HomeΕνδιαφέροντα

#SalomonHellasTeam : Οι κορυφαίοι αθλητές που ενώνονται σε μια ισχυρή ομάδα

H παράδοση της εταιρίας μας να στηρίζει τις προσπάθειες διακεκριμένων αθλητών συνεχίζεται και τη φετινή χρονιά με τους καλύτερους εκπροσώπους του είδους. Η επιλογή των αθλητών μας δε βασίζεται μόνο στην αθλητική τους δραστηριότητα και επιτυχίες, αλλά και στην ευρύτερη στάση τους απέναντι στον αθλητισμό και τη φύση. Είμαστε πολύ περήφανοι που η ομάδα μας φέτος αποτελείται από ανθρώπους, καταξιωμένους και με βαθειά αγάπη για το άθλημα και την εξέλιξή του.

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος ανήκει στην “οικογένεια” της Salomon από το 2010. Μας έχει χαρίσει αμέτρητες συγκινήσεις, ενώ συνεχίζει να μοιράζεται μαζί μας τα “καλύτερα” αγωνιστικά του χρόνια. Ένας αθλητής που διακρίνεται για την ακεραιότητά του στην πορεία του στον αθλητισμό, με αξίες τόσο βαθιές οι οποίες έχουν εμπνέυσει πλήθος αθλητών και αθλούμενων. Ως αθλητής αλλά και ως εταιρικός σύμβουλος πλέον, ο Δημήτρης έχει ταυτιστεί απόλυτα με εμάς και τη γραμμή που ακολουθούμε.

 

Ο Γιάννης Κουρκουρίκης είναι ένας αθλητής με πολύ λαμπρό παρελθόν και εμπνευστική ιστορία την οποία συνεχίζει να ‘’γράφει’’. Ένας αθλητής με συμμετοχή και διάκριση σε Ολυμπιακούς Αγώνες (1996) και πολύ σημαντικές πλέον διακρίσεις στις υπεραποστάσεις. Η αυθεντικότητα του χαρακτήρα του τον κάνει ιδιαίτερα προσιτό σαν άνθρωπο και αυτό είναι που μας εμπνέει σε εκείνον! Είναι ιδιαίτερη τιμή να μας εκπροσωπεί και να ανήκει και εκείνος στην ομάδα μας.

Η Γλυκερία Τζιατζιά αποτελεί μια έκπληξη για εμάς. Είναι η τρίτη χρονιά που ‘’τρέχει’’ μαζί μας και έχει κυριολεκτικά εκπλήξει με τις δυνατότητες, την μεθοδικότητα, το πείσμα και βέβαια τα αποτελέσματα όλων των παραπάνω. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είναι δίπλα μας από τα πρώτα της βήματα και είμαστε αρωγοί στις προσπάθειές της. Μια αθλήτρια που καταφέρνει καθημερινά να γράφει τη δική της ιστοριά στο χώρο του αθλητισμού, δε θα μπορούσαμε παρά να αισθανόμαστε, το λιγότερο, τυχεροί που την έχουμε στην ομάδα μας.

 

Ο Γιώργος Διαλεκτός είναι μια σταθερή αξία στο χώρο του αθλητισμού. Από τον κλασσικό αθλητισμό μεταπήδησε στο ορεινό τρέξιμο, το οποίο φαίνεται πως του ταιριάζει απόλυτα. Εμείς δεν έχουμε παρά να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους στόχους και τα όνειρά του. Ένας αθλητής που δε διστάζει να αγωνίζεται αδιάκοπτα, με ιδιαίτερη αδυναμία στις λίγο μικρότερες αποστάσεις, αποτελόντας έναν από τους γρηγορότερους της χώρας μας!

Ο Σλάβεκ Ματράς είναι ένας αρκετά γνώριμος αθλητής σε όσους ασχολούνται με τα σπορ γύρω από το βουνό και τις υπαίθριες δραστηριότητες. Είναι ο δικός μας ‘’γίγαντας’’, ο οποίος μας εμπνέει με το παράδειγμά του όσον αφορά την δύσκολη καθημερινότητά του συνδιατικά με τα απαιτητικά (και ριψοκύνδινα) σπόρ που ασχολείτε και πρωταγωνιστεί. Είμαστε πολύ περήφανοι για εκείνον και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την αγάπη του για τα αθλήματα που διακρίνεται (ορεινό τρέξιμο, ορειβατικό σκι, αλεξίπτωτο πλαγιάς).

 

Έφτασε, λοιπόν, “ώρα για παιχνίδι” #TimeToPlay

 

Πλέον θα βρίσκετε πιο εύκολα τους αθλητές μας με τα νέα τους, απόλυτα χαρακτηριστικά, “ονόματα”:
Δημήτρης Θεοδωρακάκος: #TheMachine

Γιάννης Κουρκουρίκης: #KourkourikisEisai

Γλυκερία Τζιατζιά: #Tzitzi

Γιώργος Διαλεκτός: #TheFlash

Σλάβεκ Ματράς: #TheGiant

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close