ΕπικαιρότηταΣτίβος

Στο διαδίκτυο «οι καλύτεροι» του 2016

Σε ηλεκτρονική μορφή δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ www.segas.gr η ετήσια έκδοση της Ομοσπονδίας με τα στατιστικά και άλλες πληροφορίες κάτω από τον τίτλο «οι καλύτεροι».

Πρόκειται για την έκδοση του 2016 η οποία δεν κυκλοφόρησε σε έντυπη μορφή. Οι φίλοι του στίβου έχουν την δυνατότητα να «κρατήσουν» ηλεκτρονικά σε κάθε συσκευή (κινητό, PC, tablet) την έκδοση η οποία και στην ηλεκτρονική της μορφή είναι πανομοιότυπη με την μέχρι τώρα έντυπη. Μπορούν επίσης να αναπαράγουν, να τυπώσουν μέρος ή συγκεκριμένα κεφάλαια καθώς και ολόκληρο το βιβλίο σε έγχρωμη ή ασπρόμαυρη μορφή.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται οι 50 καλύτεροι και καλύτερες σε κάθε αγώνισμα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες στον ανοιχτό και κλειστό στίβο, αποτελέσματα αγώνων, τα μετάλλια που κατέκτησαν οι πρωταθλητές μας στις διάφορες διεθνείς διοργανώσεις του 2016 και άλλα χρήσιμα στοιχεία για όλους τους εμπλεκόμενους με τον κλασικό αθλητισμό. Ουσιαστικά καταγράφεται η προσπάθεια χιλιάδων αθλητριών και αθλητών, προπονητών και στελεχών του οικοδομήματος του ΣΕΓΑΣ αλλά και είναι ένα “εργαλείο” για τους μελετητές, αναλυτές και ιστορικούς του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το ΕΔΩ

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close