ΕπικαιρότηταΘέματα Mountain Running

Ziria SkyRace: Τεχνικές ενημερώσεις και νούμερα

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Ziria Skyrace 2017,Ziria ScaleRace και ZiriaKids.

Οι εγγραφές κλείνουν την Κυριακή στις 4 Ιουνίου το βράδυ και την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα γίνονται εγγραφές! Παρά μόνο στον αγώνα ZiriaKids.

Τεχνικές ενημερώσεις και νούμερα

 

1) Οι αθλητές που το επιθυμούν, χωρίς να είναι υποχρεωτικό, μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό τους και το chip τους από το κατάστημα Outrun στο Φλοίσβο, από την Παρασκευή το πρωί μέχρι και την επόμενη Πέμπτη το βράδυ, σε ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Φυσικά ισχύει για όλους τους αθλητές που έχουν εξοφλήσει την συμμετοχή τους. Η παραλαβή θα γίνει με πληκτρολόγηση του κωδικού που θα τους σταλεί με email, ενώ μπορούν να τον δουν και στην καρτέλα της συμμετοχής τους όπως αυτή φαίνεται στο email επιβεβαίωσης που είχαν πάρει όταν δηλώθηκαν.
Ο αριθμός θα έχει το όνομά τους και το race pack τους, μπορούν να το παραλάβουν το σαββατοκύριακο από την Γκούρα.

2) Η πρώτη τεχνική ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου στις 19:00 στο κατάστημα Bike Point, Λεωφ. Ιωνίας 3 στη Κόρινθο, όπου θα δίνεται και το race pack του αθλητή.

3) Η δεύτερη τεχνική ενημέρωση θα γίνει στην Αθήνα και συγκεκριμένα, την Τετάρτη 7 Ιουνίου  στις 20:00 στον πολυχώρο “pilabox” Ηρακλείτου 94,στο Χαλάνδρι. Οπου και εκεί οι αθλητές θα παραλαμβάνουν το race pack τους.

4) Το Σάββατο 10 Ιουνίου, η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργήσει από τις 18:00-22:00 στο Αρχοντικό Πρεδάρη, στην πλατεία της Γκούρας , οπου θα δίνεται το race pack θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία τεχνική ενηέρωση.

5) Την Κυριακή 11 Ιουνίου και ημέρα του αγώνα, ΔΕΝ θα γίνονται εγγραφές. Θα δίνονται ΜΟΝΟ νούμερα από τις 07:00 -8:30 και τα race pack θα δίνονται μετά το τέλος των αγώνων.

Επίσης θα δωθούν οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ασημίνα Συλαίου στο τηλέφωνο 6937986848.
Ziria Race To The Sky

Παρακαλούνται όσοι έχουν δηλώσει με το πούλμαν της διοργάνωσης να επικοινωνήσουν  για την επιβεβαίωση της θέσης τους.
Το πούλμαν θα ξεκινήσει από την πλατεία Καραΐσκάκη, μπροστά από το ξενοδοχείο Stanley, την Κυριακή το πρωί στις 05:00 και θα πραγματοποιήσει μόνο μία ολιγόλεπτη στάση στον Ισθμό της Κόρινθο.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close