Επικαιρότητα

Ανάβαση Φυλής – Αθήνα : 1/10/2017

Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΛΦΑ Καλλιθέας είναι στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει τον ποδηλατικό αγώνα ανάβασης με την επωνυμία “Ανάβαση Φυλής”.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Τόπος: Φυλή-Αττική

Διαδρομή: Όπως ορίζεται στον επισυναπτόμενο χάρτη.

Εκκίνηση: Λεωφόρος Φυλής και Θρασυβούλου γωνία (στο ύψος που βρίσκεται το γήπεδο της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, εντός του χωριού Φυλή).

Τερματισμός: Στο ύψος που βρίσκονται οι ανεμογεννήτριες.

Κατηγορίες: Παίδων, Εφήβων, Γυναικών, Νέων Ανδρών, Ανδρών, Μάστερς και Όπεν.

Γραμματεία – Τεχνικό συνέδριο: H γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 09:00. Το τεχνικό συνέδριο θα γίνει στις 10:00 στο χώρο εκκίνησης. Οι αθλητές θα έρχονται στη γραμματεία με τα δελτία τους για παραλαβή των αριθμών του αγώνα και υπογραφή στο φύλλο αγώνα. Η γραμματεία θα παρακρατεί τα δελτία των αθλητών-τριων μέχρι την λήξη του αγώνα όπου και θα παραδοθούν στους υπεύθυνους των ομάδων με ταυτόχρονη επιστροφή των αριθμών του αγώνα.

Για τη καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα, οι εκπρόσωποι των ομάδων παρακαλούνται να ενημερώσουν κατά το Τεχνικό Συνέδριο για τη μη προσέλευση δηλωθέντων αθλητών τους.

Ώρες εκκίνησης – Αποστάσεις:
10:30 – Παίδων, Εφήβων, Γυναικών, Νέων Ανδρών, Ανδρών, Μάστερς, Όπεν – 13.77 km. Οι εκκινήσεις θα δοθούν με λίγα λεπτά διαφορά μεταξύ των κατηγοριών, σύμφωνα και με τις πιθανές συμπτύξεις. Οι ακριβείς ώρες εκκίνησης θα ανακοινωθούν στο τεχνικό συνέδριο.

Απονομές: Πλησίον του χώρου εκκίνησης μετά το πέρας των αγώνων. Αυτές θα είναι ξεχωριστές για όλες τις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Γυναικών, Νέων Ανδρών, Ανδρών, ανεξαρτήτως πιθανών συμπτύξεων. Στους Μάστερς θα υπάρξουν υποκατηγορίες 30-39, 40-49, 50-59, 60+. Στους Όπεν θα υπάρξουν υποκατηγορίες 19-39 και 40+.

Βραβεύσεις: Οι νικητές του αγώνα θα πάρουν :
Ο 1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο
Ο 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο
Ο 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο
Ο 4ος, ο 5ος και ο 6ος μετάλλιο

Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00’ στο cycling.panathinaikos@gmail.com αποκλειστικά με τη χρήση της επισυναπτόμενης φόρμας συμμετοχής.

Παράβολο συμμετοχής: Θα υπάρχει παράβολο συμμετοχής 10€ για τους αθλητές που θα συμμετέχουν στις κατηγορίες Μάστερς και Όπεν.

Ειδικοί Κανονισμοί Αγώνα – Λεπτομέρειες:
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και πιο συγκεκριμένα με αυτούς για την Ποδηλασία Δρόμου.

Όροι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στο διασυλλογικό αγώνα έχουν όλοι οι αθλητές-αθλήτριες ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν θεωρημένα δελτία για το 2017. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριων. Για τη κατηγορία Όπεν δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές 19 ετών και άνω.

Αθλητική περιβολή: Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI-ΕΟΠ (φανέλες, παπούτσια, κράνος, κλπ).

Ανάπτυγμα ποδηλάτων: Σε όλες τις κατηγορίες, οι συμμετέχοντες θα χρησιμοποιούν ως μέγιστο, το ανώτατο ανάπτυγμα της κατηγορίας τους όπως αυτό ορίζεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Π. (2.2.023). Ο έλεγχος των ποδηλάτων θα ξεκινήσει 15 λεπτά πριν την εκκίνηση της κάθε κατηγορίας και μετά από αυτόν οι αθλητές θα παραμένουν στο χώρο της εκκίνησης.

Ιατρική υποστήριξη: Η διοργάνωση θα έχει ιατρική υποστήριξη από ιατρό.

Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και ο Α.Σ. ΑΛΦΑ Καλλιθέας δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Παροχές:
• Νερά / αναψυκτικά
• Ασφάλιση για όλους τους συμμετέχοντες από τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Πληροφορίες:
1. Στάθμευση: Υπάρχει επαρκής χώρος στάθμευσης για τα οχήματα των ομάδων παραπλεύρως στο χώρο της εκκίνησης.
2. Τρόπος προσέλευσης στον αγώνα: Κατευθυνόμενοι προς το χωριό Φυλή, στα πρώτα σπίτια ο δρόμος είναι πλακόστρωτος. Αφού τον διασχίσετε μετά από λίγο, στο ασφάλτινο κομμάτι θα βρείτε στο δεξί σας χέρι ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου είναι και η εκκίνηση του αγώνα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία:
Κιν. 697 012 8809
Περίδης Σωτήρης

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του αγώνα στο facebook.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close