Επικαιρότητα

Ιδιαίτερα κρίσιμη η κατάσταση του 21χρονου διαιτητή Ντοσίδη!

Κατέρρευσε κατά την διάρκεια των τεστ

Πιο κρίσιμη από ποτέ είναι η κατάσταση του 21χρονου ρέφερι Ντοσίδη που παραμένει σε εντατική νοσοκομείου της Αθήνας. Από την ΚΕΔ / ΕΠΟ ανακοινώθηκε η διακοπή του Σεμιναρίου των Επίδοξων Διαιτητών Γ’ Κατηγορίας.

Οι τελευταίες πληροφορίες , αναφέρουν πως έχουν πληγεί και ζωτικά όργανα του Ντοσίδη με τους γιατρούς να δίνουν μεγάλη… μάχη να τον κρατήσουν στην ζωή. Το κάθε λεπτό και η κάθε ώρα που περνά έχουν μεγάλη σημασία και η ελπίδα όλων παραμένει να τα καταφέρει ο 21χρονος διαιτητής.

Όπως διαβάσατε από χθες Δευτέρα ο νεαρός διαιτητής Νίκος Ντοσίδης, που ανήκει στην ΕΠΣ Θράκης, ενώ έτρεχε για τα τεστ, αισθάνθηκε ξαφνικά μια εξάντληση και μέσα σε δευτερόλεπτα κατέρρευσε στο έδαφος! Οι πληροφορίες ανέφεραν πως τις τελευταίες ημέρες είχε μία ίωση που μπορεί να έπαιξε τον ρόλο της. Ο Ντοσίδης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας και νοσηλεύεται στην εντατική.

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ μάλιστα ανακοινώθηκε η διακοπή του Σεμιναρίου των Επίδοξων Διαιτητών Γ’ Κατηγορίας, λόγω της κρίσιμης κατάστασης του διαιτητή Νίκου Ντοσίδη (ΕΠΣ Θράκης), ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο στις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ χθες (σ.σ. Δευτέρα) το πρωί.

Στο κείμενο τονίζεται πως με κυρίαρχη αξία πως η ανθρώπινη ζωή βρίσκεται πάνω και πριν απ’ όλα, η διακοπή κρίθηκε ομόφωνα επιβεβλημένη από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, καθώς αυτό που προέχει τώρα είναι η αποκατάσταση της υγείας του κ. Ντοσίδη, την πορεία της οποίας παρακολουθούν με αγωνία. Αναφορικά με το Σεμινάριο που διεκόπη θα επαναπροσδιοριστεί εκ νέου η ημερομηνία και ο τόπος τέλεσης της ολοκλήρωσής του.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close