Θέματα Running

Αύριο το Vergina Beer Run 2018

Οι εγγραφές συνεχίζονται για το Vergina Beer Run 2018

 

Πάνω από 200 πακέτα συμμετοχών δόθηκαν σήμερα για το Vergina Beer Run 2018. Οι εγγραφές συνεχίζονται για όσους δεν πρόλαβαν μέχρι σήμερα. Το Vergina Beer Run είναι ενα δρομικο γεγονός χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνιστικό χαρακτήρα! Για τον λόγο αυτό δεν θα υπάρχει ατομική χρονομέτρηση αλλα θα βραβευτούν μόνο οι 3 πρώτοι άντρες και οι 3 πρώτες γυναικες που θα τερματίσουν.

 

Όσοι έχουν επιλέξει μετακίνηση με λεωφορείο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η αφετηρία θα είναι από την πρυτανεία στις 10:30. Η επιστροφή από την ΒΙ.ΠΕ. θα γίνει στις 14:00. Το δρομολόγιο από Πανεπιστημιούπολη ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί.

 

 Για όσους δεν παρέλαβαν σήμερα το πακέτο τους η παράδοση θα γίνεται από την γραμματεία του αγώνα την Κυριακή 15/04 από τις 10:00 έως τις 11:00 το πρωί στον προαύλιο χώρο του εργοστάσιου της Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε..

Όσοι έχουν κάνει εγγραφή και δεν έχουν τακτοποιήσει την οικονομική τους συμμετοχή θα το κάνουν κατά την παραλαβή του πακέτου στις 14/04 στο Cotton Club Komotini .Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται εγγραφές/πληρωμές.

Τελος όσοι δεν έχουν κάνει εγγραφή αλλά επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να το κάνουν πληρώνοντας το αντίτιμο της συμμετοχής 10 ευρώ στις 14/04 στο Cotton Club Komotini (Μέχρι εξαντλήσεως των διαθεσίμων θέσεων)

Tags
Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close