Επικαιρότητα

Αγώνας XCO «HILL2HILL No 4» -09/07/2017 : Πτολεμαΐδα

Ο αθλητικός ποδηλατικός σύλλογος Πτολεμαίδος ΑΣΣΟΣ διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας MTB XCΟ, ενταγμένο στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ,  με την ονομασία HILL2HILL Νο4.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την: Κυριακή 09-07-2017 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού, την περιοχή άλσους Προαστείου στην πιστα που ανηκει στον συλλογο μας 3.500 στρεμματων και 8 χλμ μηκους TSA.POULA MTB ZONE του δήμου Εορδαίας στην Πτολεμαίδα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους γενικούς κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας, και τους ειδικούς κανονισμούς αυτής, για την Ορεινή ποδηλασία

Πρόγραμμα Αγώνων:

10:30 ΓΥΝΑΙΚΕΣ(60′)

10:40 ΑΝΔΡΕΣ, ΜΑΣΤΕΡΣ,(90’)

10:50 ΟΡΕΝ(75′) κατηγοριες 15-18, 19-29, 30-39, 40-49, 50+, Γυναικων

13:30 ΑΠΟΝΟΜΕΣ όλων των κατηγοριών

Παρατηρήσεις: Συγχωνεύσεις επιμέρους κατηγοριών στις κατατάξεις, μπορούν να γίνουν σύμφωνα και όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Π. Το πρόγραμμα μπορεί μερικώς να τροποποιηθεί με απόφαση της Αγωνοδίκου Επιτροπής, μετά την παραλαβή όλων των δηλώσεων συμμετοχής.

Συμμετοχή: Στους διασυλλογικούς αγώνες, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές/τριες με δελτίο Ε.Ο. Ποδηλασίας σε ισχύ για το 2017, στις κατηγορίες που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Παραλαβή Αριθμών: Στον χώρο εκκίνησης, ως και 60’ πριν την έναρξη κάθε κατηγορίας.

 

Δηλώσεις συμμετοχής – Παράβολο – Καλύψεις: Οι δηλώσεις συμμετοχής που αφορούν σωματεία μέλη της ΕΟΠ, θα γίνονται αυστηρά στο συννημένο έντυπο συμμετοχής, όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου, το έτος γέννησης και η κατηγορία (σύμφωνα με το αγωνιστικό του δελτίο) του κάθε ποδηλάτη.

Σωματείο που δεν συμπληρώσει την συνημμένη φόρμα συμμετοχής και δεν την καταθέσει μέσα στην προθεσμία, δεν θα συμμετάσχει στους αγώνες, η δήλωση εκπροσώπου & προπονητή του συλλόγου που συμμετέχει είναι υποχρεωτική καθώς και το τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

 

 

email: assosptolemaida@gmail.com, tel. 2463022326, fax. 2463022300

 

Για τους αθλητές χωρίς δελτίο ΕΟΠ (ΟΡΕΝ), υποχρεωτική συμπλήρωση της σχετικής φόρμας συμμετοχής στην γραμματεια ή στο εντυπο που θα κοινοποιησουμε στην εκδηλωση στο διαδυκτιο. Προκειμένου για συμμετέχοντες, γεννημένους το 1997 και μετά απαιτείται και η έγγραφη συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΚΤΕΣ, ΜΕΧΡΙ 05/06/2017 και ωρα 12:00 το μεσημερι για τον Διασυλλογικο λογω ότι θα χρειαστει να ασφαλισουμε ΟΛΟΥς τους αθλητες με δελτια ΕΟΠ. Για τον ΟPEN ΑΓΩΝΑ θα γινουν δεκτες εγγραφες και την μερα του αγωνα μια μιση ωρα πριν την εναρξη δηλαδη στις 09:00 το πρωι.

Το παράβολο των 15 ευρω θα καταβληθεί στην Γραμματεία των αγώνων με την παραλαβή των αριθμών (ΠΑΡΟΧΕΣ- Ασφαλιση,Υδροδοσια, Αναμνηστικο και τροφιμα) Αθλητής, που συμμετέχει στις κατηγορίες ΟΡΕΝ, οφείλει να προσκομίσει έγγραφο πιστοποίησης της ηλικίας του, πχ. (αστυνομική ταυτότητα) εφόσον του ζητηθεί.Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται μόνο όσοι ποδηλάτες έχουν συμπληρώσει πλήρως την σχετική φόρμα συμμετοχής, και έχουν καταβάλει το αντίστοιχο παράβολο συμμετοχής.

 

Έπαθλα: Κύπελλο στον πρώτο νικητή κάθε κατηγορίας, λαμβάνοντας υπόψη τις τροποποιήσεις / πιθανές συγχωνεύσεις κατηγοριών, όπως αυτές αναφέρονται σε προηγούμενη παράγραφο. Μετάλλια στους 3 πρώτους. Οι ποδηλάτες θα προσέλθουν στις απονομές με την αγωνιστική τους ενδυμασία και χωρίς ποδήλατα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Τα επίσημα αποτελέσματα, θα ανακοινωθούν απο την γραμματεία και τον αληταρχη των αγώνων μετα το πέρας των αγώνων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Αγώνα:

Κυκλικη διαδρομή 4 στροφων: απόσταση 6750 μέτρα. Έδαφος: Δασικοί Δρόμοι, μονοπάτια και σημεία διαδρομής με τεχνητές δυσκολίες και εμποδια.

 

 

 

 

 

 

 

 

email. assosptolemaida@gmail.com, tel. 2463022326, fax. 2463022300

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close