Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

2η Γύρα Μάνης

Μάρτιος 18 @ 9:00 πμ - 9:00 μμ

Ο αγώνας ουσιαστικά αποτελεί έναν πλήρη γύρο της Μέσα Μάνης, με εκκίνηση και τερματισμό την Αρεόπολη! Ο αγώνας διεξάγεται ολόκληρος επί ασφάλτου και είναι 80χλμ.(ακριβής μέτρηση διαδρομής 80,5χλμ.). Το χρονικό όριο του αγώνα είναι 12 ώρες, και θα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν κάνει Μαραθώνιο ή οποιοδήποτε αγώνα υπεραπόστασης τον τελευταίο χρόνο!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την ιστορική πρωτεύουσα της Μάνης – την Αρεόπολη στις 09.00 π.μ., στις 18/03/2018 ημέρα Κυριακή, στην Κεντρική Πλατεία Αρεόπολης και μπροστά από το άγαλμα του Ιστορικού άρχοντα της Μάνης – του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΨΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ!!!! Θα κατευθυνθεί προς τα Σπήλαια Διρού παίρνοντας την Επαρχιακή Οδό Αρεόπολης – Γερολιμένα.

Στο 9,7 χλμ. εξερχόμαστε της Επαρχιακής Οδού Αρεόπολης – Γερολιμένα και κατευθυνόμαστε προς τον παράλληλο επάνω δρόμο με κατεύθυνση τον Φραγκούλια. Από αυτόν τον δρόμο, διασχίζουμε τα χωριά  – οικισμούς Δρύαλος, Παλαιόχωρα, Βαμβακά, Μπρίκι, και αφού περάσουμε την Μίνα, κατευθυνόμαστε προς τα κάτω προς την διαστάυρωση της Παραλίας Μεζαπού(17,5χλμ.) , και ξαναεισερχόμαστε στην Επαρχιακή Οδό Αρεόπολης – Γερολιμένα, με κατεύθυνση τον Γερολιμένα! Περνάμε την Κοίτα(21,5χλμ.), και εξερχόμαστε της Επαρχιακής Οδού, προκειμένου να περάσουμε μέσα από τον περίφημο Γερολιμένα(25ο χλμ.), τον οποίο και διασχίζουμε. Έπειτα εξερχόμαστε πάλι στην επαρχιακή Οδό Αρεόπολης – Γερολιμένα, με κατεύθυνση προς το Πόρτο Κάγιο! Διασχίζουμε συνεχόμενα τα χωριά Γιαλιά,  Άλικα(28,6 χλμ.),  Κυπάρισσος, Κάποι, την περίφημη Βάθεια(34,8 χλμ.), και αφού πλησιάσουμε το Πόρτο Κάγιο, ουσιαστικά ΄΄εξερχόμαστε΄΄ της Αποσκιερής Μάνης και εισερχόμαστε στην Προσηλιακή! Πλέον ανεβαίνουμε αντίθετα την Μάνη και περνάμε από τα χωριά Λάγια(46,5ο χλμ.), Κοκκάλα(54ο χλμ.), Νύφι(58ο χλμ.), Αλύπα, Δρυάλι, Ζούφα, Φλομοχώρι(67ο χλμ.) – όπου μπαίνουμε στην Επαρχιακή οδό Αρεόπολης – Κότρωνα, Λουκάδικα, Χιμάρα(72Ο χλμ.), Πυρρίχος, όπου ουσιαστικά διασχίζουμε κάθετα την Μάνη, προκειμένου να βγούμε στην Αποσκιερή, την οποία αντικρίζουμε πάλι, στο 78,7οχλμ., όπου εξερχόμαστε στην Επαρχιακή Οδό Αρεόπολης – Γερολιμένα, με κατεύθυνση πλέον την Αρεόπολη, προκειμένου να τερματίσουμε, στο 80,5ο χλμ. της διαδρομής!

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ 12 ώρες ακριβώς – μέχρι τις 21.00!Ενδεχομένως να υπάρξει μία μικρή παράταση στο χρονικό όριο του αγώνα, αν υπάρξουν αντίξοες καιρικές συνθήκες!

ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

Στον αγώνα υπάρχουν οι 16 κάτωθι σταθμοί ανεφοδιασμού, σε παρένθεση τα είδη όπου θα διατίθονται προς κατανάλωση από τους αθλητές, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ:

 • Σταθμός Νο 1 – Δυρός στο 6,5ο χλμ.(νερό)
 • Σταθμός Νο 2 – Διασταύρωση Φραγκούλιας στο 9,7ο χλμ.(νερό – Coca Cola – Iσοτονικό)
 • Σταθμός Νο 3 – Βαμβακάς στο 13,6ο χλμ.(νερό – Coca Cola – Iσοτονικό)
 • Σταθμός Νο 4 – Διασταύρωση Παραλίας Μεζαπού στο 17,5ο χλμ.(νερό – Coca Cola – Iσοτονικό)
 • Σταθμός Νο 5 – Κοίτα στο 21,5ο χλμ.(νερό – Coca Cola – Iσοτονικό – αλμυρά – μπανάνες – γλυκίσματα)
 • Σταθμός Νο 6 – Γερολιμένας στο 25ο χλμ.(νερό – Coca Cola – Iσοτονικό – αλμυρά – μπανάνες – γλυκίσματα). Ο εν λόγω σταθμός λειτουργεί και ως το 1ο σημείο αποκλεισμού – θα πρέπει να είστε εκεί εντός 3 ½ ωρών – μέχρι τις 12.30 μ.μ.
 • Σταθμός Νο 7 – Αλίκα στο 28,6ο χλμ.(νερό – Coca Cola – Iσοτονικό – αλμυρά – μπανάνες – γλυκίσματα)
 • Σταθμός Νο 8 – Βάθεια στο 35ο χλμ.(νερό – Coca Cola – Iσοτονικό – αλμυρά – μπανάνες – γλυκίσματα – ρύζι)
 • Σταθμός Νο 9 – Στροφές Πόρτο Κάγιο στο 39ο χλμ.(νερό – Coca Cola – Iσοτονικό)
 • Σταθμός Νο 10 – Λάγια στο 46,5ο χλμ.(νερό – Coca Cola – Iσοτονικό – αλμυρά – μπανάνες – γλυκίσματα – μακαρόνια)
 • Σταθμός Νο 11 – Κοκκάλα στο 54ο χλμ.(νερό – Coca Cola – Iσοτονικό – αλμυρά – μπανάνες – γλυκίσματα – ρύζι). Ο εν λόγω σταθμός λειτουργεί και ως το 2ο σημείο αποκλεισμού – θα πρέπει να είστε εκεί εντός 8 ωρών – μέχρι τις 17.30 μ.μ.
 • Σταθμός Νο 12 – Νύφι στο 58ο χλμ.(νερό – Coca Cola – Iσοτονικό – αλμυρά – μπανάνες – γλυκίσματα)
 • Σταθμός Νο 13 – Νύφι στο 63ο χλμ.(μόνο νερό – ο εν λόγω σταθμός ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ)
 • Σταθμός Νο 14 – Φλομοχώρι – διασταύρωση στο 67ο χλμ.(νερό – Coca Cola – Iσοτονικό – αλμυρά – μπανάνες – γλυκίσματα)
 • Σταθμός Νο 15 – Χιμάρα – 72ο χλμ.(νερό – Coca Cola – Iσοτονικό – αλμυρά – μπανάνες – γλυκίσματα)
 • Σταθμός Νο 16 – Διασταύρωση Επαρχιακής Οδού Κότρωνα – Αρεόπολης με Επαρχιακή Οδό Αρεόπολης – Γερολιμένα – 78,7ο χλμ.(νερό)
 • ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ 80,5ο χλμ.….ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΛΑΛΑΓΓΙΑ!!!!!Στον τερματισμό πρέπει να είστε μέχρι τις 21.00(χρονικό όριο αγώνα 12.00 ώρες)

ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ

Ο αγώνας έχει συνολικά 3 σημεία αποκλεισμού – 2 ενδιάμεσα και ένα που είναι ο τερματισμός! Αυτά είναι:

 • Σταθμός Νο 6 – Γερολιμένας στο 25ο χλμ. θα πρέπει να είστε εκεί εντός 3 ½ ωρών – μέχρι τις 12.30 μ.μ.
 • Σταθμός Νο 11 – Κοκκάλα στο 54ο χλμ. θα πρέπει να είστε εκεί εντός 8 ωρών – μέχρι τις 17.30 μ.μ
 • Τερματισμός – Κεντρική Πλατεία Αρεόπολης στο 80,5ο χλμ.!Θα πρέπει να είστε εκεί μέχρι τις 21.00 – εντός 12 ωρών από την εκκίνηση του αγώνα

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, έχουν όσοι έχουν συμμετάσχει σε οποιοδήποτε αγώνα ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ, εντός του χρονικού ορίου που έχει θέσει ο αγώνας, κατά την διάρκεια του τελευταίου έτους! Αθλητές που δεν έχουν τερματίσει σε κανέναν αγώνα υπεραπόστασης, που έχουν συμμετάσχει εντός του 2017 – 18 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ! Επίσης θα γίνουν δεκτοί ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 – 18, αρκεί να έχουν κάνει επίδοση στο αγώνισμα του Μαραθωνίου, κάτω από 5 ώρες, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα

ΕΠΑΘΛΑ – ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

Σε όλους τους συμμετέχοντες τερματίσαντες και μη, θα δωθεί σπάνιο – συλλεκτικό αναμνηστικό ΤΕΧΝΙΚΟ T – SHIRT DRY FIT, καθώς επίσης και διάφορα αναμνηστικά δώρα! Σε όσους τερματίσουν θα δωθούν αναμνηστικά μετάλλια ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΔΡΕΠΑΝΙ – ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ που θα στέκεται πάνω σε μανιάτικη λευκή πέτρα – ΕΝΑ ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ – ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΜΑΝΗΣ! Μετάλλια ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ή ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Κύπελλα θα λάβουν οι 6 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες του αγώνα!

BIBS ΑΡΙΘΜΟΙ

Στον παρόντα αγώνα θα υπάρχει η εξής πρωτοτυπία: Kάθε αθλητής ο BIB αριθμός που θα τον συνοδεύει, δεν θα φέρει πάνω την συνήθη αρίθμηση, αλλά θα αναγράφεται ένα τοπωνύμιο της Λακωνικής Μάνης, ανεξάρτητα από το αν ο αγώνας περνάει από τα εν λόγω μέρη ή όχι! Μέσα στην φόρμα εγγραφής θα υπάρχει ειδικός χώρος να γράψετε το τοπωνύμιο που επιθυμείτε να φέρει ο αριθμός σας – σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποιον συγκεκριμένο! Αλλιώς θα σας δώσει η διοργάνωση κάποιο από τα διαθέσιμα! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΌ ΤΗΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Τ Ι Μ Η Σ  Ε Ν Ε Κ Ε Ν, σε  έναν δρομέα άνδρα αυτό της Αρεόπολης, και σε μία δρομέα γυναίκα, αυτό του Γυθείου! Εάν υπάρχουν περισσότεροι από έναν αθλητή που έχουν επιλέξει το ίδιο τοπωνύμιο, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ! ΤΟ ΤΟΠΩΝΥΜΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΜΕ!

ΕΚΔΡΟΜΗ

Θα υπάρξει οργανωμένη εκδρομή από την Αθήνα! Η εκδρομή είναι αυθημερόν! Για να δηλώσετε για την εκδρομή, μπορείτε να κάνετε την αντίστοιχη επιλογή που υπάρχει στην φόρμα εγγραφής! Δεν υπάρχει εξτρά κόστος για όσους χρησιμοποιήσουν την εκδρομή, προκειμένου να έρθουν! Η εκδρομή θα ξεκινήσει την Κυριακή 18/03/2018 τα χαράματα στις 04.00 από την πλατεία Καραϊσκάκη(Μεταξουργείο) – μπροστά από το ξενοδοχείο STANLEY! Θα κάνει ενδεχομένως ενδιάμεσες στάσεις πάνω στην πορεία του, προκειμένου να πάρει και άλλους αθλητές, που τους εξυπηρετεί καλύτερα από το να πάνε στην εκκίνηση! Προκειμένου να σας πάρουν όσοι επιθυμείτε από κάποιο άλλο σημείο επάνω στην διαδρομή που θα ακολουθήσει το πούλμαν, παρακαλώ απευθυνθείτε στην διοργάνωση, την εβδομάδα πριν τον αγώνα. Η εκδρομή θα επιστρέψει από την Αρεόπολη, την ίδια ημέρα, περίπου στις 22.00 το βράδυ και αφού λήξουν όλες οι εκδηλώσεις του αγώνα!

ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑ

Το κόστος του αγώνα είναι 35,00 ευρώ, είτε χρησιμοποιήσετε το πούλμαν της διοργάνωσης, είτε έρθετε με δικό σας μέσον και για να ολοκληρωθεί η κράτησή σας, πρέπει να καταβάλετε το εν λόγω ποσόν μέχρι και την Τετάρτη στις 14/03/2018, στον λογ/σμο Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5108-009878-304, IBAN: GR25 0172 1080 0051 0800 9878 304, ονομ/μο δικαιούχου: ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ή να το καταβάλετε στο κατάστημα Αθλητικών Επάθλων OLYMPUS, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Γρηγ. Λαμπράκη 40, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, καθημερινά από τις 09.00 – 16.00. Το εν λόγω ποσό ΔΕΝ μπορείτε να το δώσετε μετρητοίς την ημέρα του αγώνα. Δεκτοί στον αγώνα θα γίνουν μόνο όσοι έχουν καταβάλλει το εν λόγω ποσό αντιτίμου, μέχρι και τις 14/03/2018. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας, αλλά θα πρέπει να εξασφαλίσουμε το συντομότερο δυνατόν τα πράγματα που θα απαιτούνται για τον αγώνα! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΣΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, προκειμένου να γνωρίζουμε ποιοι έχουν καταβάλει το ποσό που απαιτείται, ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν στον αγώνα!

ΥΓΕΙΙΝΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

Η διοργάνωση θα φροντίσει, να σας διατεθεί χώρος, όπου θα μπορείτε να κάνετε ένα μπάνιο και να αλλάξετε οι αθλητές, αφού τερματίσετε, παράπλευρα του χώρου της εκκίνησης – τερματισμού!

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Όλοι οι αθλητές καλούνται να έχουν περάσει πρόσφατα από ιατρικές εξετάσεις και να είναι καλά στην υγεία τους. Όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον αγώνα, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ Ή ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. Επίσης όσοι λάβουν μέρος στον αγώνα και με την παραλαβή του αριθμού τους, θα πρέπει να υπογράψουν την απαραίτητη δήλωση, ότι τρέχουν με δική τους ευθύνη.

ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Θα υπάρχει μέριμνα από την μεριά της διοργάνωσης, προκειμένου την φύλαξη των πραγμάτων σας, σε χώρο παραπλεύρως του αγώνα!

ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας θα έχει πλήρης σηματοδότηση που θα δείχνουν την πορεία των αθλητών! Δεν θα υπάρχει πουθενά πρόβλημα στο να χαθείτε, αρκεί να ακολουθείτε τα σημάδια και η προσοχή σας να είναι στραμμένη σε αυτά επάνω στην άσφαλτο! Χιλιομέτρηση θα υπάρχει ανά 5χλμ. και όπου αλλού κρίνει σκόπιμο η διοργάνωση! Η σηματοδότηση θα είναι σε μπλε – γαλάζιο χρώμα, στο χρώμα που θα παραπέμπει στο διακριτικό του σταυρού – σύμβολο της σημαίας της Μάνης!

ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ – ΧΑΡΤΗΣ ΑΓΩΝΑ

Τα πλήρης υψομετρικά και ο χάρτης του αγώνα, βρίσκονται στο σάιτ του αγώνα:

http://mani80km.weebly.com/

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Η γραμματεία του Αγώνα θα λειτουργεί στην Κεντρική Πλατεία της Αρεόπολης, μπροστά από τον Εκδοτικό Οίκο ΄΄ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΜΑΝΗ΄΄, τις εξής μέρες και ώρες:

 • Σάββατο 17/03/2018, από τις 17.00 – 19.30
 • Κυριακή 18/03/2018, από τις 07.00 – 08.30

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Προκειμένου να γραφτείτε στον αγώνα, παρακαλώ κάντε την ηλεκτρονική σας εγγραφή εδώ:

https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=ff8287bc6353df1d1ab63c9ef5fe44fc

η οποία βρίσκεται μέσα στον διαδικτυακό τόπο του αγώνα εδώ:

http://mani80km.weebly.com/phiomicronrhomualpha-epsilongammagammarhoalphaphietasigma.html

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13/3/2018! Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας, καμμία άλλη εγγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί! ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι πλήρεις πληροφορίες του αγώνα θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο του αγώνα: http://mani80km.weebly.com/

Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα παρακαλώ επικοινωνήστε στα 6936853165/ 6955985506(Γορανίτης Παύλος) ή στοlakoniaultrarunning@gmail.com

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Μάρτιος 18
Ώρα:
9:00 πμ - 9:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,
Ιστοσελίδα:
 http://mani80km.weebly.com/

Χώρος Διεξαγωγής

Αρεόπολη
Αρεόπολη, Λακωνία Ελλάδα + Χάρτης Google
Ιστοσελίδα:
 http://mani80km.weebly.com/
Close