γουλιές. Μια αύρα ευεξίας και ενέργειας κατακλύζει το σώμα και το μυαλό.

Η σειρά παράγεται στην Ελλάδα και κυκλοφορεί σε 3 μοναδικές, απολαυστικές γεύσεις, VIBE Raspberry – Goji Berry, VIBE Kiwi – Starfruit και VIBE Tropical Fruits.

Το vibe δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Δεν είναι άλλο ένα ενεργειακό ποτό.

Η σειρά VIBE by Life διακρίθηκε με το Best Sports or Fitness Drink Award, στο πλαίσιο των 13ων ετήσιων World Beverage Innovation, στα οποία συμμετείχαν εταιρείες-ηγέτες του χώρου των ποτών-αναψυκτικών από 40 χώρες! Τα βραβεία αυτά αναδεικνύουν καινοτόμα και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, που αποτελούν απάντηση στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

Είναι φανερό λοιπόν ότι το Vibe δεν είναι άλλο ένα ενεργειακό ποτό, αλλά αποτελεί το ιδανικό energy juice drink για αθλητές. Άλλωστε το Vibe είναι ακριβώς αυτό: Η άμεση απάντηση στην ανάγκη του δρομέα για γρήγορη και με διάρκεια, αναζωογόνηση του οργανισμού του. Μια γουλιά Vibe και συνεχίζεις….

VIBE Energy Juice Drink by Life. Reboots your mind and body.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close