HomeΘέματα Running

Mε μεγάλη επιτυχία ο 8ος Υπερμαραθώνιος Γύρος της Πάρου

Ο 8ος  μη ανταγωνιστικός Υπερμαραθώνιος Γύρος της Πάρου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον Α.Ο. Πάρου το Σαββάτο 10/6/2017 .

Στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους  στις 17:00, όπου ήταν και η αφετηρία του αγώνα βρέθηκαν 81 αθλητές και αθλήτριες απ΄ όλη την Ελλάδα, την Πάρο, το Εξωτερικό και  αφού έτρεξαν μία πανέμορφη διαδρομή 53 χλμ. τερμάτισαν στα Λιβάδια Παροικίας.

Ένας συγκλονιστικός  και μοναδικής ομορφιάς αγώνας  που διήρκεσε συνολικά 7 ώρες.

Η διαδρομή του αγώνα ήταν : Παροικία, Βουτάκος, Αλυκή, Φάραγγας, Τρυπητή, Άσπρο Χωριό, Δρυός, Λογαράς, Πίσω Λιβάδι, Μάρπησσα, Μάρμαρα, Πρόδρομος, Νάουσα, Καμάρες και τερματισμός στα Λιβάδια Παροικίας.

Στα πλαίσια του αγώνα πραγματοποιήθηκαν από την Ευζωία wellness activities παράλληλες δράσεις για μεγάλους και μικρούς που περιελάμβαναν, αγώνα δρόμου 2 χλμ, δρομικά παιχνίδια και περιπατητική βόλτα από την πλατεία Μαντώς ως το χώρο τερματισμού.

Ο αγώνας  συνδιοργανώθηκε με το Δήμο Πάρου, την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και την ΚΔΕΠΑΠ τους οποίους  και θερμά ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε επίσης τους υποστηρικτές του αγώνα, την Ελληνική Αστυνομία η συνδρομή της οποίας ήταν καταλυτική για την οδική ασφάλεια των αθλητών, σε συνεργασία με την ΕΟΔ, και το Λιμεναρχείο.

Τον Ποδηλατικό Όμιλο Πάρου, του οποίου η συνδρομή, η συμπαράσταση και η βοήθεια προς τους αγωνιζόμενους αθλητές  ήταν συγκλονιστική.

Το Κ.Υ Πάρου και το ΕΚΑΒ για την άψογη ιατρική κάλυψη του αγώνα, το Ναυτικό Όμιλο Πάρου, για την φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του και φυσικά

Την ψυχή του αγώνα, τους 100 και πλέον εθελοντές που βρέθηκαν στους 14 σταθμούς τροφοδοσίας, όπως και σε κάθε διασταύρωση και επικίνδυνο σημείο της διαδρομής, υποστηρίζοντας  την προσπάθεια των αθλητών.

Τους  μεγάλους  χορηγούς του αγώνα, BlueStar Ferries,  Sea Jets, Hellenic Sea Ways, τον χορηγό ενυδάτωσης ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Τις τοπικές επιχειρήσεις, για τις χορηγίες τους, Αλιπράντης catering, ΑΒ Food Market Νάουσας, την μικροζυθοποιία  56 isles, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πάρου, το αρτοποιείο Στρατής, την ΕΚΟ Ι. Σγαρδέλης, την  Go Cycle,  τις εταιρείες τροφίμων Νησώ  και Μαούνης Δ&Φ. τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης, τους χορηγούς επικοινωνίας Running news, Paros web, Ηχώ fm, και Φωνή της Πάρου.

Τους συνεργαζόμενους φορείς – συλλόγους μέλη των οποίων ήταν οι εθελοντές, όπως επίσης και τα διάφορα καταστήματα και  ξενοδοχεία που παρείχαν εκπτώσεις στους αθλητές και τους συνοδούς τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ  και  στην Οργανωτική επιτροπή του αγώνα που εργάστηκε πάνω από ένα χρόνο προκειμένου να έχουμε μία άριστη διοργάνωση από κάθε άποψη  και ήταν οι: Αποστολόπουλος Τάκης, Αρχιμανδρίτη Άλκηστη, Κουτσονικολή Μαρία, Νικολάου Βαγγέλης, Πασσαλής Μπάμπης, Περαντινού Μαρία, Ραγκούσης Ανδρέας και Τσουκνίδα Μαρία.

Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι τα μηνύματα που εισπράττουμε είναι θετικότατα  όχι μόνο για τον αγώνα αλλά και γιατί σαν αθλητικό και κοινωνικό γεγονός διαφήμισε την Πάρο με τον καλύτερο τρόπο, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι με συνεργασίες μπορούμε να αναδείξουμε και να καθιερώσουμε το νησί μας ως ένα μοναδικό προορισμό αθλητικού τουρισμού και όχι μόνο.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Ευχόμαστε η επόμενη διοργάνωση του 9ου Υπερμαραθώνιου γύρου της Πάρου να είναι το ίδιο επιτυχημένη και γιατί όχι ακόμη καλλίτερη.

Με Εκτίμηση Για το Δ.Σ. του ΑΟ Πάρου

        Η Πρόεδρος                                                                                 Η Γεν. Γραμματέας

Μαρία Κουτσονικολή                                                                            Κυριακή Μπιζά

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close