Επικαιρότητα

Φτωχότερη η οικογένεια του στίβου – “Εφυγε ο Νίκος Παπαδημητρίου”

Στο πένθος βύθισε την οικογένεια του στίβου η είδηση του θανάτου του Νίκου Παπαδημητρίου, ιδρυτή του συλλόγου Γ.Σ. ¨Η Σιθωνία Χαλκιδικής¨και πρώην συμβούλου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. 

Ο πατέρας του κατόχου του πανελληνίου ρεκόρ στη σφυροβολία, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, πρόσφερε τα μέγιστα στον αθλητισμό της Χαλκιδικής με τη δημιουργία σωματείου, αλλά και στον ελληνικό στίβο γενικότερα με τη διεξαγωγή διεθνούς μίτινγκ. Τα “Σιθώνεια” αποτέλεσαν για πολλά χρόνια σημείο αναφοράς κορυφαίων αθλητών της σφυροβολίας από όλην τη Ευρώπη και παραμένουν ως σήμερα μία από τις καλύτερες διοργανώσεις της χρονιάς στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Παπαδημητρίου.
Ανακοίνωση για την θάνατο του Νίκου Παπαδημητρίου, εξέδωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.
“Ο πρόεδρος Αναστάσιος Τομπούλης , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι Τεχνικοί και το Προσωπικό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης,  εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη για την απώλεια, του ιδρυτή και Προέδρου του Γ.Σ., ¨Η Σιθωνία Χαλκιδικής¨ , κ. Νίκου Παπαδημητρίου, λάτρη του Στίβου, φίλου και συνεργάτη,  μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΣ μας, για οκτώ χρόνια.
Έβαλε και τα δύο του Παιδιά στον Στίβο και τα χάρηκε Πρωταθλητές !
Υπεύθυνος ανάπτυξης στο Νομό Χαλκιδικής, δημιουργός και Διευθυντής του Διεθνές μίτινγκ των Ρίψεων ¨ΣΙΘΩΝΙΑ¨. Τεράστια η  προσφορά στον χώρο του αθλητισμού.
Αταλάντευτα και με σθένος υπηρέτησε τον Κλασικό Αθλητισμό , παράλληλα με την στρατιωτική του θητεία σαν Αξιωματικός στην Πολεμική Αεροπορία. Ο αγώνας και η συνεισφορά του για την Ανάπτυξη του Στίβου στην επαρχία, αποτελούν σημείο αναφοράς και βαριά παρακαταθήκη σε όλους μας.
Η απώλειά του αφήνει μεγάλο κενό στο στίβο της Χαλκιδικής και όχι μόνο.
Εκφράζουμε από καρδιάς τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του”.
Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close