Running

Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου για το πιο γρήγορο 10άρι της Ελλάδας στη Νεάπολη Κοζάνης

Με εξαιρετικές επιδόσεις, αθρόα συμμετοχή και ατομικά ρεκόρ διεξήχθη στις 24/6/2017 ο 4ος Αγώνας Δρόμου 10 χμ στη Νεάπολη Κοζάνης. Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες βοήθησαν τον κόσμο είτε στο να δηλώσει συμμετοχή ,είτε στο να παρακολουθήσει χειροκροτώντας τους αθλητές.   Οι συμμετοχές στις αποστάσεις  των 10 χλμ, των 5χμ και του σχολικού αγώνα ξεπέρασαν τα 600 άτομα.

Όπως και στις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις ο Αγώνας ανέδειξε την δυναμική του ως το μεγαλύτερο καλοκαιρινό δρομικό γεγονός της Δυτικής Μακεδονίας. Παράλληλα αποτέλεσε την ευκαιρία οι δρομείς των αγώνων ασφάλτου να κλείσουν ευχάριστα και επιτυχημένα την αγωνιστική τους περίοδο.

Έμπειροι αθλητές ,αλλά και λιγότερο μυημένοι δρομείς τίμησαν τον Αγώνα ερχόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας

Οι δρομείς των 10χμ ξεκίνησαν από το Κέντρο Υγείας στο Τσοτύλι και τερμάτισαν στο κέντρο της Νεάπολης. Οι δρομείς των 5χμ ξεκίνησαν στην διασταύρωση του χωριού Περιστέρα (στο 5χμ του αγώνα των 10χμ) και τερμάτισαν στον κοινό τερματισμό. Ο παιδικός αγώνας έγινε στον κεντρικό δρόμο της Νεάπολης. Μέσα σ’ ένα πανηγυρικό κλίμα, όλος ο φίλαθλος κόσμος της πόλης συγκεντρώθηκε εκεί προκειμένου να χειροκροτήσει τις προσπάθειες όλων των συμμετεχόντων. Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησαν οι βραβεύσεις των νικητών όλων των κατηγοριών από στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, αναγνωρισμένους αθλητές και εκπροσώπους των φορέων οι οποίοι στήριξαν έμπρακτα την διοργάνωση.

Μεγάλη τιμή στο δρομικό γεγονός ήταν για φέτος η συμμετοχή και η βράβευση από τους Δρομείς Νεάπολης δύο καταξιωμένων αθλητών στο χώρο των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων:

Ο Μιχάλης Παρμάκης τιμήθηκε για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και η Σόνια Τσεκίνι για την πρόκρισή της στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Ξεχωριστές στιγμές ήταν η βράβευση του μεγαλύτερου δρομέα και του δρομέα που έκλεισε τη λίστα των τερματισμών.

Βραβεύτηκαν ακόμα: η Τροχαία Κοζάνης για την ασφάλεια που παρείχε και εκπρόσωπος των εθελοντών για την πολύπλευρη συνεισφορά τους.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα:

https://results.chronolog.gr/resultsv2.aspx?ev=b8b20799bda53b6ec88697377bf58e9a&c=1&pp=ce10

Φωτογραφίες από το event έχουν δημοσιευτεί στις ΄΄φωτοδιαδρομές΄΄ της ιστοσελίδας www.tovoion.com.

Πλούσιο υλικό με φωτογραφίες, videos και παραλειπόμενα υπάρχουν στο facebook στο προφίλ neapolirunningrace και Δρομείς Νεάπολης.

Eνα μεγάλο «ευχαριστώ» στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Δήμο Βοίου και στους 80 και πλέον εθελοντές που συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του αγώνα και έδωσαν ένα κομμάτι από την ψυχή τους για την επιτυχία του.

Επίσης, ευχαριστούμε τους φορείς που συνεργάστηκαν, την Τροχαία Κοζάνης , το ΕΚΑΒ Κοζάνης , το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νεάπολης, τους ραδιοερασιτέχνες Καστοριάς, τον γιατρό κ. Μπαντόλα.

Κυρίως να ευχαριστήσουμε την ΕΛ.ΤΕΧ.ΑΝΕΜΟΣ για την αξιέπαινη προσφορά της ως «χρυσός χορηγός» και τους υποστηρικτές μας για την οικονομική και ηθική συμβολή τους στην επιτυχία του αγώνα.

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για τον 5ο Αγώνα Δρόμου στα τέλη Ιουνίου 2019.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Αγώνα Δρόμου Νεάπολης Κοζάνης.

   

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close