ΕπικαιρότηταΘέματα Running

«ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία» Θεοδωράκεια 2017: Χρήσιμες πληροφορίες για δρομείς

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα Θεοδωράκεια 2017 εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την διαδρομή του αγώνα αλλά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες. 

Αναλυτικά:

Εκ μέρους του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗΚΕΓ) Γορτυνίας, και σε συνέχεια της προκήρυξης που έχει ήδη κυκλοφορήσει, σας ενημερώνουμε σχετικά με τον λαϊκό αγώνα δρόμου (επί ασφάλτου 24.300μ) «Θεοδωράκεια 2017» Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο – Αρκαδίας.

Τα χαρακτηριστικά του αγώνα: Ανώμαλος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου (επί ασφάλτου τύπου Μαραθωνίου,) με ελεύθερη συμμετοχή δρομέων και των δύο φύλων.

Μπορείτε να δείτε τον χάρτη της διαδρομής που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΣΔΥΑ info@sdiathens.gr και στην ιστοσελίδα www.anatrexo.gr.

1) Η διαδρομή του Αγώνα: Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο

Περιγραφή Διαδρομής: Οι δρομείς διασχίζουν τη μαγευτική βόρεια πλευρά του όρους Μαίναλο ξεκινώντας από την τοπική κοινότητα της Ζάτουνας και ακολουθώντας την κεντρική οδική διαδρομή μέσα από Καρκαλού, Καμπέα και Σανατόριο Μάννας θα τερματίσουν στην τοπική κοινότητα του Βαλτεσινίκου.

Σημείο εκκίνησης: τοπική κοινότητα Ζάτουνας Δήμου Γορτυνίας (μπροστά από το Μουσείο «Μίκης Θεοδωράκης».

Σημείο τερματισμού: τοπική κοινότητα  Βαλτεσινίκου Δήμου Γορτυνίας (κεντρική πλατεία).

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 21 Μαϊου 2017

Ώρα εκκίνησης: 10.30πμ..

Απόσταση: 24,3 χιλιόμετρα και υψομετρική διαφορά 450 μέτρα. Σημειώνουμε ότι η διαδρομή είναι μετρημένη, όπως επίσης σε όλο το μήκος της θα υπάρχουν σημεία ελέγχου με παρατηρητές.

Όριο τερματισμού : 3.1/2 ώρες

2) Μεταφορά Δρομέων: Οι διοργανωτές διαθέτουν  ειδικά για τον αγώνα αυτό μεταφορικά μέσα σύμφωνα με τα παρακάτω:

Α) 2 Πούλμαν 50 θέσεων τα οποία θα αναχωρήσουν από Αθήνα την Κυριακή (21/5) το πρωί ώρα 6:00 και συγκεκριμένα από την πλατεία Καραϊσκάκη, στάση Μετρό Μεταξουργείο, μπροστά στο ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕY

Το 1ο Πούλμαν 50 θέσεων θα συνοδεύει εκ μέρους του ΣΔΥ Αθήνας ο κ. Δημήτρης Παπαεμμανουήλ 6936147703

Το 2ο Πούλμαν 50 θέσεων θα συνοδεύει εκ μέρους του Συλλόγου ‘Αθηναίοι Δρομείς ο κ. Γεώργιος Διαμαντής 6977360245

Πληροφορίες: Απαραίτητη η έγκαιρη συνεννόηση στο τηλέφωνο 210 3625168 με κα Ελένη Μπερτσάτου, για επιβεβαίωση και κράτηση θέσεως.

Β) Για τους δρομείς οι οποίοι θα ταξιδέψουν με ίδια μέσα, θα υπάρχει την Κυριακή το πρωί στο σημείο του τερματισμού στο Βαλτεσινίκο πούλμαν με ώρα αναχώρησης 08.10 το οποίο θα τους μεταφέρει στο σημείο εκκίνησης στη Ζάτουνα. Όσοι εκ των δρομέων βρίσκονται στα γύρω χωριά και δεν έχουν εξασφαλίσει την μετακίνησή τους στο σημείο εκκίνησης καθώς και την επιστροφή τους στο τόπο διαμονής τους, να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές για την εξεύρεση μέσου για την μετακίνησή τους.

Γ) για τα ΙΧ αυτοκίνητα των δρομέων θα υπάρξει ανακοίνωση και σήμανση για το που θα τα παρκάρουν στο Βαλτεσινίκο.

Δ) Για τους δρομείς που θα πάνε στο σημείο εκκίνησης με δικά τους μέσα μετά τον τερματισμό τους στο Βαλτεσινίκο θα υπάρχει λεωφορείο το οποίο θα τους μεταφέρει πάλι στη Ζάτουνα για να τα  παραλάβουν.

 3) Σταθμοί τροφοδοσίας: Θα υπάρχουν κατά μήκος της διαδρομής τέσσερις (4) σταθμοί τροφοδοσίας νερού και ισοτονικών ως εξής : στο 4χλμ (νερό) στο 8χλμ νερό, στο 12χλμ νερό και ισοτονικό στο 17χλμ νερό και στο 22.5χλμ νερό και τέλος στον τερματισμό νερό και ισοτονικό.

Νεαροί εθελοντές θα φροντίζουν για την εξυπηρέτησή σας.

4) Τερματισμός Βραβεύσεις/Έπαθλα:

Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και γυναίκες νικητές και νικήτριες με το ειδικό μετάλλιο του “ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία” (χρυσό, ασημένιο, χάλκινο), καθώς και μπρούτζινο αγαλματίδιο που φιλοτέχνησε ειδικά για τον αγώνα αυτό (όπως και τους προηγούμενους αγώνες), ο γνωστός γλύπτης Γιάννης Σουβαντζόγλου.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και το παραπάνω ειδικό μετάλλιο από μπρούντζο πολύ ωραία φιλοτεχνημένο.

Στον τερματισμό η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας θα προσφέρει ελαφρύ έδεσμα.

Ο Αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

5) Οι εγγραφές έκλεισαν

Περιορισμένες εγγραφές θα γίνουν στο σημείο εκκίνησης στην Ζάτουνα την ημέρα του αγώνα από ώρα 08.00 έως 10:00 το πρωί της Κυριακής 21  Μαϊου 2017.

6) Παραλαβή αριθμών συμμετοχής

Οι αθλητές θα τρέξουν με αριθμό που θα αναγράφει και το όνομά τους η δε παραλαβή του  θα γίνει την Κυριακή το πρωί 21 Μαϊου στο σημείο εκκίνησης του αγώνα στη Ζάτουνα, μπροστά στο Μουσείο «Μίκης Θεοδωράκης» από τις 08:30 έως τις 10:00.

Όπως προείπαμε για την παραλαβή των αριθμών από τους δρομείς απαιτούνται συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα από τον ίδιο, η δήλωση συμμετοχής καθώς και η δήλωση καλής υγείας τα οποία συνοδεύουν την προκήρυξη στο σχετικό πεδίο, στο χώρο του Ανατρέχω στην Αρκαδία .

Όλοι οι δρομείς είναι απαραίτητο να ακολουθούν τις υποδείξεις της Οργανωτικής Επιτροπής προκειμένου να έχουμε ένα καλό και ασφαλή αγώνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλούμε πολύ να μην βάλετε αντηλιακό ή κρέμες με άρωμα, υπάρχουν μελίσσια στη διαδρομή. Να μας γνωρίσετε αν είσαστε αλλεργικοί σε τσιμπήματα μελισσών, ή να ενημερώσετε τους σταθμούς υποστήριξης για την αποφυγή προβλημάτων

Τέλος το αγωνιστικό μέρος θα υποστηρίξουν προσφέροντας τις υπηρεσίες τους οι:

  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ της ΠΕΡΙΟΧΗΣ
  • ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ
  • INTERAMERICAN ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
  • ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ & ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ
  • Ε.Ε.Σ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ
  • ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ, ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ, ΒΥΤΙΝΑΣ.
  • Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ –ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ – ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ
  • ‘ Ο ΧΟΡΕΣΙΒΙΟΣ’
  • ΠΟΛΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

6). Επικοινωνία:

Ελένη Μπερτσάτου 2103625168   & Παύλος Διακουμάκος: κιν. 6977320891

Ιστοχώρος  :www.sdiathens.gr & www.anatrexo.gr

Καλό αγώνα σε όλους !

Από την  Οργανωτική Επιτροπή

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close