Running

Απολογισμός από τα Ερμονίκεια στην ERGO Marathon Expo

Μία ακόμα επιτυχημένη συμμετοχή και μια ακόμα δυνατή εμπειρία σε θεσμικό επίπεδο για τους Ερμονίκειους Αγώνες, έδωσε η Ergo Marathon Expo 2018.

 

 

ΑΓΩΝΟΘΕΣΙΑ ΕΡΜΟΝΙΚΕΙΩΝ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ERGO MARATHON EXPO 2018 – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μία ακόμα επιτυχημένη συμμετοχή και μια ακόμα δυνατή εμπειρία σε θεσμικό επίπεδο για τους Ερμονίκειους Αγώνες, έδωσε η Ergo Marathon Expo 2018.

Τα Ερμονίκεια, ο μεγαλύτερος περιφερειακός πολιτιστικός-αθλητικός θεσμός του Νομού Ρεθύμνου, για 2η συνεχή χρονιά ανάμεσα σε 18 διοργανώσεις από 11 δήμους της Κρήτης και σε συνολικά 160 διακεκριμένους εκθέτες, διέδωσε με τον καλύτερο τρόπο τόσο την μοναδική αθλητική και πολιτιστική εμπειρία των Αγώνων, σε περισσότερους από 70.000 επισκέπτες και δρομείς από 105 χώρες του κόσμου, που είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην κορυφαία αθλητική έκθεση της χώρας.

Το σημείο των Ερμονικείων όπως κάθε χρόνο, έκανε και φέτος την διαφορά, όπου εκτός από την μοναδική του ζωντάνια και την φιλόξενη του ατμόσφαιρα, «ζωντάνεψε» και τα περισσότερα περίπτερα της έκθεσης με τις ζωηρές επισκέψεις που ανέλαβε για μία ακόμη φορά η πολυπληθής ομάδα εθελοντών, αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις εκθετών και επισκεπτών.

Η Αγωνοθεσία των Ερμονικείων, συγχαίροντας και πάλι την Περιφέρεια Κρήτης για την διατήρηση και αναβάθμιση της συνεχούς παρουσίας της στην Ergo Marathon Expo, αλλά και την επιτυχή στρατηγική της ενιαίας προβολής των Κρητικών Αγώνων, θεωρεί επιπλέον ότι είναι ζήτημα χρόνου να επιτευχθεί η ανάδειξη της Κρήτης ανάμεσα στους κορυφαίους διεθνείς δρομικούς τουριστικούς προορισμούς.

Σε αυτήν την μεγάλη προοπτική και τις ωφέλειες που διανοίγονται, η Αγωνοθεσία των Ερμονικείων εφιστά την προσοχή που θα πρέπει να δείξει ο μεγάλος πολιτειακός φορέας του νησιού στο άμεσο μέλλον, τονίζοντας ταυτόχρονα και την άμεση ανάγκη επίτευξης ενότητας στην οποία θα πρέπει να κινηθούν όλες οι κρητικές διοργανώσεις.

Η Αγωνοθεσία των Ερμονικείων, μεταφέροντας αυτήν την σημασία στην ιδιαίτερη της πατρίδα, αποστέλλει το ίδιο μήνυμα στους τοπικούς Δήμους και τους αρμόδιους φορείς : ότι το δρομικό κίνημα και ο αθλητικός-πολιτιστικός τουρισμός, αποτελεί την νέα ανερχόμενη τάση που στην περίπτωση της Λάμπης και του Αμαρίου, περιοχών αστείρευτου φυσικού κάλλους, μπορεί με τη συνεργασία όλων να τις μεταμορφώσει -με νέες πρωτότυπες βάσεις δυναμικής ανάπτυξης- σε έναν νέο αθλητικό και πολιτιστικό παράδεισο με διαχρονικά οφέλη στην τοπική κοινωνία και οικονομία.

Ολοκληρώνοντας τον απολογισμό της συμμετοχής στην Ergo Marathon Expo 2018 η Αγωνοθεσία των Ερμονικείων αποστέλλει, τις θερμότερες ευχαριστίες στους εθελοντές των Ερμονικείων που συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση και προβολή του σημείου των Αγώνων αλλά και σε όλους τους ανώνυμους και επώνυμους φίλους, υποστηρικτές, συνεργάτες και δρομείς που στήριξαν έμπρακτα ο καθένας με τον τρόπο του, την συμμετοχή των Ερμονικείων 2018μ.Χ., στην κορυφαία αθλητική έκθεση της χώρας.

Η Αγωνοθεσία των Ερμονικείων επιστρέφοντας ξανά στις οργανωτικές της υποχρεώσεις, χαιρετίζει και πάλι κάθε ελεύθερο πνεύμα, κάθε ανέμελη ψυχή, κάθε αγγελιοφόρο των ιδεών, κάθε λάτρη της φύσης, του αθλητισμού και του πολιτισμού συνεχίζοντας δυναμικά το δύσκολο έργο της διάδοσης των ανθρώπινων αξιών και του μηνύματος της Νίκης από την πανάρχαια κοιτίδα της Λάμπης.

Συνεχίζουμε!
Για τη Νίκη του Πολιτισμού και του Πνεύματος.
Για τη Νίκη της Ενότητας και της Ειρήνης.

Για τη ΝΙΚΗ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

* Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πνεύμα, τη θεματολογία και το πρόγραμμα των Ερμονίκειων Αγώνων, επισκέπτεστε την επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο : www.facebook.com/Ermonikia ή στέλνοντας e-mail στο : ermonikia@gmail.com.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close