Θέματα Mountain Running

Σήμερα το Amali Mountain Trail 2018

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018 στην χερσόνησο της Αμαλής διοργανώνεται ο τέταρτος αγώνας του πρωταθλήματος ορεινού τρεξίματος Λέσβου ¨LESVOS MOUNTAIN TRAIL + RUNNING + WALK + Kids series¨.

Σε δύο διαδρομές των 16.5 χλμ “MOUNTAIN TRAIL” ή των 7.5 χλμ “MOUNTAIN RUNNING” θα αγωνισθούν και θα απολαύσουν την χειμερινή φύση σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον.

Για τους φίλους του περπατήματος μια διαδρομή 4 χλμ “MOUNTAIN WALK” θα προσφέρει μοναδικές στιγμές και αναμνήσεις.

Οι μικροί φίλοι του ορεινού τρεξίματος θα δοκιμάσουν τις ικανότητες τους σε μια διαδρομή 1000 μέτρων “ MOUNTAIN KIDs” μόνο για αυτούς.Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το ΓΕΩΠΑΡΚΟ ΛΕΣΒΟΥ και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου με την συμπαράσταση του Επιμελητηρίου Λέσβου και την οργάνωση της  LESVOS RIDE

Η δράση υποστηρίζεται από το πρόγραμμα «ΓΕΩΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΓΕΩΠΑΡΚΑ» με ακρωνύμιο “GEO – IN”, του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020, στο πλαίσιο της διοργάνωσης στο Γεωπάρκο Λέσβου Αθλητικών Γεωτουριστικών Δραστηριοτήτων.

Η διοργάνωση του αγώνα υποστηρίζεται από το ΓΕΩΠΑΡΚΟ ΛΕΣΒΟΥ και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, το Oxygen Fitness, τη Hellenic Seaways και το Blue Star Ferries.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close