Επικαιρότητα

Η Sportingbet υποστηρικτής του Make a Wish Ελλάδος

Η Sportingbet συνεχίζοντας τις κοινωνικές δράσεις ευαισθητοποίησης απέναντι στα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες, συνέβαλε πρόσφατα στην εκπλήρωση ευχών δύο παιδιών που μάχονται ενάντια σε μία πολύ σοβαρή για τη ζωή τους ασθένεια.

 

 

Οι ευχές των παιδιών αυτών είναι ολοκληρωμένες εμπειρίες, έτσι σχεδιασμένες από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ώστε να έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές τους.

Η Sportingbet έδωσε την ευκαιρία σε δύο εφήβους, τη Μαρία και τον Γιάννη, να πραγματοποιήσουν την ευχή τους προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα Barcelona – Valencia σε VIP Player’s zone θέσεις. Και τα δύο παιδιά έζησαν μία ξεχωριστή εμπειρία και επέστρεψε πολύ χαρούμενα και, κυρίως, αισιόδοξα για το μέλλον τους.

Η Ιωάννα Μπερίου, μιλώντας για τη Sportingbet είπε: «Όλοι εμείς στη Sportingbet, είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι, που έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε ευχές παιδιών που μπορεί να μεταμορφώσουν τη ζωή τους. Ευχές όπως αυτές δεν θα μπορούσαν παρά να μας βρουν αρωγούς και συνοδοιπόρους, ιδίως λόγω και του αθλητικού τους χαρακτήρα. Τα παιδιά δεν πρέπει ποτέ να σταματήσουν να εύχονται και να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο. Θα είμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο για να φέρουμε ένα χαμόγελο στα πρόσωπά τους και να τα κάνουμε να πιστέψουν ότι τα αδύνατα είναι δυνατά!»

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, γενική διευθύντρια του Μake-A-Wish, δήλωσε σχετικά: «Οι ευχές αθλητικού χαρακτήρα είναι πολλές. Για όλους εμάς στο Make-A-Wish η βοήθεια δεν συνίσταται μόνον στην οικονομική κάλυψη του αντιτίμου των εισιτηρίων αλλά και στη δυνατότητα να μπορούμε να καλούμε μία εταιρεία και να στέκει στο πλευρό μας και από οργανωτικής πλευράς. Ευχαριστούμε πολύ τη Sportingbet!»

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close