Επικαιρότητα

Πρωτάθλημα Μακεδονίας-Θράκης Αντοχής Ε.Π.Σ.Μ.Α.Θ 08-09/04/2017

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αριστοτέλη, διοργανώνει το Πρωτάθλημα Μακεδονίας-Θράκης, Δρόμου – Αντοχής, το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου 2017, στην Ιερισσό Χαλκιδικής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

Σάββατο 8 Απριλίου

ΑΓΩΝΑΣ:ΑΝΤΟΧΗΣ, Μάστερς, Παίδων, Γυναικών, Νεανίδων

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Παραλία Ιερισσού

ΔΙΑΔΡΟΜΗ : 74,7 χλμ.

ΙΕΡΙΣΣΟΣ (ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΕΡΙΣΣΟΥ) – ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗ – ΣΤΑΓΙΡΑ – ΝΕΟΧΩΡΙ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ – Μ.ΠΑΝΑΓΙΑ – ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ – ΓΟΜΑΤΙ – ΙΕΡΙΣΣΟΣ.
ΩΡΑ εκκίνησης: 15:00 Μάστερς – 15:05 Παίδων, Γυναικών, Νεανίδων
(πιθανή ώρα τερματισμού πρώτου αθλητή 17:00 – 17:30).

Κυριακή 9 Απριλίου

ΑΓΩΝΑΣ: ΑΝΤΟΧΗΣ, Ανδρών, Εφήβων

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Παραλία Ιερισσού

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: 101,7 χλμ.

ΙΕΡΙΣΣΟΣ (ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΕΡΙΣΣΟΥ) – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΒΑΡΒΑΡΑ (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ) – ΝΕΟΧΩΡΙ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ – Μ.ΠΑΝΑΓΙΑ – ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ – ΓΟΜΑΤΙ – ΙΕΡΙΣΣΟΣ.
ΩΡΑ εκκίνησης: 10:00 Ανδρών, 10:05 Εφήβων (πιθανή ώρα τερματισμού πρώτου αθλητή 13:00 – 13:30)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα Σωματεία δύναμης Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ομοσπονδία για το 2017. Η Ένωση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Με αποστολή fax στο 2310 200159 ή email στο epsmath@otenet.gr στα γραφεία της Ένωσης το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:
ΠΑΤΗΜΑΤΑ:
ΑΝΔΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ- ΜΑΣΤΕΡΣ : ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΑ
ΕΦΗΒΟΙ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ : 7,93 μ.
ΠΑΙΔΕΣ : 7,01 μ.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ:
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
1ος Νικητής Χρυσό μετάλλιο – Δίπλωμα
2ος Νικητής Αργυρό μετάλλιο – Δίπλωμα
3ος Νικητής Χάλκινο μετάλλιο – Δίπλωμα
4ος,5ος,6ος, Διπλώματα

Η απονομή Κυπέλλου στους πρωταθλητές θα γίνει στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βράβευσης μετά το πέρας του αγωνιστικού προγράμματος.

Η κατηγορία των Μάστερς υποδιαιρείται σε 4 ηλικιακές υποκατηγορίες (30-39, 40-49, 50-59, 60 και άνω). Τα ελάχιστα όρια συμμετοχής για κάθε υποκατηγορία είναι 10 αθλητές και τότε θα γράφεται ξεχωριστό φύλλο αγώνα και θα γίνονται ξεχωριστές βραβεύσεις. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου ελάχιστου αριθμού συμμετοχών τότε θα γίνεται συγχώνευση με την αμέσως επόμενη ηλικιακή κατηγορία που συμπληρώνει τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών (με εξαίρεση την τελευταία κατηγορία δηλ. των 60+ που θα συγχωνεύεται με την αμέσως προηγούμενη).
Εγκύκλιος ΤΕ – 1/2016 ΕΟΠ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:
Η Ε.Ο. ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ θα καλύψει τα καύσιμα και διόδια αυτοκινήτου στα Σωματεία εκτός τόπου διεξαγωγής των αγώνων βάση χιλιομετρικής απόστασης με 0,20 € ανά χιλιόμετρο (ένα αυτοκίνητο ανά τέσσερα άτομα).
Δικαιολογείται διανυκτέρευση για μετακίνηση πάνω από 120 χλμ.

Η αποζημίωση των συλλόγων ορίζεται στα 30 Ευρώ το άτομο (ένας συνοδός ανά 4 αθλητές).
Μετά το τέλος των αγώνων θα αποστείλετε στην ΕΟΠ το σύνολο των χιλιομέτρων που διανύθηκαν, τα έξοδα διοδίων εφόσον υπάρχουν, τον αριθμό των ατόμων και η πληρωμή θα γίνεται με την κατάθεση των σχετικών παραστατικών (τιμολόγια, κλπ.)
Ακολούθως θα ενημερώνεστε από την Ομοσπονδία για το ακριβές ποσό που δικαιούστε, ώστε να συμπληρώνετε το σχετικό γραμμάτιο είσπραξης και να το υποβάλλετε.

https://ridewithgps.com/routes/19618241
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΑΙΔΩΝ-ΜΑΣΤΕΡΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8-4-2017

https://ridewithgps.com/routes/19618623
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΝΔΡΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9-4-2017

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close