Αποτελέσματα αγώνων Mountain Running

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μονοπάτι Παρνασσού 2018

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το «Μονοπάτι Παρνασσού 2018» στην περιοχή της Αμφίκλειας Φθιώτιδας υπό την αιγίδα του Αθλητικού Συλλόγου Αμφίκλειας «Διόνυσος». To ενεργειακό ποτό VIBE της ΔΕΛΤΑ ενίσχυσε την προσπάθεια των αθλητών και τόνωσε τον οργανισμό τους, βοηθώντας τους να συνεχίσουν μέχρι τον τερματισμό ενός πραγματικά ιδιαίτερα δύσκολου αγώνα.

Επρόκειτο για ένα ορεινό δρόμο απόστασης 24,2 χιλιομέτρων σε μονοπάτια, δασικούς δρόμους και άσφαλτο με συνολική υψομετρική ανάβαση 1610 περίπου μέτρων. Ένας αγώνας με σημαντικές απαιτήσεις αντοχής και εμπειρίας κίνησης σε ορεινό πεδίο, ενώ σε ορισμένα σημεία απαιτούσε την ιδιαίτερη προσοχή των αθλητών. Παράλληλα διεξήχθη εντός ενός φυσικού περιβάλλοντος απαράμιλλής ομορφιάς που έδωσε την δυνατότητα στους συμμετέχοντες αλλά και στους θεατές να απολαύσουν μια μαγευτική διαδρομή.

dav

Από ένα τόσο σημαντικό και άγριας ομορφιάς αγώνα, δεν θα μπορούσε να λείπει το VIBE by Life της ΔΕΛΤΑ, που είναι ο χρυσός χορηγός της φετινής διοργάνωσης SKYRUNNER GREECE SERIES, στο πλαίσιο της στρατηγικής της ΔΕΛΤΑ να στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και αναδεικνύουν τις αξίες του. Πρόκειται για αγώνες ορεινού τρεξίματος που εκτυλίσσονται σε όλη την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του έτους, σε μονοπάτια και δασικούς δρόμους, με κύριο χαρακτηριστικό την υπέρβαση των 1.500μ υψόμετρο.

To VIBE by Life, το οποίο διακρίθηκε με το Best Sports or Fitness Drink Award, στο πλαίσιο των World Beverage Innovation Awards όντας το μόνο ενεργειακό ποτό με χυμό φρούτων που παράγεται στην Ελλάδα και είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες, φυσική καφεΐνη, γκουαρανά και βιταμίνες, επέλεξε να στηρίξει τους αγώνες Skyrunner, που είναι μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες κατηγορίες αγώνων βουνού παγκοσμίως. Στους ελληνικούς φετινούς αγώνες, που ξεκίνησαν στις 25 Μαρτίου και ολοκληρώνονται στις 8 Οκτωβρίου, θα συμμετέχουν περισσότεροι από 6.000 Έλληνες και ξένοι αθλητές σε 8 αγώνες, διαφόρων αποστάσεων και τεχνικών δυσκολιών, από 5 έως 80χλμ.

Αποτελέσματα 24,2 χλμ

Αποτελέσματα 10,9 χλμ

Αποτελέσματα 6χλμ

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close