Επικαιρότητα

3rd Race of Zeus Cup-Time Trial :10/09/2017 στην Πάρνηθα

Ο Ζευς Ποδηλατικός Όμιλος διοργανώνει τον τελευταίο αγώνα για την φετινή χρονιά,ο οποίος περιλαμβάνεται στο Κύπελλο-Ζευς, το 3rd Race of Zeus Cup-Time Trial.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Τόπος: Πρόποδες Πάρνηθας-Αττική

Εκκίνηση:Έναντι της αίθουσας εκδηλώσεων «ERMIRAZ»
(όπως διασχίζουμε ανοδικά τις ταβέρνες,είναι ακριβώς το τελευταίο κατάστημα αριστερά)

Τερματισμός:Στην διασταύρωση του Καζίνο.

Κατηγορίες: Παίδων,Εφήβων, Γυναικών, Νέων Ανδρών, Ανδρών, Μάστερς,Όπεν 19-39 και 40+ .

Αποστάση Διαδρομής: 13,97km για όλες τις κατηγορίες

Όροι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-αθλήτριες ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν θεωρημένα δελτία για το 2017. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριων.

Γραμματεία – Τεχνικό συνέδριο: H γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 08:00. Το τεχνικό συνέδριο θα γίνει στις 09:00 στο χώρο εκκίνησης. Οι αθλητές θα έρχονται στη γραμματεία με τα δελτία τους για παραλαβή των αριθμών του αγώνα και υπογραφή στο φύλλο αγώνα. Η γραμματεία θα παρακρατεί τα δελτία των αθλητών-τριων μέχρι την λήξη του αγώνα όπου και θα παραδοθούν στους υπεύθυνους των ομάδων με ταυτόχρονη επιστροφή των αριθμών του αγώνα.

Ώρα πρώτης εκκίνησης: 09:30
Το τελικό πρόγραμμα και η σειρά εκκινήσεων θα ανακοινωθεί το αργότερο 3 ώρες πριν την εκκίνηση, και θα αποσταλεί στις συμμετέχουσες ομάδες, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Σειρά εκκινήσεων: Όπεν-Παίδες-Γυναίκες-Μάστερς-Έφηβοι-Νέοι Άντρες-Άντρες

Απονομές: Πλησίον του χώρου εκκίνησης μετά το πέρας των αγώνων. Αυτές θα είναι ξεχωριστές για όλες τις κατηγορίες Παίδων,Εφήβων,Γυναικών,Νέων Ανδρών,Ανδρών ανεξαρτήτως πιθανών συμπτύξεων. Στους Μάστερς θα υπάρξουν υποκατηγορίες 30-39, 40-49, 50+ και στους Όπεν 19-39 και 40+ .

Βραβεύσεις: Οι νικητές του αγώνα θα πάρουν :
Ο 1ος Κύπελλο-Χρυσό μετάλλιο-δίπλωμα.
Ο 2ος Αργυρό μετάλλιο-δίπλωμα.
Ο 3ος Χάλκινο μετάλλιο-δίπλωμα.
Ο 4ος , 5ος και 6ος μετάλλιο-δίπλωμα.

Επιπλέον βράβευση στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας καθώς και δωράκια.
Παράβολο Συμμετοχής: 10€ για τους αθλητές των κατηγοριών Mάστερς και Όπεν. Όλοι αθλητές θα παραλαμβάνουν απόδειξη με την καταβολή.

Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές έως την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στο zeus.cycling@gmail.com αποκλειστικά με τη χρήση της επισυναπτόμενης φόρμας συμμετοχής.
Οι ενδιαφερόμενοι της κατηγορίας Όπεν,μπορούν να μας ζητήσουν να τους αποστείλλουμε την δήλωση συμμετοχής στο παραπάνω email.

Επισήμανση: Μετά από αυτή την ημερομηνία, δεν θα γίνονται δεκτές νέες προσθήκες.

Ειδικοί Κανονισμοί Αγώνα – Λεπτομέρειες:
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και πιο συγκεκριμένα με αυτούς για την Ποδηλασία Δρόμου. Επιτρέπεται η χρήση του ειδικού εξοπλισμού χρονομέτρησης, εφόσον πληρεί τους κανονισμούς της ΕΟΠ και της UCI.

Έλεγχος εξοπλισμού Σε όλες τις κατηγορίες, οι συμμετέχοντες θα χρησιμοποιούν ως μέγιστο, το ανώτατο ανάπτυγμα της κατηγορίας τους όπως αυτό ορίζεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Π. (2.2.023). Τα ποδηλάτα θα ελεχθούν τόσο για το ανάπτυγμα τους, όσο και για την θέση οδήγησης. Οι ποδηλάτες υποχρεούνται να φέρουν το ποδήλατό τους στον χώρο ελέγχου 20 λεπτά πριν την εκκίνηση τους. Μετά από τον έλεγχο οι αθλητές και ο εξοπλισμός τους, θα παραμένουν στο χώρο της εκκίνησης.

Οχήματα Ομάδων: Οι αθλητές δεν θα έχουν συνοδεία οχημάτων.

Αθλητική περιβολή: Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI-ΕΟΠ (φανέλες, παπούτσια, κράνος, κλπ).
Ιατρική υποστήριξη: Η διοργάνωση θα έχει ιατρική υποστήριξη από γιατρό.
Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή του αγώνα. Ο Ζευς Π.Ο. δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Αλυτάρχης αγώνα: Κωνσταντόπουλος Δημήτρης
Πληροφορίες:
1. Στάθμευση:Υπάρχει αρκετός χώρος στάθμευσης για τα οχήματα των ομάδων παραπλεύρως στο χώρο της εκκίνησης.

Παροχές: Θα υπάρχει για όλους τους αθλητές/τριες:
• Εμφιαλωμένο νερό
• Αναψυκτικό

Για οποιαδήποτε πληροφορία:
Κιν. 6945 856 076
Φωκάς Γεώργιος

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close