Επικαιρότητα

Το Σάββατο λήγει η διορία συμμετοχής στο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό

Η διορία για τις επιτόπου εγγραφές στο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό της Θεσσαλονίκης ολοκληρώνεται το βράδυ του Σαββάτου και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να σπεύσουν στα δύο Κέντρα Εγγραφών.

 

 

Το Τρέξε Χωρίς Τερματισμό είναι ο μεγαλύτερος υπερμαραθώνιος αγώνας δρόμου στη Βόρεια Ελλάδα και ο σημαντικότερος φιλανθρωπικός θεσμός για την πόλη της Θεσσαλονίκης και θα διεξαχθεί το τριήμερο 2 έως 4 Νοεμβρίου 2018 στη Νέα Παραλία.

Οι ώρες λειτουργίας των Κέντρων Εγγραφών για Παρασκευή και Σάββατο 26 και 27 είναι:

SAUCONY STORE (ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 107, 546 22 ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου: από 09:00 έως 21:00

Σάββατο  27 Οκτωβρίου: από 10:00 έως 18:00

ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ (ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου: από 10:00 έως 14:00 και από 17:00 έως 21:00

Σάββατο 27 Οκτωβρίου: από 10:00 έως 13:00 και από 17:00 έως 20:00

Tα ιδρύματα τα οποία θα βοηθήσει φέτος ο αγώνας είναι το τμήμα επειγόντων της παιδιατρικής πτέρυγας του «Ιπποκρατείου» και το δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» στα οποία θα δοθούν τα χρήματα από τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν οι συμμετέχοντες, περπατώντας ή τρέχοντας ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή στην πανέμορφη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου ώρα 10:00 ως  την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ώρα 12:00.

Μεγάλος Χορηγός του υπερμαραθωνίου αγώνα “5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό Θεσσαλονίκη” είναι η Protergia του ομίλου Μυτιληναίος.

Eπίσημοι Χορηγοί είναι η Βίκος, η Arla και η Γατίδης.

Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Saucony, η Kyana, η Petridis Cars και η Δημάκης

Θεσμικός Υποστηρικτής είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσημοι Πάροχοι είναι η διεθνής αλυσίδα λιανεμπορίου Lidl, το Ιατρικό Διαβαλκανικό κέντρο υγειονομικής περίθαλψης και η εθελοντική ομάδα Έλληνες Διασώστες.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: trexe.gr και nofinishrun.org καθώς και στο facebook: www.facebook.com/NoFinishRun

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close