Επικαιρότητα

Σεμινάριο και βραβεύσεις σε Τρίπολη και Λάρισα

Με την διεξαγωγή σεμιναρίου και την βράβευση των κορυφαίων αθλητών της περιοχής ξεκινάει η χρονιά στην πόλη της Τρίπολης.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ διοργανώνουν την Κυριακή (20/1) σεμινάριο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης και παράλληλα θα βραβεύσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες της δύναμης των σωματείων της ΕΑΣ για τις διακρίσεις τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2018.

Ανάλογη εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή (13/1) στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό κέντρο της Λάρισας, εκεί όπου η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας θα βραβεύσει αθλητές και αθλήτριες των σωματείων της, που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ενώ θα τιμήσει για την προσφορά τους στον ελληνικό στίβο τους Γιάννη Κοντονάσιο και Μίμη Παπουλιάκο.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου στην Τρίπολη

16:00-16:45 Πρόληψη για την αποφυγή μυϊκής θλάσης και η επανένταξή τους στην προπονητική διαδικασία μετά από τον τραυματισμο, Ανδριάνα Αληγέωργα (Φυσικοθεραπεύτρια συνεργάτης ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ)
16:45-18:00 Ανάπτυξη ταχύτητας στις αναπτυξιακές ηλικίες, Σπύρος Κέλλης (μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ Πρόεδρος ΕΠΕΠ)
18:30-19:15 Ο ρόλος των γονέων και των προπονητών στην ψυχική ανθεκτικότητα του αθλητή, Φρόσω Πατσού (Αθλητική ψυχολόγος επιστημονικός συνεργάτης ΣΕΓΑΣ)
19:15-20:00 Το διατροφικό 24ωρο ενός αθλητή, Δημήτρης Μπερτζελέτος (Διατροφολόγος MSc MEd, συνεργάτης ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ)
20:00-21:00 Βραβεύσεις αθλητών

Ο ΣΦΚΑ τιμά την μνήμη του Βασίλη Σύλλη

Την μνήμη του Βασίλη Σύλλη θα τιμήσει ο Σύλλογος Φίλων Κλασικού Αθλητισμού με εκδήλωση που θα διοργανώσει την Πέμπτη (10/1, 18.30) στα γραφεία του συλλόγου (Μίλωνος 46 Αθήνα).

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο συγγραφέας Δημήτρης Μπαγιέρης, ενώ στην διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει προβολή φωτογραφικού υλικού της αθλητικής δραστηριότητας του Βασίλη Σύλλη, από το αρχείο του Κωνσταντίνου Κατσιγιάννη. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Καρδαράς, ο επί τιμής πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Πέτρος Λινάρδος, ο στατιστικός του στίβου, Γιάννης Κυριακός και ο πρωταθλητής των 400 μ.- 800 μ., Κώστα Μοραγιέμος. Για τον Βασίλη Σύλλη θα μιλήσουν παλιοί συναθλητές και φίλοι. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Αλέξανδρος Φωτακίδης.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close