ΕπικαιρότηταΘέματα Running

Ανακοίνωση ΣΔΥ Πάτρας για τον ξυλοδαρμό δρομέα στο Παμπελοποννησιακό

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε αθλητής του στίβου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο όπως καταγγέλει ο ίδιος σε αναφορά του. Διαβάστε ΕΔΩ  

Ο ΣΔΥ Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό, επισημαίνοντας την ανάγκη να ληφθούν περισσότερα μέτρα ασφαλείας στο εν λόγω στάδιο.

Αναλυτικά:

Με αφορμή το δυσάρεστο περιστατικό ξυλοδαρμού ερασιτέχνη δρομέα στο χώρο του Βοηθητικού του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, θα θέλαμε ως Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας να επισημάνουμε τα εξής:

  1. Εκφράζουμε τη λύπη μας και τον αποτροπιασμό μας για το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς σε ένα χώρο αθλητισμού και πολιτισμού είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά μεταξύ αθλουμένων. Ο σύλλογός μας δεν θα σχολιάσει περαιτέρω το συγκεκριμένο περιστατικό, δεδομένου ότι του θέματος εξ όσων γνωρίζουμε, έχει επιληφθεί η ελληνική δικαιοσύνη.

  2. Είναι γεγονός ότι πέρα από το συγκεκριμένο περιστατικό έχουν παρατηρηθεί και στο παρελθόν παρόμοια φαινόμενα που κατά κύριο λόγο οφείλονται στην ελλιπή φύλαξη του ευρύτερου χώρου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου (βοηθητικού κτλ) και ως εκ τούτου κρίνουμε ως απαραίτητη τη λήψη περαιτέρω μέτρων ασφάλειας (βελτίωση φωτισμού, παρουσία φύλακα και στο χώρο του βοηθητικού σταδίου κ.ά.) που θα βοηθήσουν στην εξάλειψη παρόμοιων περιστατικών.

  3. Τέλος σας καλούμε ως υπευθύνους διαχείρισης του χώρου, στον οποίο όπως γνωρίζετε προσέρχονται καθημερινά κατά εκατοντάδες ερασιτέχνες αθλητές διαφόρων αθλημάτων, να προβείτε τώρα και στο μέλλον στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αφαιρείται άμεσα η άδεια εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις οποιουδήποτε επιδεικνύει επιθετική ή άλλου είδους ανάρμοστη συμπεριφορά που δε συνάδει με τα αθλητικά ιδεώδη.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεσή σας όπως πάντα, ώστε να βοηθήσουμε από τη μεριά μας στην επίλυση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close