Home

Στις 28/05/2017 ο 7ος Ποδηλατικός γύρος Πάρου

Ο Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλoς Πάρου, σε συνεργασία με τον  Δήμο Πάρου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθώς και την υποστήριξη της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π  του  Α.Μ.Ε.Σ ΝΗΡΕΑΣ  των τοπικών δημοτικών διαμερισμάτων, πολιτιστικών συλλόγων και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, διοργανώνουν για έβδομη συνεχή χρονιά τον  ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΠΑΡΟΥ στις 28 Μαΐου  2017.

Με συνολική απόσταση 61 χλμ και τη διαδρομή να διέρχεται από όλα τα χωριά της Πάρου Ο Ποδηλατικόsς Γύρος Πάρου , δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν με το ποδήλατό τους τις ομορφιές του Νησιού!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

07:30  Έναρξη λειτουργίαsς Γραμματείας Λιμάνι ΝΑΟΥΣΑΣ,  Παρουσίες – Παραλαβή Αριθμών & Τεχνικός Έλεγχος.

09:00  Έναρξη ποδηλατικού γύρου.

 

 • Προεκκίνηση: 11 χλμ. (μέχρι τη  Παροικία οι συμμετέχοντεςs θα πηγαίνουν όλοι μαζί).

 • Αγωνιστικό μέρος: 50 χλμ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Νάουσα (αφετηρία) – Παροικία – Πούντα- Βουτάκοςs  – Αλυκή – Αγκαιριά – Άσπρο Χωριό – Δρυός – Λογαράς – Πίσω Λιβάδι– Μάρπησσα – Μάρμαρα– Πρόδρομο -Κώστος – Υστέρνι –Νάουσα(τερματισμός).

13:30  Βραβεύσεις νικητών

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα Αντοχής έχουν όλοι όσοι είναι ηλικίας  15 ετών και άνω. Ο Ποδηλατικός Γύρος Πάρου με ποδήλατα δρόμου απευθύνεται σε ποδηλάτες που βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση και δεν έχει το χαρακτήρα ποδηλατοβόλτας.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σαs και διευκόλυνση η εγγραφή των ενδιαφερομένων θα γίνεται και μέσω Ηλεκτρονικής Φόρμας έως και 22/5/2017 και μέχρι τις 24:00.

 

Η συμπληρωμένη υπεύθυνη δήλωση που αποστέλλεται ηλεκτρονικά δεν είναι απαραίτητο να είναι υπογεγραμμένη . Συμπληρώνεται τα στοιχεία σας αποστολή στο poparou@gmail.com και υπογράφεται τη μέρα του αγώνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΦΗΒΟΙ: 15 – 18 ετών

Α1: 19 – 29 ετών

Α2: 30 – 39 ετών

Α3: 40 – 49 ετών

Α4: 50 – 59

Α5: 60 +

Γυναικών

ΕΠΑΘΛΑ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Μετά την λήξη του ποδηλατικού γύρου, θα γίνουν οι απονομέςs σε όλεςs τιsς κατηγορίεςs, όπωsς προβλέπεται από το πρόγραμμα.

 

 • Οι πρώτοις κάθε κατηγορίαsς θα παραλάβει Κύπελλο.

 • Οι 6 πρώτοι του αγώνα σε κάθε κατηγορία θα  βραβευθούν(Μετάλλια οι 3 πρώτοι και έπαινο οι υπόλοιποι 3).

 • Όλοι οι συμμετέχοντεsς θα παραλάβουν Αναμνηστικό Δίπλωμα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 • Οι Δηλώσεις Συμμετοχής γίνονται μέσω της Ηλεκτρονικής Φόρμας. Όλα τα ζητούμενα στοιχεία δηλώνονται υποχρεωτικά. Αν υπάρχουν παραλήψεις, η συμμετοχή δεν γίνεται δεκτή.

 

 • Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχήsς (www.poparou.gr) μέχρι και 22/5/2017 ή στη Γραμματεία την ημέρα του αγώνα 07:30 – 08:30.

 • Για τη συμμετοχή ανηλίκων απαιτείται Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη από το γονέα με θεωρημένο από δημόσια υπηρεσία το γνήσιο τηςs υπογραφήsς .

 • Υπεύθυνη Δήλωση απαιτείται και για τη συμμετοχή των ενηλίκων.

 • Η Υπεύθυνη Δήλωση θα υπάρχει στο www.poparou.gr και θα παραδίδεται στη Γραμματεία την ημέρα του αγώνα.

 • Ωsς επιβεβαίωση έγκρισηsς τηsς συμμετοχήςs σαsς θα ενημερώνεστε από τη λίστα συμμετοχών που θα αναρτάται στο www.poparou.gr και στη σελίδα μαςs στο facebook.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

 • Η χρήση κράνουςs είναι υποχρεωτική, ακόμα και στιsς επίσημεsς προπονήσειsς(π.χ. ζέσταμα ή αναγνώριση διαδρομήςs πριν και μετά τον αγώνα), με το ποδήλατό σαsς και τον εξοπλισμό του να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

 • Όλοι οι συμμετέχοντεsς υποχρεούνται να τηρούν τον Κ.Ο.Κ. (ιδιαίτερα η τήρηση τηsς διπλήsς διαχωριστικήςs γραμμήςs).

 • Οι συμμετέχοντεςs παίρνουν μέροςs στον αγώνα με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτέςs δε φέρουν καμία ευθύνη για ενδεχόμενα ατυχήματα, φθορέsς ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ.

 • εκπρόθεσμοςs χρόνοsς τέσσεριsς (04) ώρεςs.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

 

Το κόστος συμμετοχής είναι 10€  και περιλαμβάνει chip χρονομέτρησηs που παρέχεται από την εταιρεία HEX,αναμνηστικό T-SHIRTS, ενεργειακέsς μπάρεsς και ισοτονικά ποτά..

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, οι διοργανωτέςs αποφασίζουν επί τόπου και τελεσίδικα και έχουν το δικαίωμα τροποποίησηsς του αγώνα και τηs σύμπτυξηs κατηγοριών

ΛΟΙΠΑ

Ο Σύλλογόςs μαsς, μέσω χορηγίας της Blue Star Ferries, θα παρέχει έκπτωση 50% στα εισιτήρια των αθλητών/ποδηλατών και των οχημάτων τουsς από και προς τον Πειραιά , με πλοία τηsς εταιρίαsς.

Προϋπόθεση για την έκπτωση εισιτηρίου είναι η καταβολή τηsς συμμετοχήsς των 10,00 ευρώ με αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σαςs, στο ΛΟΓ/ΣΜΟ ALPHA BANK ME IBAN:GR18 0140 6290 6290 0210 1027 400. Η έκπτωση θα ισχύει και για τον συνοδό τον οποίο θα δηλώνετε στη φόρμα.

 • Δηλώνετε έωsς 22/5/2017 στη Φόρμα Συμμετοχής

 

 • H έκπτωση στα εισιτήρια διατίθεται για τιsς ημερομηνίεςs από 26/5/2017 μέχρι και 30/5/2017. Στη φόρμα που βρίσκεται παρακάτω δηλώνεται ημερομηνίεςs και ώρεςs άφιξηςs/αναχώρησηςs, καθώςs και αριθμό κυκλοφορίαsς του οχήματοsς, ώστε να σαsς εκδοθούν τα εισιτήρια. Για την καλύτερη εξυπηρέτησηs σαsς παρακαλούμε όπωςs επικοινωνείτε έγκαιρα, τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από τιςs αναχωρήσειsς σαςs με το Gelasakis STC ΤΗΛ 2104222440.

 • Η παραλαβή των εισιτηρίων από Πειραιά προsς Πάρο καθώsς και τηsς επιστροφήςs θα γίνεται από το πρακτορείο Gelasakis STC ΤΗΛ 210 4222440 δίπλα από το λιμεναρχείο, Ακτή Τσελέπη

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση μέσα από το site του Α.Π.Ο.ΠΑΡΟΥ και μέσα από τη σελίδα του Α.Π.Ο.ΠΑΡΟΥ στο facebook.

 

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6937147771 – 6977630512 – 6987985737

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close