HomeΘέματα Running

Το πρόγραμμα του Muskathlon Bulgaria – Greece

Στις 19 Μαϊου 2017, άντρες και γυναίκες από την Ελλάδα, την Αγγλία, την Αμερική και την Ολλανδία, θα συμμετέχουν σε ένα μαραθώνιο με αφετηρία τη Βουλγαρία και τερματισμό τα Λευκόγεια Δράμας με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για «Την κατάργηση της Εμπορίας Ανθρώπων στον 21ο αιώνα».

Ο μαραθώνιος δρόμος θα περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες:

α. Μαραθώνιος 60χλμ και 42χλμ

β. Ημιμαραθώνιος 21 χλμ

γ. Διαδρομές 10χλμ και 5χλμ

δ. Ποδηλασία 120χλμ

Οι μαραθωνοδρόμοι των 60χλμ, 42χλμ, και 21χλμ καθώς και οι ποδηλάτες, θα ξεκινήσουν από πλατεία της Βουλγαρίας στις 07:00  και θα επαναλάβουν μέρος της αρχικής διαδρομής (εντός Ελλάδας) ώστε να καλυφθεί η ανάλογη απόσταση προκειμένου να τερματίσουν έως στις 14:00 στα Λευκόγεια Δράμας. Η μεταφορά τους στην αφετηρία θα γίνει  με MiniBus στις 06:00.

Οι μαραθωνοδρόμοι των 5χλμ και 10 χλμ θα έχουν αφετηρία και τερματισμό τα Λευκόγεια.

Για πρώτη φορά ο αγώνας θα διεξαχθεί  με ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Με τη λήξη του θα απονεμηθούν αναμνηστικά στους συμμετέχοντες και θα πραγματοποιηθούν μουσικό-χορευτικές εκδηλώσεις και προσφορά τοπικών εδεσμάτων.

Όλα τα έσοδα του μαραθωνίου θα δοθούν στην Α21 και θα χρησιμοποιηθούν για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την εμπορία ανθρώπων, για τη διάσωση και την φροντίδα των θυμάτων και την νομική δίωξη των διακινητών.

Αιτήσεις Εθελοντών που επιθυμούν να συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ΕΔΩ

Αιτήσεις συμμετοχής στον αγώνα ΕΔΩ

Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ
Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση στο λογαριασμό:
ΙΒΑΝ: GR 73 0172 2370 0052 3703 7024 862 (Τράπεζα Πειραιώς)

Περισσότερες Πληροφορίες :

Κάλλη Μυτιληναίου

Τηλ : 2310.537690 | 6989526440

Email: info@a21.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την A21 Campaign, επισκεφθείτε ΑΥΤΗ την ιστοσελίδα ή επικοινωνήστε με τους εκπροσώπους της στο Νομό Δράμας:

Ηλίας Στεφανίδης | A-Team Drama                    Ησαΐας Χατζηκωνσταντίνου |A-Team Drama                   

Email: a21teamdrama@gmail.com                       Email: gonevrokopi@yahoo.gr

Τηλ.:  6945294670                                                    Τηλ.:6976221292

Website

Facebook

Λίγα Λόγια για την Α21

Η A21 έχει σαν στόχο της την κατάργηση της αδικίας στον 21ο αιώνα, συγκεκριμένα την καταπολέμηση της εγκληματικής                                 βιομηχανίας των 150,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει υπό το ζυγό της πάνω από 27 εκατομμύρια άντρες, γυναίκες και παιδιά σε όλο τον κόσμο, μέσω της εμπορίας ανθρώπων.

Η A21 έχει δώδεκα γραφεία σε δέκα χώρες, με το πρώτο γραφείο να έχει ανοίξει στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη. Εκεί λειτουργεί  τα τελευταία οχτώ χρόνια, παρέχοντας ενημέρωση, προσφέροντας φροντίδα στα θύματα εμπορίας ανθρώπων, και διώκοντας νομικά τους διακινητές.

Ο Philip Hyldgaard, Γενικός Διευθυντής της Α21, δηλώνει πως «Η μοντέρνα σκλαβιά είναι μια πραγματικότητα παγκοσμίως και επηρεάζει κάθε ήπειρο και οικονομική δομή, και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση». Σύμφωνα με το Trafficking in Persons Report του 2016, η Ελλάδα είναι χώρα διέλευσης και προορισμού – και σε πολύ περιορισμένο βαθμό χώρα προέλευσης- θυμάτων σεξουαλικής και εργασιακής εμπορίας, κυρίως γυναικών και παιδιών.

Στις υπηρεσίες που προσφέρει η Α21 συμπεριλαμβάνονται: ένας ξενώνας, ένα σπίτι μετάβασης και μια τηλεφωνική γραμμή 24ωρης λειτουργίας για ενημέρωση και καταγγελίες περιστατικών (1109). Μόνο μέσα στο 2014 ο αριθμός των κλήσεων που δεχτήκαμε για καταγγελίες σχετικές με περιστατικά εμπορίας ανθρώπων αυξήθηκε κατά 175%. Η 1109 ενισχύει τις προσπάθειες της Α21 για τη δίωξη των διακινητών.

Μέχρι σήμερα, η Α21 έχει δει 50 εγκληματίες να καταδικάζονται για εμπορία ανθρώπων στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την A21 Campaign, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://a21.gr/

Λίγα Λόγια για την The4thMusketeer

Η οργάνωση The4thMusketeer οργανώνει μαραθωνίους σε όλο τον κόσμο, σε μέρη όπως η Κένυα, η Τανζανία και η Ουγκάντα για να υποστηρίξει διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις στις χώρες αυτές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Muskathlon επισκεφθείτε ΑΥΤΗ τη σελίδα.

 

 

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close