Θέματα Running

Αύριο το 3ο Anemos Night Ultra Running

Μια ανάσα πριν το φετινό Anemos Night Ultra Running σας υπενθυμίζουμε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα

 

Αφετηρία – τερματισμός: Εθνικό στάδιο Λάρισας
Διάρκεια: 6 & 12 ώρες

Ώρες εκκίνησης:
6 ώρου Σάββατο 21:00, λήξη 03:00
12 ώρου Σάββατο 21:00, λήξη Κυριακή 09:00

Πληροφορίες διαδρομής: Ο αγώνας διεξάγεται εντός σταδίου. Πρόκειται για κυκλική διαδρομή η οποία ουσιαστικά αποτελεί έναν κύκλο 400 μέτρων. Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα γίνεται αλλαγή φοράς των αθλητών κάθε 3 ώρες.
Ο αγώνας αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμασία του αθλητή σε έναν πολύωρο αγώνα, τρέξιμο και προσαρμογή στην νύχτα (οι ώρες εκκίνησης είναι υπολογισμένες ώστε να κινούνται οι αθλητές σε μεγάλο μέρος του αγώνα κατά τη διάρκεια της νύχτας), καθώς και δοκιμή τροφοδοσίας σε ελεγχόμενο περιβάλλον.

ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΠΙΠΟΝΟ ΑΓΩΝΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ.

Επίσης με την παραλαβή του αριθμού τους οι αθλητές θα κληθούν να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση, ότι τρέχουν με δική τους και μόνο ευθύνη.

Πριν τον αγώνα: Οι δρομείς καλούνται να είναι στην αφετηρία του αγώνα – στο εθνικό στάδιο Λάρισας, μέχρι και μία ώρα πριν την εκκίνηση. Η γραμματεία θα δίνει τους αριθμούς και τα τσιπάκια χρονομέτρησης από τις 07:00 το Σάββατο στις 2/06. Οι αριθμοί και τα τσιπάκια θα δίνονται σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο που θα βρίσκεται εντός του σταδίου. Τα τσιπ χρονομέτρησης θα πρέπει να επιστραφούν στο τέλος του αγώνα.

Σταθμοί ανεφοδιασμού: Θα υπάρχει ένας κεντρικός σταθμός ανεφοδιασμού ο οποίος θα παρέχει νερό, ηλεκτρολύτες και τροφές υψηλής θερμιδικής πυκνότητας για την ενεργειακή υποστήριξη των αθλητών. Αναλυτικός κατάλογος με το περιεχόμενο τροφοδοσίας του σταθμού καθώς και της πρωτοτυπίας του αγώνα να έχει για κάποια είδη συγκεκριμένη ώρα παράδοσης τροφών θα αναρτηθεί σύντομα στην υπό κατασκευή ιστοσελίδα του αγώνα.

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close