Επικαιρότητα

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στήριξε τον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Το μεγαλύτερο αθλητικό δρώμενο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 1 Απριλίου, με τη συμμετοχή πάνω από 20.000 δρομέων, από όλη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό

 

 

 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ φρόντισε την ΑΥΡΑ των δρομέων που έτρεξαν στον Ιστορικό Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» Θεσσαλονίκης

Αθήνα, 3 Απριλίου 2018 – Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, σύμμαχος στις αθλητικές δραστηριότητες όλης της χώρας, βρέθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στο πλευρό όλων των δρομέων που έτρεξαν στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος». Διαδίδοντας το μήνυμα της αθλητικής ενέργειας, προσέφερε στους δρομείς την απαραίτητη ενυδάτωση και αναζωογόνηση που χρειάζονται για να πάρουν ενέργεια και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.

Το μεγαλύτερο αθλητικό δρώμενο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 1 Απριλίου, με τη συμμετοχή πάνω από 20.000 δρομέων, από όλη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πέρασαν πανηγυρικά τη γραμμή του τερματισμού. Φυσικά, από αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, δε θα μπορούσε να λείπει η AVRA Running Team, η οποία έλαβε μέρος με τη συμμετοχή 80 δρομέων, εργαζομένων και φίλων της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Παράλληλα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, υποστηρίζοντας όλους τους δρομείς του Μαραθωνίου, ήταν διαθέσιμο σε όλα τα σημεία ανεφοδιασμού, παρακινώντας έτσι τους δρομείς να φροντίζουν την ΑΥΡΑ τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Με αυτό τον τρόπο, τους προσέφερε την απαραίτητη ισορροπία, φροντίδα, ευεξία και ενέργεια που χρειάζονταν για να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να τερματίσουν σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα.

Εδώ και 29 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό ΑΥΡΑ και η Coca-Cola Τρία Έψιλον, διαδίδουν το μήνυμα του αθλητισμού και της καλής φυσικής κατάστασης, προάγοντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής και αναδεικνύοντας τη σημασία της ενυδάτωσης και της ευεξίας. Ενισχύουν με κάθε ευκαιρία τις τοπικές κοινωνίες και στηρίζουν έμπρακτα τη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία εδώ και 29 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6×1,5lt και 12x500ml). Tο 2005 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml), Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα στο www.avrawater.gr, www.facebook.com/avrawater.gr και www.youtube.com/avrawater

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το mega plant Σχηματαρίου και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα της Coca-Cola Company, οι δικές της μάρκες, όπως οι χυμοί Amita και Frulite το μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, καθώς και τα προϊόντα που διανέμει όπως τα σνακ TSAKIRIS, καφές Lavazza, τα ενεργειακά ποτά Monster, το παγωμένο τσάι FUZETEA αλλά και τα αλκοολούχα ποτά των οίκων Edrington, Brown-Forman, Ισιδώρου Αρβανίτου και Gruppo Campari. Οι τοπικές δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας το 54,6% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση και απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.

 

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close