Επικαιρότητα

Kλείνουν οι εγγραφές του Μαραθωνίου Ρόδου

Ο 5ος Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του Νοτίου Αιγαίου πλησιάζει και το ενδιαφέρον των αθλητών έχει κορυφωθεί

 

 

Ο 5ος Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του Νοτίου Αιγαίου πλησιάζει και το ενδιαφέρον των αθλητών έχει κορυφωθεί, ενώ στον αγώνα θα πάρουν μέρος σπουδαίοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες.

Οι εγγραφές φτάνουν στο τέλος τους και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και τους αγώνες των 10 χλμ. και 5 χλμ. Online στη σελίδα www.rhodesmarathon.gr έως και την Κυριακή 22 Απριλίου.

Οι δρομείς που θα πάρουν μέρος στον αγώνα, θα τρέξουν μαζί με σπουδαίους πρωταθλητές, όπως ο Μιχάλης Παρμάκης, 1ος στο Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης το 2016, ο Κυριάκος Συμιριώτης, 5ος στο Μαραθώνιο της Αθήνας και οι Υπερμαραθωνοδρόμοι Παντελής Καμπαξής και Στέλλα Μάρκου. Μαζί τους θα είναι στο Μαραθώνιο και ο Κωνσταντίνος Φλέβας, ο Έλληνας δρομέας που έχει τρέξει τους περισσότερους Μαραθώνιους και ο οποίος θα έρθει από την Αγγλία, ειδικά για τον αγώνα!

Θα τρέξουν ακόμα ο Κωνσταντίνος Δρόσος, ο Γιώργος Μίνο και ο Ματθαίος Ματζιάρ , ενώ στα 10 χλμ. θα πάρει μέρος η σπουδαία Δωδεκανήσια πρωταθλήτρια Ράνια Ρεμπούλη που ήταν πρώτη Ελληνίδα στο Μαραθώνιο της Αθήνας!

Επίσης από την Γερμανία θα έρθει και θα τρέξει στο Μαραθώνιο, ο υπερμαραθωδρόμος και δημοσιογράφος Stefan Schlett, 6oς άνθρωπος στον κόσμο που έχει τρέξει Μαραθώνιο σε 7 ηπείρους, ενώ συνολικά έχει 202 Μαραθωνίους και 503 Υπερμαραθωνίους.

Χρυσός χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της κατάστηματος Adidas Rhodes και ονομαστικός χορηγός του αγώνα των 5 χλμ. ο όμιλος Η Hotels collection. Επίσης, η Aegean Airlines είναι ο επίσημος χορηγός αερομεταφορών του Μαραθωνίου Ρόδου και προσφέρει ειδικές τιμές σε γκρουπ άνω των 10 ατόμων, ενώ η Blue Star Ferries που είναι επίσημος χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών, παρέχει 50% έκπτωση στους επιβάτες και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για τη Ρόδο, από τον Πειραιά, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και τη Σύρο.

Επίσης στην ιστοσελίδα rhodesmarathon.gr μπορείτε να βρείτε σπουδαίες προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις για τη διαμονή στη Ρόδο, μέσω των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με το Μαραθώνιο, όπως το Sheraton Rhodes Resort που στηρίζει τον Διεθνή Μαραθώνιο ως βασικός χορηγός φιλοξενίας. Αργυρός χορηγός είναι ο ΔΕΔΗΕ και χορηγός εθελοντισμού τα ξενοδοχεία Atrium. Χορηγός Επικοινωνίας του 5ου Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου είναι η Nova.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία κρατήσεων , επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο τηλέφωνο 2241030145 (09.00-13:00) ή στείλτε μήνυμα στο info@rhodesmarathon.gr

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

https://rhodesmarathon.gr

Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241030145 (καθημερινές 09.00-13.00)

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close