Επικαιρότητα

8ο Ηill TT Κιθαιρώνα “Έπαθλο Σπύρος Παπαγιάννης” : 27/08/2017 Βίλλια

Ο Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ Νίκαιας συνδιοργανώνει με τον Π.Σ. Μάνδρας WEST COAST & τον ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑ Ζωγράφου ποδηλατικό αγώνα δρόμου στα Βίλια.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο Εθνικό Αγωνιστικό Πρόγραμμα.
Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του εκλιπόντος Σπύρου Παπαγιάννη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
27-08-2017 Κυριακή ώρα 10:00 “ HILL TIME TRIAL ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ ” 8ο ΕΠΑΘΛΟ ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, αγώνες ατομικής χρονομέτρησης δρόμου μήκους 13,7 km, στις κατηγορίες ΟΠΕΝ – ΜΑΣΤΕΡ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΠΑΙΔΩΝ –ΕΦΗΒΩΝ – ΑΝΔΡΩΝ.

Λειτουργία γραμματείας 08:00 – 09:30 στην περιοχή εκκίνησης των αγώνων, όπως το συνημμένο σχεδιάγραμμα.
ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ : 09:30 η παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων είναι απαραίτητη.
Σειρά εκκίνησης: Ο πρώτος αθλητής εκκινεί στις 10:00 με σειρά ανά κατηγορία όπως φαίνεται παραπάνω , σύμφωνα με την οριστική start list η οποία θα είναι ανηρτημένη στις σελίδες https://www.facebook.com/KronosAsteras/ & https://www.facebook.com/P.S.MANDRAS , το Σάββατο 26-08-2017.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΑΡΑΒΟΛΑ
Δικαίωμα έχουν όλοι οι κάτοχοι δελτίου αθλητικής ιδιότητας της ΕΟΠ – UCI για το έτος 2017 στις ανωτέρω κατηγορίες ΕΟΠ, στην κατηγορία Γυναικών θα επιτραπεί η συμμετοχή Νεανίδων σε κοινή κατάταξη αγώνα, τα Σωματεία συμμετέχουν με απεριόριστο αριθμό αθλητών, οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 23-08-2017 αυστηρά στα mail: kronos@sptableware.gr ή & westcc2014@gmail.com , συμπληρώνοντας την συνημμένη φόρμα συμμετοχής, όπου θα φαίνεται και η επιθυμητή σειρά εκκίνησης των αθλητών ανά κατηγορία, αλλιώς θα την καθορίσει ο διοργανωτής, κάθε δήλωση συμμετοχής πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη σε όλα τα πεδία, άλλως δεν θα γίνεται δεκτή.

Οι αθλητές της κατηγορίας ΜΑΣΤΕΡ θα καταβάλουν παράβολο 10,00 € στην γραμματεία μέχρι & 1 ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα.

Στην κατηγορία ΟΠΕΝ δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές/τριες οι οποίοι συμπληρώνουν την συνημμένη δήλωση συμμετοχής ΟΠΕΝ αυστηρά έως την Τετάρτη 23-08-2017 και καταβάλουν παράβολο 10,00 € στην γραμματεία μέχρι & 1 ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα.

Με τα χρήματα του παραβόλου θα καλυφθούν οι δαπάνες του αγώνα ( ασφάλεια αγώνα, αγωνόδικος επιτροπή, ιατρός, ασθενοφόρο, έπαθλα κλπ ).

Στην κατηγορία Open μπορεί να συμμετέχει κάθε αθλητής-τριά ΑΝΩ ΤΟΝ 18 ΕΤΩΝ και υποχρεούται να επιδείξει στην γραμματεία των αγώνων, από τις 08:30-09:30,την επισυναπτόμενη παρακάτω συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής ΟΠΕΝ & όλα τα σχετικά έγγραφα με αυτήν.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ
Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προσέρχονται στις απονομές με την επίσημη εμφάνιση των Συλλόγων τους.
Οι βραβεύσεις όλων των κατηγοριών θα γίνουν στον χώρο εκκίνησης, αφού ολοκληρωθούν όλοι οι αγώνες.
Σε όλες τις κατηγορίες θα απονεμηθούν για τους-τις
1ος Κύπελλο
1ος,2ος,3ος Μετάλλιο ( χρυσό, αργυρό, χάλκινο) αντίστοιχα.

Οι βραβεύσεις των κατηγοριών ΜΑΣΤΕΡ θα γίνουν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από την ΕΟΠ κατηγορίες Α – Β – Γ – Δ & Γυναικών ΜΑΣΤΕΡ με την προϋπόθεση ότι σε κάθε κατηγορία θα συμμετέχουν τουλάχιστον 5 αθλητές, άλλως θα συμπτύσσονται με την αμέσως επόμενη κατηγορία.

Οι βραβεύσεις των κατηγοριών Open, θα γίνουν με βάση τις ηλικιακές κατηγορίες 18-39 και 40+.
Ειδικό χρηματικό έπαθλο 100,00 € & κύπελλο στον αθλητή ή αθλήτρια του αγώνα που θα πετύχει τον καλύτερο χρόνο γενικής, το χρηματικό έπαθλο αθλοθετεί η οικογένεια του εκλιπόντος Σπύρου Παπαγιάννη.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Η εκκίνηση του αγώνα και η γραμματεία θα βρίσκεται στην βορειοδυτική έξοδο του χωριού των Βιλίων επί της οδού Ι. Σακελλαρίου στην συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Αλεποχωρίου, Ψάθας, Βιλίων, όπως επισυνάπτεται στον χάρτη. Ο χώρος στάθμευσης των οχημάτων είναι στην ευρύτερη περιοχή του χώρου εκκίνησης. Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. και ο αθλητής-τρια που συμμετέχει στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης, υποχρεούται να βρίσκεται στον χώρο εκκίνησης 10’ λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης με ευθύνη του, σε περίπτωση απουσίας του θα εφαρμόζονται οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. μέχρι και του βαθμού του αποκλεισμού από τον αγώνα.
Δεν θα επιτραπεί η συνοδεία σε κανένα αθλητή-τρια στον αγώνα με κανένα μέσον (Ι.Χ. – MOTO – ΜΙΝΙBUS).

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η αγωνόδικος επιτροπή που έχει και το δικαίωμα τροποποίησης της προκήρυξης των αγώνων. Ο διοργανωτής ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν ατύχημα η φθορά ποδηλατικού υλικού.

ΜΕΡΙΜΝΑ Στον αγώνα θα παραβρίσκεται ασθενοφόρο όχημα με ιατρικό & παραϊατρικό προσωπικό.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ Θα οριστεί Επίσημος κριτής της Ε.Ο.Π.
Λοιπές πληροφορίες : ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ( 694 700 5060 )
ΤΖΙΤΖΙΚΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (694 783 0230 )

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close