Επικαιρότητα

15/10/2017: 2η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΡΟΥΣΩΝΑ – Ηράκλειο

Ο Π.Ο.Η. Κάστρο σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑφΜΑΗ, διοργανώνουν την 2η Ανάβαση Κρουσώνα την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 για τις Κατηγορίες Ανδρών,Γυναικών, Εφήβων, Παίδων, Μάστερ Α-Β-Γ και Όπεν.

Πρόγραμμα Αγώνων
Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017
09:30 – Άνοιγμα γραμματείας
10:30 – Εκκίνηση Αγώνα (Δημαρχείο Γαζίου)
10:35 – Εκκίνηση Open (Αγώνας Εργασιακού Πρωταθλήματος)
12:30 – Απονομή Επάθλων

Συμμετοχή στις κατηγορίες Παίδες, Έφηβοι, Άνδρες και Μάστερ
δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που έχουν ανανεωμένο δελτίο της Ε.Ο.Π. για το 2017. Στην κατηγορία Open δεν μπορούν να συμμετέχουν αθλητές με δελτίο που είναι σε ισχύ για το 2017. Οι αθλητές της κατηγορίας Open είναι απαραίτητο να καταθέσουν στη Γραμματεία υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση περί καλής υγείας και αποδοχής των όρων της προκήρυξης.
Θα δίνεται από την γραμματεία την ημέρα του αγώνα.

Κανονισμοί
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους γενικούς κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας, και τους ειδικούς κανονισμούς αυτής, για τους αγώνες Δρόμου.

Δηλώσεις Συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους αθλητές που ανήκουν σε σωματείο θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στο παρακάτω email μέχρι και την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και ώρα 15:00. Η γραμματεία θα λειτουργεί από τις 9:30 π.μ. και θα βρίσκετε δίπλα στην εκκίνηση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Αγώνα
Η διαδρομή του αγώνα θα έχει εκκίνηση από την πλατεία του δημαρχείου Γαζίου, κατεύθυνση προς Κρουσώνα και τερματισμό στο χωριό Λιβάδι Κρουσώνα, συνολικής απόστασης περίπου 24,58χλμ.

Βραβεύσεις
Τα ακόλουθα έπαθλα θα απονεμηθούν σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά:
1ος Νικητής: Κύπελλο – χρυσό μετάλλιο – δίπλωμα
2ος Νικητής: Ασημένιο μετάλλιο – δίπλωμα
3ος Νικητής: Φάλκινο μετάλλιο – δίπλωμα
4ος,5ος,6ος Νικητής: Δίπλωμα

Ιατρική Κάλυψη
Εθελοντές Σαμαρείτες ή Ιδιώτης Ιατρός που θα οριστεί με ευθύνη του διοργανωτή, κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα από τονΤομέα ΕΚΑΒ/Γενικό Νοσοκομείο.

Ρύθμιση Απρόβλεπτων Θεμάτων
Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων, σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή η τήρηση αυτού, καθώς και τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Πληροφορίες
Υπεύθυνοι Οργάνωσης – Πληροφορίες: Παπαδάκης Γιάννης, Κεφαλάκης Στέλιος, Σαρρής Μιχάλης Σηλ. 6937263800,6936592866,6973989856 –poi.kastro@gmail.com

Η σελίδα του αγώνα στο facebook

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close