Επικαιρότητα

Η Marathon Team Greece στο Όλοι Μαζί Μπορούμε

Ο αγώνας θα διεξαχθεί παράλληλα σε 22 δήμους της Αττικής και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα τα οποία θα δοθούν στα τοπικά Κοινωνικά Παντοπωλεία για την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων!

 

 

Η Marathon Team Greece, η δρομική ομάδα της κορυφαίας Ελληνίδας μαραθωνοδρόμου Μαρίας Πολύζου, στέλνει ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα προσφοράς! Αυτή την Κυριακή 20 Μαίου η κάτοχος του Πανελληνίου Ρεκόρ Μαραθωνίου δρόμου και οι δρομείς της θα λάβουν μέρος στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου του “Όλοι Μαζί Μπορούμε” υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ στο Μαρούσι! Ο αγώνας θα διεξαχθεί παράλληλα σε 22 δήμους της Αττικής και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα τα οποία θα δοθούν στα τοπικά Κοινωνικά Παντοπωλεία για την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων!

Η Marathon Team Greece με πολύ δραστήρια κοινωνική δράση μέσα από τους αγώνες δρόμου, στηρίζει και αυτή την πρωτοβουλία ενεργά. “Η προσφορά είναι η αναπνοή της ζωής μας”, δηλώνει η Μαρία Πολύζου η οποία θα τρέξει με δεκάδες δρομείς της στον αγώνα των 5 χλμ με εκκίνηση και τερματισμό το Δημαρχείο Αμαρουσίου!

Έλα κι εσύ να τρέξεις και να προσφέρεις στον 1ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου του “Όλοι Μαζί Μπορούμε”!

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ :

http://attikos.oloimaziboroume.gr/el/dimos-amarousiou

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close