Πρόγραμμα αγώνων Mountain Running

Paggaio Trail Run 2019

 O Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας διοργανώνει όπως πάντα την πρώτη Κυριακή του Μαΐου, τον ορεινό αγώνα PAGGAIO TRAIL RUN 27χιλ.και για τρίτη χρονιά τον αγώνα Paggaio Trail Race 10 χιλ.

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας διοργανώνει όπως πάντα την πρώτη Κυριακή του Μαΐου, τον ορεινό αγώνα PAGGAIO TRAIL RUN 27χιλ.και για τρίτη χρονιά τον αγώνα Paggaio Trail Race 10 χιλ.

Oι αγώνες έχουν εκκίνηση και τερματισμό το χωριό Αυλή που βρίσκεται στους πρόποδες του Παγγαίου όρους. Οι αθλητές μπορούν να χαρούν τις διαδρομές ανάμεσα σε καστανιές, πεύκα και πανύψηλες οξιές. Φτάνοντας στα αλπικά κομμάτια μπορούν να απολαύσουν την υπέροχη θέα προς την θάλασσα, αλλά και να δροσιστούν στα κρυστάλλινα νερά μέσα από τα πολλά ρυάκια κατά μήκος της διαδρομής.

Τα πεντακάθαρα μονοπάτια ,οι πολλές συμμετοχές, το υψηλό επίπεδο των αθλητών και αθλητριών και η ομορφιά του βουνού έχουν κατατάξει το PAGGAIO TRAIL RUN 27 σε έναν από τους καλύτερους αγώνες trail της χώρας με φανατικούς φίλους που δίνουν κάθε χρόνο το παρών.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close