HomeΕνδιαφέροντα

Η ομάδα Salomon Hellas στο runningpress

Η εταιρία Salomon αποτελεί μια παγκόσμια δύναμη στο χώρο του αθλητικού εξοπλισμού εξωτερικού χώρου. Η γαλλική εταιρία ανά τα χρόνια έχει εξελίξει όχι μόνο τον εξοπλισμό που παράγει, αλλά και τον αθλητικό χώρο γενικότερα.

Συστηματικά πλέον, υποστηρίζει αθλητές που πρωταγωνιστούν στα ορεινά σπορ (ορεινό τρέξιμο, σκι, ορειβασία) με σκοπό τόσο την άμεση στήριξη προς τον αθλητή ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την αθλητική του καριέρα, όσο και για να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο αθλητισμού στο χώρο, κάνοντάς το ταυτόχρονα πιο γνωστό και ελκυστικό στο ευρύ κοινό, ώστε να το γνωρίσουν, να το δοκιμάσουν ή να το συνεχίσουν.

Η σχέση της εταιρίας με τη χορηγική υποστήριξη των αθλητών ξεκινάει αρκετά χρόνια πριν και συνεχίζει να εξελίσσεται μέχρι και σήμερα, με διαχωρισμό μεταξύ «τοπικών» αθλητών ανά χώρα αλλά και διεθνών αθλητών, οι οποίοι πέραν της χώρας τους  ανήκουν και στην International Team και εκπροσωπούν το brand σε διεθνείς πολύ ανταγωνιστικούς αγώνες. Σαν χώρα απολαμβάνουμε την τιμή να έχουμε 2 Έλληνες ανάμεσα σε αυτούς τους κορυφαίους διεθνείς αθλητές, αλλά και αθλητές που αγωνίζονται εντός χώρας σε υψηλό επίπεδο!

Για τη χώρα μας και τη Salomon Hellas αγωνίζονται 7 κορυφαίοι Έλληνες δρομείς ορεινού τρεξίματος, οι οποίοι με τις αθλητικές τους ικανότητες αλλά και τη χαρακτηριστική στάση ζωής τους «κέρδισαν» την εμπιστοσύνη της εταιρίας, η οποία πλέον έχει γίνει αρωγός στις προσπάθειες τους. Ας γνωρίσουμε αυτές τις 7 προσωπικότητες μέσα από ένα άρθρο αφιερωμένο σε αυτούς!

Δημήτρης Θεοδωρακάκος: είναι ο κορυφαίος Έλληνας δρομέας ορεινού τρεξίματος και ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο. Εκτός τους ότι πρωταγωνιστεί στους ελληνικούς αγώνες ορεινού τρεξίματος, έχει διακριθεί σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού όπως το Transvulcania, το TNF 50miles San Fransisco, 4Trails, Transalpine Run, κα. Ο Δημήτρης εκτός από το ορεινό τρέξιμο είναι πρωταθλητής μαραθωνίου, από όπου και έχει μεταβεί στο ορεινό τρέξιμο.

Εκτός της ιδιότητας του ως δρομέας, υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό ως Αρχικελευστής στη μονάδα υποβρυχίων καταστροφών (ΟΥΚ). Ταυτόχρονα ασχολείται με την προπονητική, αφού είναι ο συντονιστής των προπονήσεων της μονάδας που υπηρετεί, αλλά και προπονητής δρομέων. Τέλος, ο Δημήτρης είναι πλέον επίσημος συνεργάτης της εταιρίας Salomon, αφού είναι ο team manager της ομάδας. Είναι πατέρας ενός κοριτσιού και ζει στην Αθήνα, ενώ η καταγωγή του είναι από τη λακωνική Μάνη. Ρωτήσαμε το Δημήτρη τα εξής:

    Δημήτρη ποιοι είναι οι στόχοι σου για το 2018; Θα σε δούμε στο βουνό ή στο δρόμο; 

Βασικός είναι να προσπαθήσω να γυμνάζομαι σε υψηλό επίπεδο, το οποίο προϋποθέτει, πολύ απλά, να κάνω αυτό που αγαπάω, αλλά πλέον με περισσότερη προσοχή. Κατά πάσα πιθανότητα, θα αγωνιστώ τον Μάιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορεινού Τρεξίματος της IAΑF (ITRA), εκπροσωπώντας την χώρα μας, μέσω του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Έπειτα και έως τέλη Ιουνίου θα συνεχίσω το ορεινό τρέξιμο.
Στα επιθυμητά μου σχέδια αυτή την στιγμή, είναι να επικεντρωθώ στο δρόμο (και τον μαραθώνιο), αμέσως μετά από μια μικρή ξεκούραση από τα παραπάνω. Θέλω και θεωρώ ότι μπορώ να κυνηγήσω τις ατομικές μου επιδόσεις…

Πως καταφέρνεις να ανταπεξέρχεσαι σε μια απαιτητική καθημερινότητα όπως η δίκη σου; Τι είναι αυτό που σου δίνει κίνητρο;

 

Μα είναι πάρα πολύ απλό. Αγαπάω πραγματικά αυτό που κάνω. Το σέβομαι και παράλληλα βρίσκω κίνητρα, για να συνεχίσω να εμπνέομαι… Αυτά μπορεί να είναι νέες συνεργασίες και δράσεις. Μπορεί να είναι καθημερινές ιστορίες ανθρώπων που μας παραδειγματίζουν με την στάση τους σε μια κατάσταση με δύσκολα δεδομένα κ.α.
Πάνω απ’ όλα όμως και πέραν των ‘’παράλληλων υποχρεώσεων’’ και δραστηριοτήτων, λατρεύω την καθημερινότητα της προπόνησης, όπου είμαι ‘’εξαρτημένος’’, άσχετα από αγώνες, στόχους κλπ.

Με την αθλητική σου υπόσταση έχεις βοηθήσει αναμφίβολα την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στη χώρα μας. Πιστεύεις πως θα υπάρξουν στο μέλλον αθλητές με τη δίκη σου έμπνευση και όρεξη παρότι η νέα γενιά δεν έχει μάθει να «δουλεύει» τόσο σκληρά όσο αθλητές της δίκης σου γενιάς; 

Σίγουρα οι εποχές αλλάζουν και μαζί τους οι συνήθειές μας, οι οποίες αντίστοιχα επηρεάζουν την καθημερινότητά μας.

Παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχουν παιδιά με πολύ όρεξη, έμπνευση και υπομονή, ώστε να δουλέψουν και σε βάθος χρόνου να πετύχουν αυτό που οραματίστηκαν ή είδαν σε παλαιότερους αθλητές

Γλυκερία Τζιατζιά: είναι η κορυφαία ελληνίδα αθλήτρια ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα με προδιαγραφές και για εκπροσώπηση στο εξωτερικό. Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό για τη νεαρή κοπέλα, η οποία έχει καταφέρει υψηλές επιδόσεις στο χώρο αναβαθμίζοντας το γυναικείο κοινό του ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα. Όχι μόνο στη χώρα μας, το μέλλον πλέον της ανήκει και στο εξωτερικό, αφού πρόσφατα ανέβηκε στο βάθρο του αγώνα Ultra Pirineu, μια από τις πιο ανταγωνιστικές παγκόσμιες διοργανώσεις. Πριν λίγο καιρό η Γλυκερία έκανε και το πρώτο της εγχείρημα στο μαραθώνιο καταφέρνοντας να γίνει η 2η πανελληνιονίκης του Αυθεντικού Μαραθωνίου!

Η Γλυκερία εκτός του ότι ασχολείται σε πλήρες ωράριο με τον αθλητισμό «χτίζοντας» τη δρομική της καριέρα, παράλληλα κάνει το μεταπτυχιακό της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Υπηρετεί το χώρο της υγείας, συγκεκριμένα της αποκατάστασης, και συνεργάζεται με ένα φυσικοθεραπευτικό κέντρο στην Αθήνα, ενώ είναι αρκετά δραστήρια συντονίζοντας μια προπονητική ομάδα και συμμετέχοντας σε πολλές δράσεις του χώρου. Η καταγωγή της είναι από τη Μεγάρχη Τρικάλων, όπου ζει η οικογένειά της.

Ρωτήσαμε τη Γλυκερία τα εξής:

Γλυκερία θέλουμε να μας πεις τι σε έκανε να αγωνιστείς και στο δρόμο;

Το 2018 θα συνεχίσεις και με ορεινό τρέξιμο και με μαραθώνιο; 

Η αλήθεια είναι πως έχουμε κάνει αρκετή προπόνηση μαραθωνίου στα πλαίσια των προπονήσεων για το ορεινό τρέξιμο. Το να τρέχω σε επίπεδη επιφάνεια είναι μέρος της καθημερινότητας αφού μένω στην Αθήνα. Όποτε λίγο η σχετική εξοικείωση, λίγο η «διορατικότητα» του προπονητή μου έδεσαν και δοκίμασα το μαραθώνιο δρόμου.

Το 2018, πρώτα ο Θεός, θα αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορεινού Τρεξίματος της IAΑF, που θα γίνει το Μάιο στην Ισπανία (αγώνας 80 χιλιομέτρων) και μέχρι το καλοκαίρι θα συνεχίσω κανονικά με ορεινό τρέξιμο με μεγαλύτερη έμφαση σε αγώνες του εξωτερικού. Το καλοκαίρι που θα τελειώσω τη σεζόν, θα ξεκουραστώ και θα προσπαθήσουμε να ετοιμαστούμε λίγο καλύτερα για το Μαραθώνιο της Αθήνας. Πιστεύω ανήκω πλέον και στα 2 αγωνίσματα!

Περιέγραψε μας μια τυπική ημέρα σου! Τι σου αρέσει να κάνεις εκτός από να τρέχεις; 

Ξυπνάω το πρωί και παίρνω πρωινό, στη συνέχεια δουλεύω στον υπολογιστή ή διαβάζω για τη σχολή μου. Αφού χωνέψω πηγαίνω για προπόνηση περίπου 9-11 και επιστρέφω σπίτι, αλλάζω και συνήθως 12-2 δουλεύω (επισκεπτόμαι μερικούς ασθενείς). Το μεσημέρι προσπαθώ να ξεκουράζομαι και να μένω σπίτι. Το απόγευμα αν δουλεύω 4-8 στο φυσικοθεραπευτήριο θα είμαι εκεί και στις 8.15 θα πάω γυμναστήριο. Αν δε δουλεύω θα κάνω την προπόνηση νωρίτερα και θα μαγειρέψω για την επόμενη μέρα ή θα κάνω τις δουλειές του σπιτιού. Συνήθως το πρόγραμμα εμπλουτίζεται και με άλλες υποχρεώσεις όποτε δεν μπορώ να πω πως ξεκουράζομαι πολύ πλέον.

Εκτός από το τρέξιμο μου αρέσει πολύ το ποδήλατο και η μαγειρική! Μου αρέσει να δημιουργώ όταν έχω το χρόνο. Επίσης, δε θα πω όχι σε μια καλή ταινία στο σινεμά ή σε ένα καλό εστιατόριο!

Γιάννης Κουρκουρίκης: o Γιάννης έχει γράψει τη δική του ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό. Ξεκινώντας με το αγώνισμα της κωπηλασίας κατάφερε να διακριθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες της Ατλάντα το 1996. Η στροφή του στο τρέξιμο μετράει μερικά χρόνια, αφού όντας κωπηλάτης δε δίσταζε να δοκιμάζει τον εαυτό του στο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών. Ο Γιάννης πλέον ασχολείται, κατά βάση, με το ορεινό τρέξιμο και τους αγώνες υπεραπόστασης, αφού τον βλέπουμε να διακρίνεται σε μεγάλες διοργανώσεις (πχ. Σπάρταθλον, VFUT, κα.).

Ο Γιάννης εκτός των αθλητικών του δραστηριοτήτων, έχει διευρύνει της γνώσεις του στον αθλητισμό σπουδάζοντας Γυμναστική Ακαδημία και Φυσικοθεραπεία. Εκτός των σπουδών ο Γιάννης υπηρετεί το Πυροσβεστικό Σώμα. Είναι πατέρας δύο παιδιών, ζει μόνιμα στη Θεσσαλονική, ενώ παράλληλα ασχολείται και με την προπονητική. Ο πολυπράγμων Γιάννης αποτελεί μια εμβληματική φυσιογνωμία του ελληνικού αθλητισμού και για αυτό των ρωτήσαμε:

Γιάννη πως νιώθεις που από τους Ολυμπιακούς αγώνες στην κωπηλασία βρίσκεσαι τρέχοντας στο βουνό; Η αλλαγή αυτή σε τι πιστεύεις ότι οφείλεται;

Η κωπηλασία είναι ένα άθλημα που σε γυμνάζει πολύπλευρα και τις περισσότερες φορές γυμνάζεσαι μέσα ή δίπλα σε σχεδόν φυσικό περιβάλλον. Η ικανότητα της αντοχής και της δύναμης στα κάτω άκρα είναι βασικό στοιχείο των κωπηλατών οπότε η μετάβαση στα βουνά θεωρώ ήταν φυσική εξέλιξη αφότου τα γνώρισα.

Ποιος είναι ο στόχος σου για το 2018; Σου αρέσει να βάζεις στόχους ή να έχεις ένα πιο «χαλαρό» αγωνιστικό πλάνο;

Στο αγωνιστικό μου πλάνο για το ’18 είναι  σίγουρα τα 80χλμ του ROC στην Ροδόπη τον Απρίλιο  και τα 80χλμ του TERA στο Ζαγόρι. Νέος αγώνας από τον Νίκο Καλοφύρη 100χλμ στις αρχές Σεπτεμβρίου, πιστεύω ότι θα μπει στο πρόγραμμα μου μαζί με το VFUT τον Οκτώβρη. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί αγώνες που θα συμμετέχω χωρίς να μπορώ να τους θέσω ως στόχους μεταξύ των τόσων Ultra που θα κάνω. Βασική μου επιδίωξη πάντα να περνάω καλά μέσα στον αγώνα και να είμαι υγιής στην γραμμή της εκκίνησης.

Σλάβεκ Ματράς: Ο Σλάβεκ είναι μια ιδιόμορφα χαρισματική προσωπικότητα. Αποτελεί μια ήρεμη δύναμη, η οποία εκτονώνεται με προσήλωση και αγάπη στα αγωνίσματα με τα οποία ασχολείται. Εκτός από το ορεινό τρέξιμο, ο Σλάβεκ ασχολείται με το παραπέντε (ένας από τους κορυφαίους Έλληνες) και με το ορειβατικό σκι. Καταφέρνει να προσαρμόζεται στις διαφορετικές συνθήκες του αγωνίσματος και να απολαμβάνει στο μέγιστο τις χάρες του καθενός. Έχει καταφέρει διάφορες διακρίσεις και αξιοσημείωτους χρόνους στον ελληνικό κόσμο του ορεινού τρεξίματος (πχ. 3η θέση στον ROUT, έχει τρέξει τον Olympus marathon 5.17’,κλπ.)

Εκτός από τα αγωνίσματα με τα οποία ασχολείται, εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια για λογαριασμό της εταιρίας Shop & Trade και άρα υπηρετεί το σήμα της Salomon πολύπλευρα. Κατάγεται από την Πολωνία, αλλά τον έχει κερδίσει η Ελλάδα από πολύ μικρή ηλικία, κι έτσι μένει μόνιμα στην Αθήνα, όπου και προπονείται. Ρωτήσαμε το Σλάβεκ τα εξής:

Τι είναι αυτό που σε κάνει να επιλέγεις παραπάνω από ένα αγωνίσματα βουνού; Γιατί το ένα δε σου φτάνει;

Μου αρέσει πολύ το βουνό και όλα τα αθλήματα που έχουν σχέση με αυτό. Πιστεύω ότι κάθε δραστηριότητα είναι μοναδική και προσφέρει διαφορετικά αισθήματα και διαφορετική ευχαρίστηση. Αλλαγές από τρέξιμο σε ορειβατικό σκι και αντίστροφα νε ξεκουράζουν σωματικά και ψυχολογικά, ενώ το παραπέντε είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Ένα παιχνίδι με το αέρα, τα σύννεφα και τα βουνά!

Ποιον αγώνα θα ήθελες να βάλεις σαν στόχο για το 2018; Ποιος πιστεύεις σου ταιριάζει περισσότερο;

Σα στόχους για το ’18 θα έχω τους: Olympus Marathon, Zagori Mountain Running 80K, Ursa Trail 100KM και ROUT.

Γιώργος Διαλεκτός: Ο Γιώργος είναι ένας ταλαντούχος αθλητής, ο οποίος μεταπήδησε από τον κλασσικό αθλητισμό στο ορεινό τρέξιμο τα τελευταία χρόνια. Από τα 3.000 μέτρα στιπλ του στίβου κατάφερε να τρέχει με επιτυχία σε ανηφόρες, κατηφόρες και απόκρημνα μέρη. Είναι κάτοχος ενός πανελληνίου ρεκόρ παίδων στα 2.000μ στιπλ με χρόνο 5.52’ ενώ έχει ανέβει ουκ ολίγες φορές στο βάθρο του πανελληνίου πρωταθλήματος των ανδρών. Ο Γιώργος αγαπά ιδιαίτερα τις ανηφόρες, όπου έχει αποδείξει ότι είναι και το “δυνατό του σημείο”! Έχει καταφέρει πολύ σημαντικά επιτεύγματα στο ορεινό τρέξιμο, όπως τη νίκη του στο Χειμωνιάτικο Ενιπέα το ’14, την 3η θέση στον Ursa Trail, κλπ.

Εκτός των αθλητικών του υποχρεώσεων εργάζεται στο κατάστημα αθλητικού εξοπλισμού Runner Store, ενώ ασχολείται και με την προπονητική. Είναι λάτρης της πίτσας και από ότι φαίνεται δε χρειάζεται να τη στερηθεί! Ζει μόνιμα στην Αθήνα, ενώ η καταγωγή του είναι από τη Λιβαδειά, όπου πηγαίνει πολύ συχνά για να προπονηθεί αλλά και να δει την οικογένειά του! Ρωτήσαμε το Γιώργο τα εξής:

Πως σου φάνηκε η πρώτη σου συμμετοχή στο μαραθώνιο της Αθήνας; Θεωρείς ότι η προετοιμασία σου για εκεί θα σε ωφελήσει στο ορεινό τρέξιμο; Θα σε ξαναδούμε εκεί;

Σίγουρα η πρώτη εμπειρία στον μαραθώνιο ήταν μοναδική! Ο δρόμος φυσικά και βοηθάει στην προετοιμασία για το βουνό, αλλά παν μέτρον Άριστον! Όσο για το αν θα ξανά τρέξω;! Θα δούμε….

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το 2018; Σκοπεύεις να τρέξεις και πάλι τόσους πολλούς αγώνες, όπως σε είδαμε το 2017;

Η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχω θέσει στόχους για το 2018! Σίγουρα μέσα στα πλάνα μου θα είναι ο Olympus marathon! Που είναι και στο καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας! Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει η δράση και να κατεβαίνω σε αρκετούς αγώνες! Αλλά και πάλι, παν μέτρον άριστον!

Δήμητρα Μπίκα: Η Δήμητρα είναι μια νέα αθλήτρια ορεινού τρεξίματος με πολύ θέληση και όρεξη για το μέλλον σε αυτό. Παρότι νεαρή ηλικιακά έχει ήδη αγωνιστεί στα 80 χιλιόμετρα του Zagori Mountain Running το ’16 καταφέρνοντας να τερματίσει σε λίγο πάνω από 12 ώρες, ενώ και στον Olympus Marathon εκείνη τη χρονιά έτρεξε λίγο πάνω από τις 6 ώρες, πολύ καλές επιδόσεις για μια κοπέλα που τρέχει μόλις μερικά χρόνια! Τη βλέπουμε να ασχολείται και με το ορειβατικό σκι, από όπου και πήρε το έναυσμα να ασχοληθεί και με το ορεινό τρέξιμο.

Η Δήμητρα έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και η καταγωγή της είναι από το Καρπενήσι από όπου πήρε τα κίνητρα για να ασχοληθεί με τα σπορ βουνού. Μένει πλέον στην Αθήνα όπου προπονείται. Ρωτήσαμε τη Δήμητρα τα εξής:

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το 2018; 

Ο κυριότερος στόχος του 2018 είναι να καταφέρω να έχω μια ολοκληρωμένη αγωνιστική χρονιά μακριά από τραυματισμούς. Στην συνέχεια, θα προσπαθήσω, στους ήδη αγαπημένους μου αγώνες να φέρω ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Εφόσον αυτά επιτευχθούν να μεγαλώσει το εύρος των αγωνιστικών μου εμπειριών.

Είσαι μια «νέα» αθλήτρια στο χώρο, πως βλέπεις τον εαυτό σου σε αυτό το άθλημα που συνεχώς αναπτύσσεται τα επόμενα χρόνια; 

Νιώθω πως όσο περισσότερο ασχολούμαι με το ορεινό τρέξιμο, τόσο περισσότερο ενθουσιάζομαι!Υπάρχουν τόσες ιδέες που θα ήθελα να πραγματοποιηθούν. Συνεπώς, με κάνει να χαίρομαι ιδιαίτερα η ανάπτυξη του αθλήματος μας, καθώς είμαι εδώ για να προσπαθήσω να γίνει και δική μου.

Νίκος Κωστόπουλος: Ο Νίκος είναι μια εμβληματική προσωπικότητα για τα σπορ βουνού. Ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια με αγώνες περιπέτειας και στη συνέχεια τον κέρδισε το ορεινό τρέξιμο και το ορειβατικό σκι. Αγωνίζεται εδώ και χρόνια με το σήμα της εταιρίας, ενώ για χρόνια ήταν ο brand ambassandor της. Ο Νίκος αγαπά πολύ το βουνό και αφιερώνει όλη του τη χρόνια σε αυτό, είτε τρέχοντας είτε κάνοντας σκι! Έχει καταφέρει να πραγματοποιεί καλές επιδόσεις και να πλασάρεται σε επάξιες θέσεις στον ελληνικό ανταγωνισμό!

Εκτός της αθλητικής του υπόστασης ο Νίκος εργάζεται σε μια ιδιωτική εταιρία. Είναι λάτρης του πρωινού, για αυτό προπονείται αρκετά νωρίς καθημερινά! Προσέχει αρκετά τη διατροφή του, ενώ δε προτιμά το κρέας και αγαπά πολύ τους «μικρούς μας φίλους»! Ζει κι εκείνος μόνιμα στην Αθήνα και προπονείται κυρίως στο δάσος Συγγρού και στην Πάρνηθα! Είχαμε την ευκαιρία να τον ρωτήσουμε:

Νίκο ποια ήταν η αγαπημένη σου στιγμή στην μέχρι τώρα πορεία σου στο ορεινό τρέξιμο;

Αν και μου είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω μία και μοναδική στιγμή θα αναφέρω τη συμμετοχή μου στο KIMA. Έναν αγώνα της κατηγορίας Extreme Skyrunning στην Ιταλία, με μήκος 52 χλμ και θετική υψομετρική 4.200 μέτρα. Τα μοναδικά τοπία, το πολύ τεχνικό τερέν, οι τρομαχτικές κλίσεις και ο έντονος συναγωνισμός είχαν ως αποτέλεσμα να βιώσω μία πολύ ξεχωριστή εμπειρία, με συνεχείς εναλλαγές πολύ έντονων συναισθημάτων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Προπονείσαι καθημερινά; Πόσο έχει αλλάξει μετά από τόσα χρόνια προσήλωσης η προπόνησή σου;

 Μετά από κάποια χρόνια καθημερινής ενασχόλησης η προπόνηση γίνεται τρόπος ζωής. Είναι μία καθημερινή ανάγκη όπως ακριβώς το φαγητό και ο ύπνος. Είναι οι ώρες της ημέρας που αφιερώνω στον εαυτό μου, τις οποίες απολαμβάνω είτε με παρέα, είτε μόνος. Η αλλαγή στην προπόνηση πλέον έχει ως στόχο να παραμείνω υγιής ώστε να απολαμβάνω τα αγαπημένα βουνά για πολλά χρόνια ακόμη.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close