Επικαιρότητα

Νικήθηκε από τον καρκίνο ο υπερμαραθωνοδρόμος Νίκος Ξένος

Ο Νίκος Ξένος έφυγε το πρωί του Σαββάτου στον Άγιο Σάββα.

 

Γεννήθηκε στον Πύργο, μεγάλωσε στην περιοχή της Δεξαμενής, στο κοκκινόχωμα, τελείωσε το Γυμνάσιο και το Τεχνικό Λύκειο το 1980 και πήγε στην Αθήνα όπου και να εργάστηκε. Ασχολείτο με τον αθλητισμό και έτρεχε μεγάλες αποστάσεις σε όλη την Ελλάδα

Πάλεψε στη ζωή του όσο λίγοι άνθρωποι να βρει εργασία και ήταν ένας εθελοντής του ερασιτεχνικού αθλητισμού κάνοντας μεγάλες αποστάσεις. Είχε ζηλευτές επιδόσεις ως βετεράνος και είχε βοηθήσει ως αθλητής ασφαλείας πολλών ολυμπιακών λαμπαδηδρομιών.

Επαγγελματικά εργάστηκε ως σχολικός φύλακας αρκετά χρόνια, επαναπροσλήφθηκε μετά τις απολύσεις και τελευταία εργαζόταν μόνιμος στο Δήμο Αθηναίων. Συνδέθηκε με τη γυναίκα του Μαρίνα την οποία προέτρεψε στον αθλητισμό και μαζί χαίρονταν τα δύο παιδιά τους, που πηγαίνουν στην Δ΄ Δημοτικού. Η ζωή όμως δεν ήταν απλόχερη για τον Νίκο.

Για τον 58χρονο γέννημα θρέμμα Πυργιώτη ένας τυχαίος τραυματισμός αποκάλυψε ένα σοβαρό θέμα υγείας στο γόνατο πριν από πολλά χρόνια και νικητής ήταν ο ίδιος και όχι ο καρκίνος. Δυστυχώς, το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξανά πολύ αργότερα σε άλλο σημείο του σώματος και αυτή τη φορά ήταν  μοιραίο.

Πηγή: patrisnews

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close