HomeRunning

Λάρισα 2-3/6/18: 3ος Anemos Night Ultra Running

Ο 3ος Anemos Night Ultra Running ειναι γεγονός 

 

Ο Δήμος Λάρισας
και το βιβλιοχαρτοπωλείο «Άνεμος»
προκηρύσσουν τον διεθνή αγώνα υπεραπόστασης 6, & 12 ωρών στο εθνικό στάδιο Λάρισας με το όνομα

3ος Anemos Night Ultra Running

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο και Κυριακή 2 & 3 Ιουνίου 2018
Αφετηρία – τερματισμός: Εθνικό στάδιο Λάρισας
Διάρκεια: 6 & 12 ώρες

Ώρες εκκίνησης:
6 ώρου Σάββατο 21:00, λήξη 03:00
12 ώρου Σάββατο 21:00, λήξη Κυριακή 09:00

Πληροφορίες διαδρομής: Ο αγώνας διεξάγεται εντός σταδίου. Πρόκειται για κυκλική διαδρομή η οποία ουσιαστικά αποτελεί έναν κύκλο 400 μέτρων. Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα γίνεται αλλαγή φοράς των αθλητών κάθε 3 ώρες.
Ο αγώνας αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμασία του αθλητή σε έναν πολύωρο αγώνα, τρέξιμο και προσαρμογή στην νύχτα (οι ώρες εκκίνησης είναι υπολογισμένες ώστε να κινούνται οι αθλητές σε μεγάλο μέρος του αγώνα κατά τη διάρκεια της νύχτας), καθώς και δοκιμή τροφοδοσίας σε ελεγχόμενο περιβάλλον.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν συμμετάσχει τουλάχιστον σε έναν Μαραθώνιο ή σε οποιονδήποτε αγώνα υπεραπόστασης τα τελευταία 3 χρόνια, και που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. . Καλούνται όλοι να είναι σε καλή φυσική κατάσταση, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στον μεγάλο όγκο των χιλιομέτρων. Επίσης θα πρέπει οι αθλητές να έχουν περάσει πρόσφατα από ιατρικές εξετάσεις.

ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΠΙΠΟΝΟ ΑΓΩΝΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ.

Επίσης με την παραλαβή του αριθμού τους οι αθλητές θα κληθούν να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση, ότι τρέχουν με δική τους και μόνο ευθύνη.

Κόστος αγώνα: Το κόστος ανά δρομέα είναι 10,00 ευρώ για τον αγώνα των 6 ωρών, 20 ευρώ γιά αυτόν των 12 ωρών Προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας, καλείστε να καταθέσετε το εν λόγω ποσό το αργότερο τρεις μέρες μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής. Προθεσμία υποβολής δηλώσεων ορίζεται η 26-5-2018. Αριθμός λογ/σμού Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5606-021327-526
ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ 0172 6060 0056 0602 1327 562
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
όπου θα αναφέρεται το όνομά σας. Δεν χρειάζεται να μας στείλετε πουθενά το αποδεικτικό της κατάθεσής σας. Σημειώνοντας και μόνο το όνομά σας στο καταθετήριο, θα μας δoθεί η δυνατότητα να διασταυρώσουμε την εξόφλησή σας. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση πληρωμής με e-banking τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν τον καταθέτη.

Πριν τον αγώνα: Οι δρομείς καλούνται να είναι στην αφετηρία του αγώνα – στο εθνικό στάδιο Λάρισας, μέχρι και μία ώρα πριν την εκκίνηση. Η γραμματεία θα δίνει τους αριθμούς και τα τσιπάκια χρονομέτρησης από τις 07:00 το Σάββατο στις 2/06. Οι αριθμοί και τα τσιπάκια θα δίνονται σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο που θα βρίσκεται εντός του σταδίου. Τα τσιπ χρονομέτρησης θα πρέπει να επιστραφούν στο τέλος του αγώνα.

Φύλαξη πραγμάτων: Σε συγκεκριμένο σημείο εντός του σταδίου θα υπάρχει εξατομικευμένος χώρος, διαμορφωμένος με τραπέζι και καρέκλα, όπου θα μπορείτε να αφήσετε τα προσωπικά σας είδη.

Έπαθλα: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί βαρύτιμο αναμνηστικό μετάλλιο καθώς και δίπλωμα συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή με τα διανυθέντα από τον κάθε αθλητή χιλιόμετρα.! Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες στις 3 πρώτες γυναίκες κάθε αγώνα.
Σταθμοί ανεφοδιασμού: Θα υπάρχει ένας κεντρικός σταθμός ανεφοδιασμού ο οποίος θα παρέχει νερό, ηλεκτρολύτες και τροφές υψηλής θερμιδικής πυκνότητας για την ενεργειακή υποστήριξη των αθλητών. Αναλυτικός κατάλογος με το περιεχόμενο τροφοδοσίας του σταθμού καθώς και της πρωτοτυπίας του αγώνα να έχει για κάποια είδη συγκεκριμένη ώρα παράδοσης τροφών θα αναρτηθεί σύντομα στην υπό κατασκευή ιστοσελίδα του αγώνα.

Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση – Αποτελέσματα: Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση και την έκδοση αποτελεσμάτων θα αναλάβει η εταιρεία χρονομέτρησης chronolog.

Μετά τον αγώνα: Μετά τον κάθε αγώνα και σε ώρες που θα ανακοινωθούν θα λάβουν χώρα οι απονομές και οι βραβεύσεις των αθλητών των αγώνων. Τα αποδυτήρια και τα λουτρά του σταδίου θα διατίθενται για την αποκατάσταση των αθλητών.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Άρθρο 1
Οι δρομείς οφείλουν να δίνουν τα στοιχεία των συνοδών τους
Άρθρο 2
Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι συνοδοί δύνανται να βοηθούν τους αθλητές τους μόνο από τα σημεία που έχουν ορισθεί από την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα. Κάθε παράβαση από πλευρά του συνοδού συνεπάγεται αποκλεισμός του αθλητή.
Άρθρο 3
Όταν οι αθλητές εξέλθουν από τον αγωνιστικό χώρο από τα καθορισμένα σημεία, υποχρεούνται να εισέλθουν σ αυτόν από τα ίδια σημεία από όπου εξήλθαν.
Άρθρο 4
Οι αθλητές που εξέρχονται των αθλητικών εγκαταστάσεων αποκλείονται του αγώνα.
Άρθρο 5
Ο αγωνιζόμενος δρομέας δεν επιτρέπεται να παρεμποδίζει άλλον αθλητή, με τρόπο που να δυσχεραίνει την επίδοσή του.
Άρθρο 6
Ο αγωνιζόμενος δρομέας δεν επιτρέπεται να επιδεικνύει ανάρμοστη συμπεριφορά προς συναθλητή του ή προς την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα. Αν κατά την διάρκεια του αγώνα κάποιος αθλητής αντιληφθεί παραβιάσεις του άρθρου 2, τότε είναι υποχρεωμένος να το επισημάνει στους κριτές η στους διοργανωτές. Σε οποιαδήποτε περίπτωση ο αθλητής αυτός δεν έχει το δικαίωμα να δράσει αυτοβούλως.
Άρθρο 7
Οι αθλητές υποχρεούνται να ελεγχθούν για antidoping control εάν και εφόσον κριθεί απαραίτητο από την Οργανωτική επιτροπή του Αγώνα.
Άρθρο 8
Οι αθλητές τίθενται εκτός αγώνος: α) για παράβαση των άρθρων των κανονισμών β) εάν οι αρμόδιοι ιατροί του αγώνα το κρίνουν αναγκαίο.
Άρθρο 9
Οι δρομείς επιτρέπεται να έχουν και δικό τους σημείο ανεφοδιασμού μόνο εντός των ορίων που θα ορίσει η διοργάνωση του αγώνα και αυτό εντός ορίων 3 τετραγωνικών μέτρων. Οι συνοδοί δεν επιτρέπεται να παρέχουν υποστήριξη εκτός της καθορισμένης περιοχής.

Άρθρο 10
Οι δρομείς θα έχουν αναλυτική καταγραφή των χρόνων τους από το σύστημα χρονομέτρησης για όλες τις περιστροφές μία προς μία και θα παρουσιάζονται αποτελέσματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα με την κατάταξη και το πλήθος περιστροφών ανά δρομέα. Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα και Online με μικρή καθυστέρηση της τάξης των 5 λεπτών.

Άρθρο 11
Με το κλείσιμο του χρονικού ορίου του κάθε αγώνα, οι δρομείς σταματάνε στο σημείο που βρίσκονται και θα καταμετρηθεί και η απόσταση που έχουν διανύσει στο τελευταίο γύρο μέχρι το σημείο που έχουν σταματήσει.

Άρθρο 12
Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι την 26-5-2018

Άρθρο 13
Εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι πλήθους 120 δρομέων συνολικά γιά τους αγώνες των 6 και 12 ωρών
ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΙΣ ΣΤΟ link
https://results.chronolog.gr/registration.aspx…

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close