Επικαιρότητα

MDA Ελλάς Finish Liners: Η Ομάδα που κοκκίνισε τους δρόμους της Αθήνας

Ο Μαραθώνιος μπορεί να ολοκληρώθηκε αλλά το fundraising παραμένει ανοιχτό, σε όποιον θα ήθελε να στηρίξει τον σκοπό μας!

 

 

Finish Liners

Η ομάδα που κοκκίνισε τους δρόμους της Αθήνας

Φέτος και για 3η συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα των Finish Liners ξεπέρασε τα 90 άτομα και συνόδευσε 3 Μέλη του MDA, χρήστες αμαξιδίων με Νευρομυϊκή Πάθηση, τον Ανδρέα, την Αλεξάνδρα και το Χάρη, διανύοντας όλοι μαζί τα 42χλμ του 36ου Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού.

Έτρεξαν για να στηρίξουν 4 Μέλη μας που δραστηριοποιούνται και διαπρέπουν στον αθλητισμό, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη μερική οικονομική κάλυψη των εξόδων τους, ώστε να μπορέσουν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε Πανευρωπαϊκά, Παγκόσμια Πρωταθλήματα, αλλά και φυσικά στους Παραολυμπιακούς αγώνες, κάνοντάς μας υπερήφανους!!

Με τη σημαντική χορηγία της PwC Greece και των εργαζόμενών της, που συμμετείχαν τόσο στην ομάδα όσο και στην οικονομική ενίσχυση του fundraising, αλλά και με την υποστήριξή του κόσμου, συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό για την ενίσχυση των 4 μελών μας!

Ουσιαστική επίσης η συμβολή εργαζομένων του ομίλου ΟΤΕ που συμμετείχαν εθελοντικά στην ομάδα των Finish Liners!

Ο Μαραθώνιος μπορεί να ολοκληρώθηκε αλλά το fundraising παραμένει ανοιχτό, σε όποιον θα ήθελε να στηρίξει τον σκοπό μας!

http://mdahellas.gr/oi-finish-liners-trehoyn-gia-toys-athlites-toy-mda-ellas

Οι Finish Liners έχουν μία κοινή αφετηρία, το τρέξιμο.

Και ένα κοινό σκοπό: Τη διάδοση και ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στους συνανθρώπους μας με Νευρομυϊκές παθήσεις.

MDA Runners Άθληση και Κοινωνική Ευαισθησία έτρεξαν μαζί στον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό!

Με απόλυτη επιτυχία, το MDA Ελλάς συμμετείχε στον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως «σημασία δεν έχει πως τρέχεις, αλλά γιατί».

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, η ομάδα MDA Runner έκανε αισθητή την παρουσία της με τη συνολική συμμετοχή 550 δρομέων, που πρόθυμα έτρεξαν για τους σκοπούς του Σωματείου συμβάλλοντας στη συγκέντρωση χρηματικού ποσού.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, εργαζόμενοι χορηγών μας συνόδευσαν Μέλη του MDA Ελλάς, χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων, στη διαδρομή των 5χλμ και φέτος για πρώτη φορά και των 10χλμ αποδεικνύοντας ότι πολλοί μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα! H Μασκώτ της ομάδας, ο γρήγορος λαγός, εμψύχωνε τους δρομείς και ενημέρωνε διασκεδάζοντας τους επισκέπτες του περιπτέρου μας «με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο»!

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων Ενηλίκων, σε κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Επίσημοι χορηγοί της ομάδας MDA Runners: Porche, Lavipharm, PWC, Genesis Pharma.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close