Θέματα Mountain Running

Ανοιχτή προπόνηση 5th Lycabettus Run!

Μετά την επιτυχία της περσινής σειράς ανοιχτών προπονήσεων, η οργανωτική επιτροπή του 5ου Lycabettus Run που θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου 2019, αποφάσισε την συνέχιση της δράσης και για την φετινή διοργάνωση.

 

Έτσι λοιπόν το προσεχές Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή προπόνηση για τους δρομείς που θέλουν να γνωρίσουν τις υπέροχες Trail διαδρομές του Lycabettus Run, καθώς και τα υπόλοιπα μονοπάτια του Λυκαβηττού.
Την προπόνηση θα κατευθύνει η κορυφαία Ελληνίδα δρομέας Χρυσοστομία Ιακώβου, προπονήτρια της SETraining – Υπηρεσίες Προπονητικής. Η προπόνηση απευθύνετε σε όλους, ανεξαρτήτως φυσικής.
Σε κάθε συνάντηση, θα προηγείται καθοδηγούμενη προθέρμανση και ενώ η άσκηση θα ολοκληρώνεται με σύντομη αποθεραπεία. Τα προσωπικά είδη των δρομέων θα φυλάσσονται προαιρετικά στο χώρο του ξενοδοχείου.
Η συμμετοχή των δρομέων στην προπόνηση είναι δωρεάν ενώ δεν υπάρχει καμία οικονομική ή άλλη υποχρέωση από πλευράς τους πλην της τήρησης των οδηγιών των συνοδών. Δεν προβλέπεται κράτηση θέσεων για το πρόγραμμα οπότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται ελεύθερα στο χώρο συγκέντρωσης που θα είναι το lobby του ξενοδοχείου St. George Lycabettus Lifestyle Hotel.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close