Επικαιρότητα

2η ανοιχτή προπόνηση 5th Lycabettus Run

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Οργανωτική Επιτροπή θα πραγματοποιείται μια ανοιχτή προπόνηση κάθε μήνα μέχρι και την ημερομηνία του αγώνα.

Ήρθε λοιπόν η σειρά του Δεκέμβρη. Έτσι λοιπόν το προσεχές Σάββατο 22 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ανοιχτή προπόνηση για τους δρομείς που θέλουν να γνωρίσουν τις υπέροχες Trail διαδρομές του Lycabettus Run, καθώς και τα υπόλοιπα μονοπάτια του Λυκαβηττού.

Την προπόνηση θα κατευθύνει η κορυφαία Ελληνίδα δρομέας Χρυσοστομία Ιακώβου, προπονήτρια της SETraining – Υπηρεσίες Προπονητικής. Η προπόνηση απευθύνετε σε όλους, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης.

Σε κάθε συνάντηση, θα προηγείται καθοδηγούμενη προθέρμανση και ενώ η άσκηση θα ολοκληρώνεται με σύντομη αποθεραπεία. Τα προσωπικά είδη των δρομέων θα φυλάσσονται προαιρετικά στο χώρο του ξενοδοχείου.

Η συμμετοχή των δρομέων στην προπόνηση είναι δωρεάν ενώ δεν υπάρχει καμία οικονομική ή άλλη υποχρέωση από πλευράς τους πλην της τήρησης των οδηγιών των συνοδών.

Δεν προβλέπεται κράτηση θέσεων για το πρόγραμμα οπότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται ελεύθερα στο χώρο συγκέντρωσης που θα είναι το lobby του ξενοδοχείου St. George Lycabettus Lifestyle Hotel.

Ώρα συγκέντρωσης: 09:30 π.μ.
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.

Σας περιμένουμε!

Περισσότερες πληροφορίες για το 5th Lycabettus Run στην ιστοσελίδα: www.lycabettusrun.gr

και στη σελίδα facebook: www.facebook.com/lycabettusrun


Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close