Επικαιρότητα

Επιμορφωτική Εσπερίδα του ΣΔΥΑ την Τρίτη 28/2

Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιηθεί η Επιμορφωτική Εσπερίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας, την ερχόμενη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτης» του Πνευματικού Κέντρου Αθηνών (Λεωφ. Ακαδημίας 50), παραχώρηση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμού Παιδείας, Άθλησης και Νεότητας Δήμου Αθηνών), από τις 18:00-21:00 θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις που θα αφορούν σε νέα προπονητικά δεδομένα αλλά και σε τελευταίες έρευνες που συνδυάζουν διατροφή και προπόνηση για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης.

Παράλληλα, θα αποτελέσει και μία ευκαιρία για αναφορά στις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20χλμ.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί η 1η ατομική έκθεση ζωγραφικής του κ. Δημήτρη Παπαεμμανουήλ, μέλους του ΣΔΥΑ, με θέμα «Δρομείς».
Ακόμη, θα πραγματοποιηθεί προβολή βίντεο με θέμα «Στιγμές από τον Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας».

Όσον αφορά τις παρουσιάσεις, η Ειρήνη Χριστάκη, MSc, PhDc Kλινική διατροφολόγος θα μιλήσει για τις νέες επιστημονικές ανακαλύψεις σχετικά με τα διατροφικά πρότυπα και τις στρατηγικές συνδυασμού προπόνησης/διατροφής που μεγιστοποιούν την απόδοση αλλά και τη σωστή χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής.

Ακόμα, ο Νίκος Πολιάς, πρωταθλητής του Μαραθώνιου θα αναφερθεί σε θέματα που αφορούν στην προπόνηση για το αγώνισμα των 42.195μ.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης θα είναι για μία ακόμη χρονιά το RUNNER.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  1. Χαιρετισμός Πρόεδρου ΣΔΥΑ, Ελένης Μπερτσάτου
  2. Χαιρετισμός κ. Γιώργου Ηλιόπουλου, Υπεύθυνου Διοργάνωσης και Λειτουργίας Διαδραστικού Κέντρου Άθλησης Νέων Αθλητικού Κέντρου Αγ. Κοσμά το 1978, διοργάνωση 1ου αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ.
  3. Προβολή βίντεο «Στιγμές από τον Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας»
  4. Ομιλία κας Ειρήνης Χριστάκη
  5. Ομιλία κ. Νίκου Πολιά
  6. Ερωτήσεις κοινού
Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close