ΕπικαιρότηταΣτίβος

Ρήγεια 2017 : Εκατοντάδες παιδιά πήραν μέρος στους αγώνες

Το Σάββατο 27 Μαΐου το Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου γέμισε ασφυκτικά από μικρά παιδιά. Οι αγώνες στίβου “Ρήγεια 2017”  που πραγματοποιήθηκαν με την συμμετοχή όλων των αθλητικών σωματείων της Μαγνησίας σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

Το μήνυμα της άθλησης από τις πιο μικρές ηλικίες δόθηκε σε όλους, και σε μερικά χρόνια θα βλέπουμε πολλά από τα παιδιά να πρωταγωνιστούν σε διοργανώσεις στην Ελλάδα, ευχόμαστε και στο εξωτερικό. Πρωταρχική σημασία έχει να μην εγκαταλείψουν ποτέ τον αθλητισμό, ανεξαρτήτως επιδόσεων.

 

Το ίδιο μήνυμα της άθλησης έδωσαν και οι μεγάλοι, καθώς πραγματοποιήθηκε αγώνας 3.000 μέτρων για αυτούς. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου έδωσε το παρόν ενισχύοντας όπως πάντα κάθε διοργάνωση που γίνεται στη περιοχή μας. Νικητής του αγώνα τερμάτισε ο Γιάννος Ακρίβος με 11.20, ενώ σχεδόν όλοι οι αθλητές έτρεξαν σε προπονητικό ρυθμό κατά ομάδες.

Ο καιρός πήγε να κάνει τα δικά του με τη βροχή που έπιασε κάποια στιγμή, όμως οι αγώνες συνεχίστηκαν, ενώ τα σύννεφα έδωσαν την ευκαιρία στους φωτογράφους να βγάλουν εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου συγχαίρει τους διοργανωτές και τα σωματεία για τη τεράστια επιτυχία των αγώνων.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close