ΕπικαιρότηταΣτίβος

Λάρισα Πρωτάθλημα Νέων Α/Γ, αγωνίσματα χωρίς προκριματικό

Τα αγωνίσματα που δεν θα διεξαχθούν προκριματικοί στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Νέω Α/Γ που διεξάγεται στις 29 και στις 30 Ιουλίου στην Λάρισα, γνωστοποιούνται με νέα ανακοίνωση.

Ειδικότερα :
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017
Σφυροβολία Ανδρών
Άλμα σε Ύψος Γυναικών
100μ. με Εμπόδια Γυναικών
Δισκοβολία Γυναικών
Άλμα Επί Κοντώ Ανδρών
110μ. με Εμπόδια Ανδρών
Ακοντισμός Γυναικών
ΚΥΡΙΑΚΗ 30  ΙΟΥΛΙΟΥ 2017
Σφυροβολία Γυναικών
Άλμα σε Ύψος Ανδρών
800μ Γυνναικών 
Επί κοντω Γυναικών 
Ενημέρωση για την προετοιμασία των αθλητών εντός του αγων. χώρου
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων αθλητών και λόγω της έλλειψης κατάλληλου προθερμαντικού χώρου στο στάδιο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος, εκπονήθηκε ‘’Πλάνο προετοιμασίας αθλητών εντός του αγωνιστικού χώρου’’ με το οποίο θα διατίθεται στους αθλητές σημαντικός χρόνος για την τελική προετοιμασία τους (χρήση spikes) εντός του αγων. χώρου.
Με τη φροντίδα των Σωματείων θα πρέπει να ενημερωθούν οι αθλητές για την ώρα εισόδου στον αγων. χώρο (στήλη ‘’Είσοδος στον αγων. χώρο’’), η πόρτα εισόδου, ο χώρος διεξαγωγής της προθέρμανσης καθώς και η ώρα άφιξης στο χώρο διεξαγωγής του αγωνίσματός τους (οι ώρες αναφέρονται στις αντίστοιχες στήλες).
Επισημαίνεται ότι η αρχική προετοιμασία των αθλητών θα πραγματοποιείται εκτός του αγων. χώρου και μόνο η τελική προετοιμασία θα πραγματοποιείται εντός αυτού.
Η όλη διαδικασία θα πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη των υπευθύνων του Πρωταθλήματος οι οποίοι θα έχουν και την ευθύνη του συντονισμού της όλης διαδικασίας χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα στην ομαλή εξέλιξη του ωρολογίου προγράμματος καθώς και της εξέλιξης των διεξαγομένων αγωνισμάτων.
Παρουσία σε Αίθουσα Κλήσης για αγωνίσματα που διεξάγονται απ’ ευθείας σε Τελικό
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί για την παρουσία των αθλητών και αθλητριών στην Αίθουσα Κλήσης για τα αγωνίσματα που με βάση την Προκήρυξη έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν κατευθείαν σε τελικούς (1.500μ., 5.000μ., 3.000μ. με ΦΕ, 4Χ100μ. & 4Χ400μ.) και σύμφωνα με το συνημμένο έγγραφο (διαδικασίες αίθουσας κλήσης & πλάνο προετοιμασίας αθλητών εντός του αγων. χώρου).
Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close